Pa ti na TV upališ onaj pitlane kanal, to su ti tri odmah i mobitel za live timing i Forum to je 4
Aaa ovaj sa Twittera, ne znam samo zašto kriket, šta je tu interesantno da pratiš na 2 Ekrana, jedino ako se kladiš
Ma znam, ali to je sve jedan sport. Ja gledam samo F1, samo što mogu da biram šta ću da gledam Ne ovisim o režiseru i njegovom ponovljenim snimcima. Uvijek kad na glavni ekran ubaci neki ponovljeni snimak, odmah prebace utrku na neki pomoćni.
Meni super frcera. big za F1tv
A taj lik što prati pet sportova, samo bezveze gubi vrijeme. Dosadno mu pa ne zna šta će od para
Har Kl je napisao/la: 14.07.2019., 20:45
Taj ništa i ne pogleda, od silnog ku**enja
Ja kad gledam F1 samo dolaze u obzir tv i live timing na mob. Donedavno je morala biti i prazna kuća.
Ovo je jedna vrlo bitna stavka.. Nikad nisam volio nesto sto detaljno oratim gledat u coporu il da me netko nesto propituje..
Ne mogu djecu istjerati, šta ću kad su moja
Mada sad je to OK, s obzirom da sam u povlaštenom položaju jer Hamilton vozi odlično, Mercedes ne griješi i ne kvari se.
2005. i 2011-2012 pamtim kao godine gdje sam mrzio bilo kakvo uplitanje sa strane.
Kad mi kažu, što si to nervozan jel' se to opet onaj tvoj slup'o, hoće nešto da mi bude.
Pa još mi na kraju kažu (obično stari), ja bih to prestao gledati da sam na tvom mjestu
Multi 21 je napisao/la: 27.08.2019., 16:34
Jučer aktivirao, do besvijesti ću iskoristiti arhivu utrka ovih 7 dana
Ja sam tek jučer započeo s VN SAD-a - zapad 1981., 24 sata u danu mi je premalo da prođem kroz tu arhivu
Inače, zna li netko hoće li starije utrke ikad biti dodane u arhivu ili je ovo najstarije što će biti dostupno? Ako se ne varam, FOM je preuzeo prijenose baš početkom 80-ih pa su ovo (valjda) sve utrke iz njihove produkcije, planiraju li dodati išta otprije?
croatic f1 je napisao/la: 28.08.2019., 22:37
Inače, zna li netko hoće li starije utrke ikad biti dodane u arhivu ili je ovo najstarije što će biti dostupno? Ako se ne varam, FOM je preuzeo prijenose baš početkom 80-ih pa su ovo (valjda) sve utrke iz njihove produkcije, planiraju li dodati išta otprije?
Mislim da prava sežu do '78.
Pričalo se prije kako su FOM ili Liberty otkupili prava i za neke ranije utrke pa se nadam da će i njih kad-tad objaviti jer ako ne odu "ispod" '78. će to biti jako razočaravajuće. Utrke nakon '78 se bez pol frke nađu i na internetu.
Sve u svemu, dosadašnja arhiva je debelo podbacila. Em nema "starih" utrka em umjesto cijelih utrka stavljaju blesave Highlightse.
Da ne bude sve crno, treba pohvaliti kvalitetu snimki. Dosta bolja nego većina stvari s torrenta.
Sad si me natjerao da malo prokopam informacije o FOM-u - 1981. je potpisan prvi Concorde ugovor, tako da je ovo vjerojatno sve iz njihove arhive. Ne doslovno sve jer, kao što si spomenuo, većinu utrka nisu uploadali u cijelosti. Pogotovo me čudi što ni novije sezone nemaju sve utrke u cijelosti, nisam pregledao sve, ali sam nasumce piknuo 2011. i vidio da su i tamo većinom highlightsi
Ma traže sve podatke i karticu, a i tako nemam odgovarajuću karticu u inozemstvu pa ne mogu...
Jel se ovo još uvijek mora otkazati ili automatski produže i naplate pretplatu na pola sezone??
Har Kl je napisao/la: 12.03.2019., 12:31
F1TV Pro dozvolila 7 dana trial.
Oprez nakon 7 dana ukoliko ne otkažete Free Trial, automatski će vam produžiti i naplatiti pretplatu