Filmovi i serije

Televizija (film, serije), glazba, mediji...

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
CrashOverride je napisao/la: 21.05.2019., 11:09 Puno je do tematike, ko voli naci ce sve dobro u seriji, tko nije neki poklonik ce prvo vidjet sve negativno i promaseno.
Mislim da je to skroz nebitno, jer svako će se složiti da su prve 4 sezone bile perfekcija, 5. i 6. su bile odlične, ali zadnje 2 sezone su spram njih jako loše i fali im dubina, ti sami detalji u priči bez kojih ova serija gubi svoju draž zbog koje su je ljudi gledali. Ja sam se šokirao kad sam pogledao skraćenu verziju 2. sezone, to je druga serija naspram ove zadnje 2 sezone :chill:
Inače, prequel bi mogao izaći već iduće godine, a na tom prequelu radi ni manje ni više GRRM, a sem toga u procesu dogovora je još 2-3 prequela :)
slikaslika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Kako tematika serije moze bit nebitna.. Ko ce te natjerat da gledas Star Trek i Star Wars ako smatras da je SF smece koje te ne zanima i na kraju ako te netko i natjera da to pogledas sigurno neces rec wooow, prije ces ic trazit sve sto ti nije sjelo u seriji i to stalno potencirat..
Isto sa GoTom, ako si li la sa temom i samim zanrom, nece te bas prikovat za TV a samim time ce ti i bit daleko od odlicne serije.. A na kraju, tko nije gledo do sad, vjerojatno nece nikad..
Hrpa serija pobere dobre ocjene i kritike a ti ne pogledas.. Zasto? Zato sto te tematika ne zanima ni najmanje..
Fino Alla Fine

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
CrashOverride je napisao/la: 21.05.2019., 11:54 Kako tematika serije moze bit nebitna.. Ko ce te natjerat da gledas Star Trek i Star Wars ako smatras da je SF smece koje te ne zanima i na kraju ako te netko i natjera da to pogledas sigurno neces rec wooow, prije ces ic trazit sve sto ti nije sjelo u seriji i to stalno potencirat..
Isto sa GoTom, ako si li la sa temom i samim zanrom, nece te bas prikovat za TV a samim time ce ti i bit daleko od odlicne serije.. A na kraju, tko nije gledo do sad, vjerojatno nece nikad..
Hrpa serija pobere dobre ocjene i kritike a ti ne pogledas.. Zasto? Zato sto te tematika ne zanima ni najmanje..
Ja nisam pogledao niti jedne scene do sada. Ali definitivno cu pogledati jer tematika mi je vrh. LoTR su mi najbolji filmovi ikada pa je onda sve jasno.
Samo volim gledati kad se sve zavrsi a ne cekat epizodu po epizodu svakih tko zna koliko :)
slikaslika slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
@Alky
Tvoj razlog ne gledanja je jasan, znam ih dosta koji tako gledaju ali moja recenica je isla na one koji nisu pogledali jer ih ne zanima i nikad nece, zaboravio sam tu endemsku vrstu koja ceka kraj da sve pogleda :zubo: ..
Ja osobno ne mogu (prevelike sanse spoilera i nestrpljivost) , premda mi je nekad gust 'otkrit' neku seriju koja je zavrsila i u relativno kratkom roku pogleda sve..
Vecinu 'otkrijem' u prvoj sezoni pa na kraju i zaboravis dosta toga..
Fino Alla Fine

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
LH44 je napisao/la:
CrashOverride je napisao/la: 21.05.2019., 11:09 Puno je do tematike, ko voli naci ce sve dobro u seriji, tko nije neki poklonik ce prvo vidjet sve negativno i promaseno.
Mislim da je to skroz nebitno, jer svako će se složiti da su prve 4 sezone bile perfekcija, 5. i 6. su bile odlične, ali zadnje 2 sezone su spram njih jako loše i fali im dubina, ti sami detalji u priči bez kojih ova serija gubi svoju draž zbog koje su je ljudi gledali. Ja sam se šokirao kad sam pogledao skraćenu verziju 2. sezone, to je druga serija naspram ove zadnje 2 sezone :chill:
Inače, prequel bi mogao izaći već iduće godine, a na tom prequelu radi ni manje ni više GRRM, a sem toga u procesu dogovora je još 2-3 prequela :)
Zadnje dvije sezone su smeće (zadnju nisam ni gledao) a to je zbog toga što knjige nisu napisane za njih ako sam dobro popratio. Nije ni čudo što je kvaliteta opala. Da ne pričam o kavama i plastičnim bocama koje su završile na ekranu WTF jel to neko pregledao prije emitiranja. Fanovi traže sve moguće na ekranu kad gledaju nismo u eri 360p nego u 8K rezoluciji! ;)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Ma, da su isli na 20 epizoda i malo razvukli sve bi to bilo bolje.

Nije meni toliko oko dayneris krivo, ili ovo sa branom u zadnjoj i sve ostalo sa svima. Ajde nekako logicno itd. Samo su trebali to razvuci na vise epizoda i malo vise politike oa onda kraj a ne nakon bitke u pola sata razbacaj sve likove, odaberi kralja onako na brzinu i kraj.

Izmedju bitki i kraja je trebalo po jos dvije epizode ubacit barem. Zakuhat malo stvari. I onda ih rjesit.

Jedostavno, prebrzo su isli.. preskakali stepenice i jos na kraju lose sve to napravili...

Po meni, breaking bad ostaje broj jedan. Upravo iz gore spomenutog broja sezona. Od prve do zadnje ide samo prema gore, polako ali sigurno. Kraj nije nikoga razocarao. Gledalo se kao i ovo, skoro sezona u danu. Vrhunski snimljeno, odlicno odglumljeno, radnja napetija i od got-a... Tako da eto, bio bi mi got no1 ali sa ovim svime na kraju nema sanse, breaking bad, jos uvijek no1

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
CrashOverride je napisao/la: 21.05.2019., 11:54 Kako tematika serije moze bit nebitna.. Ko ce te natjerat da gledas Star Trek i Star Wars ako smatras da je SF smece koje te ne zanima i na kraju ako te netko i natjera da to pogledas sigurno neces rec wooow, prije ces ic trazit sve sto ti nije sjelo u seriji i to stalno potencirat..
Pogrešno si me razumio, nisam mislio da tematika serije nije bitna, nego ljudi kojima je ova serija extra i sviđa im se tematika i radnja, a i oni kojima nije baš po ukusu, a gledali su, i jedni i drugi će se složiti u ovome što sam napisao, prve 4 sezone :klanjam: 5. I 6. :thumbs: 7. i 8. :thumbsd:
Znači nebitno od ukusa, svako će se složiti s ovim, osim onih zaluđenih fanova kojima je sve dobro :chill:

@mrdomroom @zelot HBO je imao apetit za veliku porciju, ali ova dva su htjeli malu nabrzaka, onako s nogu i hajmo dalje :D (Star Wars). GRRM od 5. Sezone koliko znam uopšte nije učestvovao u izradi i pisanju jer mu se nije svidjelo kako ova 2 hoće prenijeti priču na ekran, pa zato od tada i ima puno rupa u priči, iako ono što su oni htjeli ispričati nije uopšte loše, na kraju je loše ispalo. Dobra ideja, loša egzekucija. Zato je GRRM odustao i dobili smo, spram prijašnjih sezona, shitshow, nije loše, ali nekoliko nivoa ispod.

Također je problem bio ne uvođenje drugih likova u priču čega je prije bilo.

Kako god, kad sve saberem i oduzmem, složio bih se da je Breaking Bad najbolja serija ikad.
slikaslika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Peaky Blinders?
Anyone?
Interesuju me mišljenja, pošto je nisam gledao.
Dosad što sam čuo, pročitao,....., sve najnaj najbolje
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
@Frantic
Meno je to :thumbs: Cak mi je mozda prva sezona i najlosija :zubo:
Kome se dopada tematika, svakako za preporuku.. Ne vjerujem da ces pogrijesit..
Fino Alla Fine

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
@Frantic Jako dobra serije, iz sezonu u sezonu sve bolje. Baš me interesira kojim će smjerom stvari krenuti dalje, ali nikad da objave datum izlaska pete sezone...
Preporuka svakako :)

Inače, tek prošle srijede sam pogledao Endgame i skroz me je pozitivno iznenadio, jer nisam očekivao da će ostati na razini IW-a, a možda mi je čak i nadmašio IW. Svaka čast MCU za sve te filmove kroz 10+ godina, pogotovo jer su najbolje ostavili za kraj :D

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Hvala ljudi :pivo:
Ionako sam to mislio definitivno ispratiti.

BTW, Endgame se privukao Avataru na samo 150-160 miliona zaostatka.
Međutim sad se blagajne pune sve manje i manje.
Baš me zanima da li će ga preteći po zaradi.
Biće gusto. :kokice: :rofl:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Završetak GoT-a mi i nije toliko razočaravajuć koliko i ostatak zadnje sezone. Ne govorim da je savršen ali me nije ostavio potpuno frustriranoga.
slika

kasalo
Karting
Karting
S nama već: 6 god 2 mj
Vettel-Ferrari je napisao/la: 22.05.2019., 00:42 Svaka čast MCU za sve te filmove kroz 10+ godina, pogotovo jer su najbolje ostavili za kraj :D
pa i nije kraj, mcu se i dalje nastavlja, a kada pojedinacnim filmovima krenu padati brojke, eto ti opet novog nastavka avengersa :kokice:

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
Pridružujem se vama za Osvetnike.

Hebeno je šta su uradili, toliki build-up, 11 godina truda, sve se isplatilo. Što je najbolje u svemu ovome je to da svaki od 22 filma je dobar na svoj način. Svaki mož pogledati i dobro se zabaviti.

Eto čak i najgori (kako masa kaže) a pritom mislim na Thor 2 te Incredible Hulk su isto tako solidni filmovi koji te ne smore. Svaka čast Feigeu te braći Russo.

Sve sam pogledao makar dva puta. A poslednje filmove u proteklih 4 godina sam pogledao pet i više puta. Mislim da je Captain Marvel film kojeg sam najviše pogledao, čak 8 puta (sve camrip formati). A Infinity War i Endgame su mi do sada jedini 3d filmovi koje sam pogledao u kinu.

Imam onaj VRBox te na fonu nabacim filmove, više MCU filmova sam gledao na taj način. 10x bolje od običnog gledanja na TV/monitoru. Najbolji 3d film mi je Dr. Strange.
slika

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
Umalo sam zatripao za vrijeme filma Dr. Strange dobra stvar

kasalo
Karting
Karting
neznam jesam li dobro upratio, znaci ako se sada recimo osvetnici vrate u 2015, tada vise u toj godini nema thanosa?

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
Odgovor je po meni DA. Zašto?

Osvetnici iz primarne vremenske linije putuju u 2015. gde se dešavaju stvari iz Age of Ultrona. Tamo negde u svemiru Thanos kuje plan da stvori rukavicu.

Tebe buni postojanje alternativnih vremenskih linija koji su Osvetnici stvorili svojim greškama u Time Heistu. Svaka nova greška koja uzrokuje remećenje događaja koji su se trebali dogoditi stvara novu odnosno alternativnu vremensku liniju koja polako briše primarnu vremensku liniju. Naravno svaka alternativna vremenska linija ima sopstvenu budućnost, primarna vremenska linija je neizmenjena pošto su se stvari koje su se desile do tada već desile i osiguravaju postojanje te linije.
slika

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
Vrlo jednostavno ako si gledao Dragon Ball Z sve je jasno kad se pojavi Future Trunks.

kasalo
Karting
Karting
Alen13ASC je napisao/la: 23.05.2019., 22:24 Odgovor je po meni DA. Zašto?

Osvetnici iz primarne vremenske linije putuju u 2015. gde se dešavaju stvari iz Age of Ultrona. Tamo negde u svemiru Thanos kuje plan da stvori rukavicu.

Tebe buni postojanje alternativnih vremenskih linija koji su Osvetnici stvorili svojim greškama u Time Heistu. Svaka nova greška koja uzrokuje remećenje događaja koji su se trebali dogoditi stvara novu odnosno alternativnu vremensku liniju koja polako briše primarnu vremensku liniju. Naravno svaka alternativna vremenska linija ima sopstvenu budućnost, primarna vremenska linija je neizmenjena pošto su se stvari koje su se desile do tada već desile i osiguravaju postojanje te linije.
Koliko znam nisu se stvorile nove alternativne linije jer su kamenja na kraju vracena gdje pripadaju?
A thanosa u 2015 nema jer je thanos iz 2014 otisao u 2024 gdje je smaknut pa samim time nema vise thanosa iz originalne vremenske linije i onoga iz 2014, a samim time i godinama koje slijede nakon 2014?
A da se vrate npr u 2013 onda bi thanos opet bio tu?
Vidim da se dosta ljudi tu zakacilo jer neki misle da se osvetnici vracanjem u proslost odlaze u neke alternativne svijetove (tada onda nebi znacilo da je thanos mrtav 2015), dok oni zapravo idu samo u proslost svoje sadasnjice (originalne linije).

kasalo
Karting
Karting
Jedino sto se moglo raspravljati o stvaranju nove vremenske linije je lokijev bijeg sa jednim kamenom, ali on nije sa njim otisao u drugo vrijeme, vec samo na drugo mjesto u istom vremenu
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡