Hamilton kaže da je Mercedes dalje od vrha nego u Austriji

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 2 godina 2 min 3 komentara

Lewis Hamilton kaže da Mercedes u Francuskoj nije kompetitivan kao što je bio prije dva tjedna u Austriji. Ipak, vjeruje da postoji šansa za novo pobjedničko postolje.

“Na treningu smo bili četvrti i peti, što je otprilike naše očekivanje za utrku u nedjelju.”

“Ne želim reći da ne postoji šansa da budemo na pobjedničkom postolju, rekao bih da još uvijek možemo doći do podija. Međutim, nismo brzi kao dečki s vrha. Malo smo više iza njih nego na prošloj utrci.”

Hamilton jučer nije vozio prvi slobodni trening jer je odlučio svoje mjesto prepustiti Nycku de Vriesu, što je obveza svake ekipe, a Mercedes je dopustio svojim vozačima da sami odaberu na kojoj to stazi žele učiniti.

“Zahvalan sam mu na poslu kojeg je odradio na prvom treningu. Do drugog treninga smo odradili određene promjene na setupu.”

Mercedes je u Francusku došao s velikim očekivanjima jer im je trebala odgovarati glatka i brza staza s visokim temperaturama.

“Još uvijek je dosta posla ispred nas. Bolid ne izgleda spektakularno na ovoj stazi, ne znamo zašto. Nadam se do trećeg treninga možemo napraviti korak naprijed.”

“Radi se o svim zavojima, ne samo o nekom dijelu staze. Moram pažljivo proanalizirati podatke, ali čini se da nam nedostaje downforcea. Osim toga je sve u redu. Suosjećam s ekipom koja je još više iza. Mislim da ova generacija bolida nije ni blizu prošlim po pitanju gripa i svega što smo imali u prošlosti. Međutim, ovo je prva godina ove ere pa će sigurno biti sve bolje i bolje. Imamo posla, malo smo više zaostali nego što smo predviđali uoči vikenda.”


Odgovor

3 komentara

  1. Nelson Piquet
    graho Donator Prikaži

    Možda je najbolje da se i ti i Horhe dragi naš Luise opet počnete žaliti na bolove u leđima, da se što prije izađe u susret vašem šefu pa da možete opet sve osvajati i širiti pozitivnu energiju, ravnopravnost polova i biti woke.



    9
    3

    6
  2. Mclaren
    Leo4 Prikaži

    Što dalje to bolje!



    4
    1

    3
  3. Kimi Raikkonen 7
    Iceman Donator Prikaži

    Sto vas je manje u kadru to bolje



    5
    2

    3

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.