F1tv

📺 Fotografije, video i ostali multimedijalni sadržaji vezani uz F1.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Kad te režiser i reklame na RTL razljuteslika[ link do slike ]

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

slikaslika

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Samo 3 ekrana ? Pih.

Nabavi 20 ekrana pa da ko gospodin covjek gledas sve on boardove. I jedan ekran bonus za "klasicno" gledanje :D
slikaslika slika

LH44
Formula 1
Formula 1
Eih sad da režiser budem, kako je loš FOM otkako je Liberty preuzeo, mislim da bi bolje od njih odradio posao.

Ali nije to ništa, da vidiš po Twitteru ljudi, jedan lik 5 plazmi prikopčao, ne znam otkud mu, gleda kriket, tenis, F1 i fudbal

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

slikaslika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Taj ništa i ne pogleda, od silnog ku**enja :gandalf:
Ja kad gledam F1 samo dolaze u obzir tv i live timing na mob.
Donedavno je morala biti i prazna kuća.

LH44
Formula 1
Formula 1
Pa ti na TV upališ onaj pitlane kanal, to su ti tri odmah i mobitel za live timing i Forum to je 4 :D
Aaa ovaj sa Twittera, ne znam samo zašto kriket, šta je tu interesantno da pratiš na 2 Ekrana, jedino ako se kladiš :chill:
slikaslika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Ma znam, ali to je sve jedan sport. Ja gledam samo F1, samo što mogu da biram šta ću da gledam :) Ne ovisim o režiseru i njegovom ponovljenim snimcima. Uvijek kad na glavni ekran ubaci neki ponovljeni snimak, odmah prebace utrku na neki pomoćni.
Meni super frcera. big :thumbs: za F1tv

A taj lik što prati pet sportova, samo bezveze gubi vrijeme. Dosadno mu pa ne zna šta će od para :aww:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Har Kl je napisao/la: 14.07.2019., 20:45 Taj ništa i ne pogleda, od silnog ku**enja :gandalf:
Ja kad gledam F1 samo dolaze u obzir tv i live timing na mob.
Donedavno je morala biti i prazna kuća.
Ovo je jedna vrlo bitna stavka.. Nikad nisam volio nesto sto detaljno oratim gledat u coporu il da me netko nesto propituje..
Fino Alla Fine

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Ne mogu djecu istjerati, šta ću kad su moja :zubo:
Mada sad je to OK, s obzirom da sam u povlaštenom položaju jer Hamilton vozi odlično, Mercedes ne griješi i ne kvari se.
2005. i 2011-2012 pamtim kao godine gdje sam mrzio bilo kakvo uplitanje sa strane.
Kad mi kažu, što si to nervozan jel' se to opet onaj tvoj slup'o, hoće nešto da mi bude.
Pa još mi na kraju kažu (obično stari), ja bih to prestao gledati da sam na tvom mjestu :bang:

LH44
Formula 1
Formula 1
Har Kl je napisao/la: 15.07.2019., 11:38
Ovaj vikend bi tebi mogle sve pare ići nazad :prcnjau:
slikaslika

LH44
Formula 1
Formula 1
Ne uspjedoh urediti komentar...

Free trial ne radi za one koji su već probali :zubo:

slika
slikaslika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
LH44 je napisao/la: 27.08.2019., 14:40 Ne uspjedoh urediti komentar...

Free trial ne radi za one koji su već probali :zubo:

slika
Ti bi isprobav'o do besvijesti :aww:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Neka.. Bar neki plus.. Posto svi redom zapostavljaju svoje stare korisnike a novima daju brda i doline :zubo:
Fino Alla Fine

Multi 21
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Jučer aktivirao, do besvijesti ću iskoristiti arhivu utrka ovih 7 dana :mrgreen:
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Multi 21 je napisao/la: 27.08.2019., 16:34 Jučer aktivirao, do besvijesti ću iskoristiti arhivu utrka ovih 7 dana :mrgreen:
Ja sam tek jučer započeo s VN SAD-a - zapad 1981., 24 sata u danu mi je premalo da prođem kroz tu arhivu :zubo:

Inače, zna li netko hoće li starije utrke ikad biti dodane u arhivu ili je ovo najstarije što će biti dostupno? Ako se ne varam, FOM je preuzeo prijenose baš početkom 80-ih pa su ovo (valjda) sve utrke iz njihove produkcije, planiraju li dodati išta otprije?

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
croatic f1 je napisao/la: 28.08.2019., 22:37 Inače, zna li netko hoće li starije utrke ikad biti dodane u arhivu ili je ovo najstarije što će biti dostupno? Ako se ne varam, FOM je preuzeo prijenose baš početkom 80-ih pa su ovo (valjda) sve utrke iz njihove produkcije, planiraju li dodati išta otprije?
Mislim da prava sežu do '78.
Pričalo se prije kako su FOM ili Liberty otkupili prava i za neke ranije utrke pa se nadam da će i njih kad-tad objaviti jer ako ne odu "ispod" '78. će to biti jako razočaravajuće. Utrke nakon '78 se bez pol frke nađu i na internetu.

Sve u svemu, dosadašnja arhiva je debelo podbacila. Em nema "starih" utrka em umjesto cijelih utrka stavljaju blesave Highlightse.

Da ne bude sve crno, treba pohvaliti kvalitetu snimki. Dosta bolja nego većina stvari s torrenta.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Sad si me natjerao da malo prokopam informacije o FOM-u - 1981. je potpisan prvi Concorde ugovor, tako da je ovo vjerojatno sve iz njihove arhive. Ne doslovno sve jer, kao što si spomenuo, većinu utrka nisu uploadali u cijelosti. Pogotovo me čudi što ni novije sezone nemaju sve utrke u cijelosti, nisam pregledao sve, ali sam nasumce piknuo 2011. i vidio da su i tamo većinom highlightsi :?

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
U pravu si, čini se da sam pomiješao godine.

1978. je BBC otkupio prava za sve prijenose pa je to valjda razlog zašto se te utrke lako nalaze. FOM na scenu stupa tek 1981.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
Multi 21 je napisao/la: 27.08.2019., 16:34 Jučer aktivirao, do besvijesti ću iskoristiti arhivu utrka ovih 7 dana :mrgreen:
Gdje se aktivira da probam? Na aplikaciji ili?

Multi 21
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Ja sam na kompu na https://f1tv.formula1.com/en/
Pretpostavljam da možeš i na aplikaciji, a onda se možeš poslije na bilo kojem uređaju prijavit
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
Ma traže sve podatke i karticu, a i tako nemam odgovarajuću karticu u inozemstvu pa ne mogu...

Jel se ovo još uvijek mora otkazati ili automatski produže i naplate pretplatu na pola sezone??
Har Kl je napisao/la: 12.03.2019., 12:31 F1TV Pro dozvolila 7 dana trial.
Oprez nakon 7 dana ukoliko ne otkažete Free Trial, automatski će vam produžiti i naplatiti pretplatu

slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡