Ocon ohrabren novom podnicom Alpinea koju je ovog vikenda testirao Alonso

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 2 godina 2 min 0 komentara

Esteban Ocon kaže da je vikend u Imoli bio propuštena prilika nakon što je zaradio 5 sekundi kazne zbog nesigurnog puštanja iz boksa. Alpineov vozač je završio na 11. poziciji, a zbog te kazne je pao na 14. mjesto.

No, uoči VN Miamija vidi neke pozitivne znakove jer je nova podnica opravdala očekivanja. Ovog vikenda podnica je bila samo na bolidu Fernanda Alonsa, a u Miamiju će doći i na Oconov:

“Mislim da je ovaj vikend za nas propuštena prilika. Trebali smo osvojiti solidne bodove, ali da, šteta. Vratit ćemo se.”

“Mislim da nam je drugi slobodni trening pokazao koliko podnica pruža performansi. Trebalo bi biti značajno, po onome što mogu vidjeti.”

“Fernando se kvalificirao na peto mjesto, to je bilo jako dobro. Mi smo se malo više mučili u utrci, ali da, mislim da je moguće s oba bolida ući u top 10 jednom kad budemo obojica imali nadogradnje.”

“Veselim se testiranju nadogradnji koje je Fernando imao ovog vikenda. Čini se da dobro funkcioniraju, barem su tako zaključili naši inženjeri.”

Imola je prva utrka ove sezone u kojoj Ocon nije osvojio bodove:

“U prve tri utrke sam tri puta bio u bodovima. Bolid je ponekad bio malo brži, a ponekad malo sporiji, ali bili smo konzistentni. Ova utrka je na neki način iznimka, ali u kvalifikacijama smo ostali bez mjenjača.”


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.