Jolyon Palmer: Albon još uvijek nije brz kao dečki s vrha

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 4 godina 2 min 3 komentara

Jolyon Palmer tvrdi da je Alexander Albon impresionirao mnoge na utrci u Brazilu, ali da vjerojatno ne napreduje onim tempom kako se Red Bull nadao da hoće.

23-godišnji Tajlanđanin je u Brazilu bio na pragu svog prvog pobjedničkog postolja kad ga je Lewis Hamilton izbacio iz utrke. Pao je na 14. mjesto i ostao bez bodova.

Unatoč kaosu u Interlagosu, Albon je od dolaska u Red Bull osvajao solidne bodove. Ima dva šesta mjesta, tri peta i jedno četvrto.

Bivši vozač Renaulta, Jolyon Palmer, komentira:

“Albon je definitivno jači od Gaslyja u Red Bullu i bio bi na podiju u Brazilu da Hamilton nije bio preambiciozan u pretposljednjem krugu. Ali, njegov deficit za Verstappenom u kvalifikacijama iznosi 0,42s, što je duplo više nego kod Ricciarda.”

“Albon je u utrci donekle bio impresivan. Njegove vožnje u utrci su jake otkad je došao u Red Bull, a često je morao pretjecati puno vozača i dolaziti sa začelja. Imao je neka sjajna pretjecanja, uključujući i Ferrari Sebastiana Vettela s vanjske strane.”

“Međutim, trenutno se čini da nije u “A” klasi. Max je osvojio pole i pobijedio u Brazilu, a Albon se kvalificirao na šesto mjesto i tamo se nalazio sve dok Bottasu nije otkazao motor.”

“Istovremeno, Pierre Gasly je senzacionalan u Toro Rossu.”


Odgovor

3 komentara

  1. Robert Kubica
    Mr0410 Donator Prikaži

    Pa nitko ni ne ocekuje da nakon nekoliko utrka u RB bude odmah najbolji. Kod njega se vidi lijep napredak, Gasly-ju je bolje u TR i svi sretni i zadovoljni. Ne znam sto Palmer ocekuje



    10
    8

    2
  2. Alfa Romeo
    limitmaker1 Donator Prikaži

    …Ovaj iskače iz paštete ko neki političari, nije se proslavio kao vozač (to mu je kompliment od mene), i sad valjda u pokušaju da ga netko primijeti trola naokolo po F1 svijetu…da nije ‘british’ nebi nitko ni trepnuo…



    4
    0

    4

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.