Grosjean: Momčad je zaslužila ovako dobar rezultat

Izdvojeno

Romain Grosjean i Kevin Magnussen na jučerašnjoj su VN Austrije stigli do sjajnog četvrtog i petog mjesta. Oba vozača odradila su sjajan posao i donijeli Haasu velike bodove.

Romain Grosjean

“Sjajan dan za sve nas, za cijelu momčad. Momčad je zaslužila ovako dobar rezultat, završili smo četvrti i peti. Nevjerojatan rezultat u našoj 50. utrci. Jako, jako sam sretan zbog cijele momčadi. Odradili smo nevjerojatan posao kroz cijeli vikend. Imali smo nešto sreće s odustajanjem Mercedesovih bolida, ali vikend je bio sjajan i na njemu možemo graditi ostatak sezone.”

“Još uvijek postoje neke stvari u kojima se možemo poboljšati, ali zadovoljan sam kako smo odradili dugi stint na ovim gumama. Nije bilo zabavno tijekom posljednjih 20 krugova. Pojavio se blistering na zadnjim gumama, bojao sam se da će svakog trena eksplodirati. Tako sam sretan što smo uspjeli izdržati i osvojiti četvrto i peto mjesto.”

Kevin Magnussen

“Imali smo jako dobar vikend. Nismo očekivali da ćemo se boriti u top pet. S oba smo bolida završili u top pet, momčad je odradila nevjerojatan posao i jako sam ponosan na njih.”

“Imali smo problema s blisteringom kroz cijeli stint na soft gumama. Baš je bilo loše, a onda sam bio i pod pritiskom od vozača iza mene. Ovog smo vikenda pokazali da imamo dobar bolid. Zapravo, ne samo ovog vikenda. Cijelu sezonu pokazujemo da je bolid kompetitivan. Samo moramo nastaviti ovim ritmom.”


Odgovor

4 komentara

  1. Blue Flag
    dFixxx3r Prikaži

    Zašto je Sainz bio toliko loš?



    3
    3

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.