Šuška se šuška

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Frantic je napisao/la: 22.07.2019., 21:55
LH44 je napisao/la: 22.07.2019., 20:50
Sarma je napisao/la: 22.07.2019., 20:35 Bolje neka uvedu treći bolid :chill:
Zamislite kakva bi onda bila strategija Ferrarija i ulasci u boks :zubo:
Ne možeš ti nanijet bolida Lordu Ruedi koliko ih on može zaboraviti da uopšte kruže stazom :chill:
Ma Lord Rueda handla to sve.... :chill:
S pjesmom :rofl:
Kojom? :D
slikaslika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Ne mogu mi ništa ni žega ni kiša.... :chill:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Alonso king je napisao/la: 22.07.2019., 23:10 Kakav je odnos Toyote prema F1 sada kada je Honda ponovno na pobjednickim stazama. Znam da je uzasno skupo, ali mozda barem da udu kao proizvodaci motora u 2021.?
2021. je preblizu za bilo kojeg proizvođača motora, a teško ćemo uopće dobiti novog proizvođača motora s trenutnim pravilima motora koja su užasno skupa i komplicirana. Kažem, stvarno ne znam tko bi bio dovoljno lud da se upusti u to. Možda Toyota i bude za nekoliko godina, dosta su uključeni u motorsport te su uspješni u raznim kategorijama, imaju love, a vjerojatno i ambicije da se jednom ponovo okušaju u F1. Sigurno bi voljeli probati još jednom nakon onog neuspjeha iz 2000-ih.

Testarossa
Karting
Karting
S nama već: 6 god 11 mj
Ferrari je napisao/la: 22.07.2019., 21:28 Kad smo kod šuškanja... https://twitter.com/Vetteleclerc/status/1153380345896755200
In July 2018 it was announced that Costa would step down from his role at the end of the season, and become an adviser. He cited a need to spend more time in his native Italy.

Miriše miriše. Uh kako bi to bilo dobro. Covjek je ucio od Rorija Birna. Ne moze biti da ne valja. Jos kada se vrati Resta, mozda napokon i aerodinamika u Ferariju proradi
"I am who I am. I don't try to be anybody else or act in any way. I've always been the same idiot." - S.V.

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
Ništa to neće vrijedit ako se ne maknu lord Rueda i gosn Binotto.

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Neznam.....ali čini mi se da nikada Ferari nije manje donosio nove delove na trkama
Jes da ranije nisu radili i ti vadili u subotu....ali bar su donosili delove.
Sada samo ,,razumevaju,, bolid od trke do trke....ništa ne donose

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Testarossa je napisao/la: 23.07.2019., 17:11
Miriše miriše. Uh kako bi to bilo dobro. Covjek je ucio od Rorija Birna. Ne moze biti da ne valja. Jos kada se vrati Resta, mozda napokon i aerodinamika u Ferariju proradi
Čudna odluka, s obzirom da je protjeran iz Ferrarija upravo zbog toga.
Nek mu je sa srećom.
Hvala mu za dizajn felgi, koje su bile važan faktor na nekim stazama prošle sezone. :thumbs:

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
gjoko-mkd je napisao/la: 24.07.2019., 08:58 Neznam.....ali čini mi se da nikada Ferari nije manje donosio nove delove na trkama
Jes da ranije nisu radili i ti vadili u subotu....ali bar su donosili delove.
Sada samo ,,razumevaju,, bolid od trke do trke....ništa ne donose
Sezona je otpisana...tako da do kraja godine ovo je sve jedan veliki test. Ista 2016.

Bolid je skoro isti kao i sa prve utrke u 3. mjesecu. Tu i tamo su dodali nekoliko detalja i novi motor, ali vozači više manje rade sa istom opremom i pokušavaju izvući što se može izvući sa ovim što imamo.

Ona podnica što je testirana u Francuskoj je još na doradi... neće ni biti gotova. Lagano oni to.

Uglavnom užas.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari, KR7
Mozda pretjerujete kad kazete da nista ne rade i da je sve isto. Vjerojatno rade i sve sto naprave i probaju ne radi kako treba. Tko ce ga znati...

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Iceman je napisao/la: 24.07.2019., 16:27 Mozda pretjerujete kad kazete da nista ne rade i da je sve isto. Vjerojatno rade i sve sto naprave i probaju ne radi kako treba. Tko ce ga znati...
Pre sporo Ledeni...pre sporo.
Još uvijek pokušavaju "skužiti" bolid...već ko zna koji vikend zaredom. Jedino što je radilo do sada je sitna modifikacija na prednjem krilu i neke manje stvari na difuzoru.

Ovjes je ispao iz igre, cijeli paket iz Španjolske je praktički bačen u smeće (to su sve skinuli nakon dvije utrke), podnica je identična kao i iz Australije jer nova još nije gotova (na doradi još od Francuske, a trebala je debitirati u VB)...znači baš ništa ne radi.
Nove nadogradnje u Ferrariju su nestale. Već ko zna koliko vikenda se govori da dolazi novi paket, ali ga nema...

Za Ferrari, jako slabo. Mercedes je već na trećem paketu nadogradnji ovaj vikend (četvrti ako računaš drugi zimski test)...RBR se značajno poboljšao te je ispred nas, a mi ništa.

Ja ne znam je li imaju manjak ljudi, novca, znanja? Nema odgovora.

Frustrirajuće.
slika slika

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Ferrari je napisao/la: Lagano oni to.

Uglavnom užas.
Ovo me podsjetilo na onu klasičnu balkansku priču: jedan kopa, šestero gleda :mrgreen:

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
Jedina pozitivna najava e je da će ovaj vikend biti objave dolaska Alde Koste u Ferari...

Ili.po Vašem....,,vratija se Šime,, :cheer:

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Ferrari je napisao/la: 24.07.2019., 18:12
Iceman je napisao/la: 24.07.2019., 16:27 Mozda pretjerujete kad kazete da nista ne rade i da je sve isto. Vjerojatno rade i sve sto naprave i probaju ne radi kako treba. Tko ce ga znati...
Pre sporo Ledeni...pre sporo.
Još uvijek pokušavaju "skužiti" bolid...već ko zna koji vikend zaredom. Jedino što je radilo do sada je sitna modifikacija na prednjem krilu i neke manje stvari na difuzoru.

Ovjes je ispao iz igre, cijeli paket iz Španjolske je praktički bačen u smeće (to su sve skinuli nakon dvije utrke), podnica je identična kao i iz Australije jer nova još nije gotova (na doradi još od Francuske, a trebala je debitirati u VB)...znači baš ništa ne radi.
Nove nadogradnje u Ferrariju su nestale. Već ko zna koliko vikenda se govori da dolazi novi paket, ali ga nema...

Za Ferrari, jako slabo. Mercedes je već na trećem paketu nadogradnji ovaj vikend (četvrti ako računaš drugi zimski test)...RBR se značajno poboljšao te je ispred nas, a mi ništa.

Ja ne znam je li imaju manjak ljudi, novca, znanja? Nema odgovora.

Frustrirajuće.
Nemoj tako. :prcnjau: Pa mi još pokušavamo razumjeti bolid. :facepalm:

"Nema posebnih promjena za ovu utrku, ali iz analize GP-a Silverstonea uzeli smo korisne informacije kako bismo saznali više o automobilu."

Ako su Mercedes i Red Bull spremni donijeti važan razvoj na stazi, Ferrari pokušava izvući najviše iz onoga što ima. Je li Britanija dala tehničarima ključeve za razumijevanje SF90?

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
Ako ne razumeju SF90......šta vredi da se ide na bolid za sledeće godine
T.j. ...ako neko nezna osnovni integral.....čemu žurba da ide na recimo krivoliniske integrale?

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ferrari je uvijek otvoren za nove kratkoročne (čitaj jadnogodišnje) filozofije. Tako da sumnjam da ih nerazumijevanje ovogodišnjeg bolida pretjerano tangira u razvoju budućeg...

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
Trebalo bi....jer ovaj bolid ,, na papiru,, je sasvim Ok....a neznaju zašto ne radi
Ako to ne reše...neće dobro raditi ni sledeći bolid

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Toto Wolff kaže kako će se odluka hoće li tim zadržati Valtteria Bottasa do 2020. godine donijeti tijekom kolovoza.

https://www.motorsport.com/f1/news/merc ... n/4501197/

Nije Wolff lud da propusti Maxa, kakav Bottas, Ocon ili Russell... Ništa od ovoga sljedeće sezone, vjerujem da će na kraju Bottas ostati još jednu sezonu, ali za 2021. vjerojatno Max u Mercedes. Trenutno je Max najjači vozač, a nema ni blizu najjači bolid, plus još ima vojsku navijača - dobro za ekipu...

Voljeli ga ili ne, ja bih Maxa volio u Ferrariju.
https://twitter.com/Vetteleclerc/status/1157327946413203458

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Imamo mi našeg Maxa...nema zime ;)
slika slika

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2