Šuška se šuška
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Interesantno jeste.
To i objašnjava interes Red Bull-a za rješenje ove situacije.
Kako god da ispadne oni će uzeti bolju varijantu.
McLaren može da očekuje bolje rezultate tek nakon 2021. ili kad li je već slijedeća promjena pravila za motore.
Nadam se da nisam u pravu i da će menagment McLarena konačno opravdati svoje plate i dobro izračunati kako da McLaren opet se bori za pobjede.
Meni liči da će se boriti za otpatke drugih ekipa
To i objašnjava interes Red Bull-a za rješenje ove situacije.
Kako god da ispadne oni će uzeti bolju varijantu.
McLaren može da očekuje bolje rezultate tek nakon 2021. ili kad li je već slijedeća promjena pravila za motore.
Nadam se da nisam u pravu i da će menagment McLarena konačno opravdati svoje plate i dobro izračunati kako da McLaren opet se bori za pobjede.
Meni liči da će se boriti za otpatke drugih ekipa
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Dogodine nam dolazi megasoft komponenta gume i izgleda da bi Alonso mogao nastupiti na Le Mansu.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Dugo nismo dirali ovu tračersku temu...
Jedan od svježijih tračeva je onaj Dietera Renckena koji u svojoj kolumni tvrdi da neki bivši šef momčadi planira osnovati novu momčad s kojom bi ušao u F1 2021. ili '22.
Nadam se da će uvesti ograničenje budžeta za 2021. te da ćemo onda vidjeti barem nekakav interes potencijalnih novih momčadi.
Malo sam baš razmišljao o mogućim investitorima koji bi bili spremni i u mogućnosti ući u F1, nekako mi se najrealnije čini ruski SMP. Posvuda sponzoriraju ruske vozače (financirali su i Sirotkina prošle sezone), a nedavno su odustali od WEC-a - možda čuvaju lovu baš za ulazak u F1
Baš me zanima tko je misteriozni bivši šef koji razmatra ulazak u sport s novom momčadi, u komentarima je spomenuto da se Dave Richards motao po paddocku u Silverstoneu, ali on je predsjednik Motorsport UK-a pa ne čudi da je bio tamo...Meni je prvi na pamet pao Kolles, ali njega, kao ni ostale navedene u komentarima, Rencken nije komentirao

Jedan od svježijih tračeva je onaj Dietera Renckena koji u svojoj kolumni tvrdi da neki bivši šef momčadi planira osnovati novu momčad s kojom bi ušao u F1 2021. ili '22.
Volio bih vidjeti neku novu momčad u F1, premda mi je sasvim jasno zašto nitko trenutno nema preveliku želju ući u F1. Žao mi je što se više ne spominju oni Kinezi koji su prije dvije godine željeli ući pa ih je FIA ekspresno odjebala, oni imaju para na bacanje, mogli bi sigurno složiti momčad koja bi potrajala par godinaAnother snippet I pick up is that a former team boss is said to be considering entering a new team from 2021/22, and was present in Silverstone investigating the lay of the land. It is too early to suggest that the project will fly so it would be unfair to name-drop, but sources suggest he was posing some serious questions. F1 needs at least one more team, so I hope the project comes off.

Malo sam baš razmišljao o mogućim investitorima koji bi bili spremni i u mogućnosti ući u F1, nekako mi se najrealnije čini ruski SMP. Posvuda sponzoriraju ruske vozače (financirali su i Sirotkina prošle sezone), a nedavno su odustali od WEC-a - možda čuvaju lovu baš za ulazak u F1

Baš me zanima tko je misteriozni bivši šef koji razmatra ulazak u sport s novom momčadi, u komentarima je spomenuto da se Dave Richards motao po paddocku u Silverstoneu, ali on je predsjednik Motorsport UK-a pa ne čudi da je bio tamo...Meni je prvi na pamet pao Kolles, ali njega, kao ni ostale navedene u komentarima, Rencken nije komentirao

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Ako ćemo uzeti labavo termin "šef ekipe", onda mislim da je to Graeme Lowdon, 99% 

- I2oni
- Karting
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Honda
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ja bih isključio sve proizvođače iz te priče, pogotovo za 2021./22., mislim da trenutno nitko nije toliko lud da krene u tu avanturu. Domenicali je nekoliko puta izjavio da je F1 preskupa za Lamborghini, a čini se da ni ostatak VW grupe nije nešto ekstra zagrijan.
To su neke insajderske informacije?avetma je napisao/la: 21.07.2019., 21:35 Ako ćemo uzeti labavo termin "šef ekipe", onda mislim da je to Graeme Lowdon, 99%![]()

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
A neka nova momcad a da ujedno nije sam proizvodjac motora ce donijet sto tocno...osim nekoga tko ce se eventualno vucarat po zacelju grida i nakon nekoliko sezona skuzit da to ne ide bas tako..
Fino Alla Fine
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Samo želim novu ekipu (ne da kupe npr Toro Rosso) već skroz novu ekipu, nova dva bolida i da su što je moguće više neovisni tj. da nisu povezani npr sa Ferrarijem ili Mercedesom.
Trebamo te prave neovisne ekipe nazad...ovo je već dosadilo kako je trenutno. Novi Jordan nam treba.
Bilo bi idealno kada bi mogli imati primjerice neki peti motor od Coswortha, ali to nije moguće...
Trebamo te prave neovisne ekipe nazad...ovo je već dosadilo kako je trenutno. Novi Jordan nam treba.
Bilo bi idealno kada bi mogli imati primjerice neki peti motor od Coswortha, ali to nije moguće...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Frantic
- Formula 1
Eh, hoćeš možda muzičku želju?Ferrari je napisao/la: 22.07.2019., 19:16 Samo želim novu ekipu (ne da kupe npr Toro Rosso) već skroz novu ekipu, nova dva bolida i da su što je moguće više neovisni tj. da nisu povezani npr sa Ferrarijem ili Mercedesom.

Ja se ne nadam, slabo da ćemo to vidjeti.
Ja imam strah za da nećemo ostati bez neke od postojećih 10 ekipa....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
I ja nekako naginjem ovome od @Frantic
da cemo prije ostat od jedne od ovih 10, nego dobit novu..
da cemo prije ostat od jedne od ovih 10, nego dobit novu..
Fino Alla Fine
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ne možeš ti nanijet bolida Lordu Ruedi koliko ih on može zaboraviti da uopšte kruže stazomSarma je napisao/la: 22.07.2019., 20:35 Bolje neka uvedu treći bolid![]()
Zamislite kakva bi onda bila strategija Ferrarija i ulasci u boks![]()

- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Pa već znaš da Ferrari ima strategiju samo za jednog vozača koja je isto tako lošaSarma je napisao/la: 22.07.2019., 20:35 Bolje neka uvedu treći bolid![]()
Zamislite kakva bi onda bila strategija Ferrarija i ulasci u boks![]()

Ova dva bi kružila stazom, nije problem

We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Frantic
- Formula 1
Ma Lord Rueda handla to sve....

S pjesmom

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Kakav je odnos Toyote prema F1 sada kada je Honda ponovno na pobjednickim stazama. Znam da je uzasno skupo, ali mozda barem da udu kao proizvodaci motora u 2021.?
“Fali nam jos Alonso i ekipa je cjelovita” ahahhahaha eno spanjolski mediji udarili opet po Alonsu u Ferrariju. Mislim da ti u Spanjolskoj pored Marce i Motorsport.es zive kao oni u Sjevernoj Koreji. Isto kako i ovi misle da su pobjednici svjetskog prvenstva u nogometu, tako i ovi vjerojatno misle da je Alonso vozio za svaki moguci tim.
“Fali nam jos Alonso i ekipa je cjelovita” ahahhahaha eno spanjolski mediji udarili opet po Alonsu u Ferrariju. Mislim da ti u Spanjolskoj pored Marce i Motorsport.es zive kao oni u Sjevernoj Koreji. Isto kako i ovi misle da su pobjednici svjetskog prvenstva u nogometu, tako i ovi vjerojatno misle da je Alonso vozio za svaki moguci tim.