Webber: Verstappen je pobijedio gladnog i spremnog Hamiltona

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 2 godina 2 min 5 komentara

Mark Webber kaže da je Max Verstappen pobijedio Lewisa Hamiltona na vrhuncu moći, što je ogroman uspjeh za 24-godišnjeg Nizozemca.

“Dugo je pratio Formulu 1, vidio je Lewisa kako dominira ovim sportom i pomislio je – želim i ja malo tog uspjeha.”

“Nije opterećen pojedincima, ne igra na njihovu reputaciju i ne vozi u toj ovisnosti. On jednostavno razmišlja – ovo je moj teritorij, ja sam vozač i drugi moraju znati da sam tu. To radi izvanredno.”

“Da, imao je puknuće gume u Bakuu, imao je sudar u Silverstoneu koji je bio Lewisova krivica, a Max je u Saudijskoj Arabiji malo pretjerao, po mom mišljenju. Imali svu svoja iskušenja i nevolje, ali na kraju krajeva – on zna da je pobijedio gladnog i spremnog Hamiltona.”

Webber kaže da Max ima nevjerojatno samopouzdanje i da mu je to pomoglo u brzom privikavanju na Formulu 1. Rizik Red Bulla se isplatio.

“Sjetite se zrelosti koju je pokazao za svoju dob kad je došao u sport. Ima biblijske razine samopouzdanja. Ovi bolidi nisu jednostavni da se tako brzo priviknete na njih.”

“Red Bull je riskirao s njim, ali on im je to vratio. Pogledajte samo VN Nizozemske ove godine. To je fenomenalno za sport, to je podignulo letvicu jako visoko. Takvi vozači se pojave jednom u deset godina. Verstappen je apsolutno fenomenalan i ovaj bi ga sport trebao objeručke prigrliti.”


Odgovor

5 komentara

  1. Ferrari
    Boris_CRO Prikaži

    To je istina za Maxa. Od kada se pojavio je igrao na kartu “boli me briga tko si ti, ali ja idem u prolazak u idućem zavoju pa tko živ, pričati će””



    11
    10

    1
  2. Ayrton Senna
    LR7 Prikaži

    Nisi tako razmišljo kada te gladan i spreman Vetel šamarao .Kada se samo sijetimo da tevi uz momčadsku naredbu pljusnuo ko beba zvečku-čuveni Multi 21.Ajde moj Weberu ideš u kategoriju Botasa,Barichela…



    8
    5

    3

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.