Hamilton zadovoljan unatoč zahtjevnom bolidu: Odradio sam prokleto dobar posao danas

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 2 godina 2 min 16 komentara

Lewis Hamilton je nakon lošeg vikenda u Imoli uspio odraditi vrlo dobre kvalifikacije i uvjerljivo poraziti timskog kolegu, čime može biti zadovoljan s obzirom da Mercedes još uvijek ne izgleda kao bolid koji bi se mogao boriti za prvi startni red.

Russell nije uspio ući u posljednju kvalifikacijsku rundu i nakon prvog lošeg kruga kojeg je napustio zbog nekoliko trzaja bolida – u Q2 je odradio tek 12. najbolje vrijeme. S druge strane, Hamilton će krenuti sa šeste startne pozicije, iza Valtterija Bottasa koji je završio peti.

Hamilton se nakon kvalifikacija osvrnuo na medije koji su ga kritizirali zbog loše vožnje u Imoli:

“Općenito sam sretan kako sam danas obavio posao. Ovo je najbolje što sam mogao u ovom bolidu. Očigledno, ovo je bolid kojeg je vrlo teško voziti.”

“Neki francuski medij je pisao kako ne vozim dobro. Odradio sam prokleto dobar posao danas i zadovoljan sam time.”

“Kvalifikacije nisu bile pretjerano loše. Zahvalan sam što smo ušli u Q3. To je dobar osjećaj.”

“Dao sam sve od sebe na kraju. Bilo je teško izvući maksimum iz ovog bolida u jednom brzom krugu, teško je voziti ovaj bolid. Zahvalan sam što sam se priključio ovoj grupi ispred.”

Hamilton je u prvoj kvalifikacijskoj rundi visio o tankoj niti jer je bio ispod linije za prolazak sve do posljednjeg pokušaja. Međutim, tad je složio odličan krug i uvjerljivo prošao dalje.

“Osjećao sam se prilično opušteno u tom trenutku. Nisam bio zabrinut, ništa slično. Kad sam se vratio u garažu nisam znao jesam li prošao, a tako je bilo i u Q2. To je tako – čekate neizvjesno što će vam reći jeste li prošli, i nadate se dobrim vijestima.”

“Jednom kad smo prošli u Q3 to je bila prava bitka, pomalo teško, ali zahvalan sam na šestoj poziciji.”

[gpvikend utrka=”vn-miamija-2022″]


Odgovor

16 komentara

  1. Fernando Alonso 14
    tapa-tapa Prikaži

    Masterclass nema sta😏



    6
    0

    6
  2. Ferrari
    TJ7 Prikaži

    “Neki francuski medij”.. brate mili čime si ti opterećen.. frajer spominje neki medij čije ime ne zna u svom intervju.. žalosno



    11
    -4

    15
  3. Lewis Hamilton
    Mercedes team Prikaži

    Da da da,uvijek zrtva,uvijek nosiš križ zbog drugih.Pobijedio si kolegu super, ali mozda je tom bolidu bas tu i mijesto.



    5
    -6

    11
  4. Ferrari
    sisavac Donator Prikaži

    Kad prodje u Q3 onda je ON odradio “ prokleto dobar posao danas”
    Kad ne zavrsi u top 10 (Q ili trka) onda BOLID ne valja.
    Masterclass…
    Dosljedan do kraja.



    22
    12

    10
    • Chequered Flag
      AnteF1 Prikaži

      Valjda je trebao reći: Odradio sam loš posao sa lošim bolidom u Imoli, a ovdje sam odradio dobar posao s lošim bolidom. Kako bi zatvorio svaku potencijalnu nedoumicu.

      Ovdje je bilo svakakvih komentara na stablo tako da je jasno da uopće nema veze što je Hamilton rekao.



      2
      -1

      3
    • Mclaren
      AlkY Donator Prikaži

      Nesto slicno kao Ferrarijevi navijaci. Kada se bore za 8mo mjesto onda je bolid los , a kad Charles pobjedi sa 20 sek prednosti onda je to Charlesov masterclass :D



      10
      7

      3
      • Sergio Perez
        Ibarac00 Pretplatnik Prikaži

        Pribojavao sam se u sto bi se mogao portal pretvoriti ako Ferrari bude dobar, ali za sad sam zadovoljan, izgleda da navijači Ferrarija i dalje žive u grču i nisu se rasplamsali sa komentarima, đava je strah i dalje su spremni na moguće razočarenje na koja su navikli zadnjih oho ho godina.



        13
        11

        2
  5. Lewis Hamilton 44
    LH1985 Prikaži

    Normalno da jesi… sa tom kantom P6 je ravno pobjedi.
    Idemooooo !!!



    1
    -16

    17
  6. Mika Hakkinen
    Woking bb Prikaži

    Koliko je ovo psihički izazovan sport, svjedoči i ova Lewisova izjava. Sedmerostruki si prvak svijeta, ako ne najbolji, onda od jedan najboljih ikada, ali pogađa te tamo neki napis u tamo nekom mediju, neke države čiji jezik vjerovatno ni ne znaš. Individualni sportovi su inače za psihu ubojstveni, ali F1 je posebna priča.

    Danas je grid takav da se slobodno može reći da ne postoji vozač koji je zalutao, čak ni ako su ga sponzori doveli ili ako mu je tata kupio mjesto/ekipu. Koliki god animozitet postojao nekih navijača prema nekim vozačima, ovo čemu smo mi suvremenici je možda najprobranija generacija vozača. Da, nekada su vozile neke velike zvijezde, ali danas ne bi bilo neobično da bilo ko od njih dvadesetorice zasjedne na postolje na kraju dana. A to, u ovih 20+ godina koliko pratim F1, ne sjećam se da sam doživio.



    3
    2

    1
  7. Lewis Hamilton
    Mercedes team Prikaži

    Netko je napisao “sa tom kantom”,sto bi trebali reci SV,FA,taj bolid je 3 momcad prvenstva,bolji su od Hassa,AM itd.Nisam bas citao prijasnjih godina od zagrizenih navijaca LH da vozi raketu od bolida i skida sve rekorde zbog bolida.
    Svaka cast njemu na voznjama i uzitak ga je gledati ali mi se cini da neka realnost treba postojat.



    7
    5

    2

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.