CrashOverride je napisao/la: 21.05.2019., 11:54
Kako tematika serije moze bit nebitna.. Ko ce te natjerat da gledas Star Trek i Star Wars ako smatras da je SF smece koje te ne zanima i na kraju ako te netko i natjera da to pogledas sigurno neces rec wooow, prije ces ic trazit sve sto ti nije sjelo u seriji i to stalno potencirat..
Isto sa GoTom, ako si li la sa temom i samim zanrom, nece te bas prikovat za TV a samim time ce ti i bit daleko od odlicne serije.. A na kraju, tko nije gledo do sad, vjerojatno nece nikad..
Hrpa serija pobere dobre ocjene i kritike a ti ne pogledas.. Zasto? Zato sto te tematika ne zanima ni najmanje..
Pogrešno si me razumio, nisam mislio da tematika serije nije bitna, nego ljudi kojima je ova serija extra i sviđa im se tematika i radnja, a i oni kojima nije baš po ukusu, a gledali su, i jedni i drugi će se složiti u ovome što sam napisao, prve 4 sezone

5. I 6.

7. i 8.

Znači nebitno od ukusa, svako će se složiti s ovim, osim onih zaluđenih fanova kojima je sve dobro
@mrdomroom @zelot HBO je imao apetit za veliku porciju, ali ova dva su htjeli malu nabrzaka, onako s nogu i hajmo dalje

(Star Wars). GRRM od 5. Sezone koliko znam uopšte nije učestvovao u izradi i pisanju jer mu se nije svidjelo kako ova 2 hoće prenijeti priču na ekran, pa zato od tada i ima puno rupa u priči, iako ono što su oni htjeli ispričati nije uopšte loše, na kraju je loše ispalo. Dobra ideja, loša egzekucija. Zato je GRRM odustao i dobili smo, spram prijašnjih sezona, shitshow, nije loše, ali nekoliko nivoa ispod.
Također je problem bio ne uvođenje drugih likova u priču čega je prije bilo.
Kako god, kad sve saberem i oduzmem, složio bih se da je Breaking Bad najbolja serija ikad.