Haas nema rezervnu šasiju za Australiju nakon Schumacherove nesreće

Izdvojeno

Katarina Predovan

Prije 2 godina 2 min 6 komentara

Nakon nesreće u kvalifikacijama za VN Saudijske Arabije, vozač Haasove momčadi Mick Schumacher nije nastupio na nedjeljnoj utrci jer je momčad smatrala kako je korisnije da se usredotoče na izradu nove šasije. Pripreme su se odvijale i ovaj tjedan do kasno u noć s obzirom da je ispred nas utrka za VN Australije.

“Bilo je prilično teško za dečke. Sinoć smo prekršili predviđeno vremensko ograničenje jer su dečki htjeli biti spremni za jutros. Prekršiti jedan ‘policijski sat’ bilo je vrijedno truda kako bi se došlo do dobrih bodova.”

“Morate donijeti što više dijelova što je moguće u ovom trenutku. Ne možete donijeti više od toga, nema više ništa na zalihama. Sve što imate, donesete ovdje.”

“Ali, ovdje nema rezervne šasije, nema sigurnosne mreže, pa moraju biti oprezni. Inače ćemo opet startati s jednim bolidom!”

Guenther Steiner

Steiner je poručio kako je oštećena šasija iz Schumacherovog bolida poslana na popravak te da se nada kako će je imati u Imoli, i to u rezervnoj ulozi. Što se tiče forme mladog Nijemca na dosad mu nepoznatoj stazi, šef momčadi je uvjeren kako će sve proći u najboljem redu:

“Prošle godine je odradio puno novih staza, tako da ove godine nema toliko novih. Ovo je jedna od njih, ali mislim da to neće biti veliki problem za njega, to je samo trening i vježba.”

“Sad imamo Kevina Magnussena, bio je ovdje već i dobro poznaje stazu, tako da Mick može pogledati njegove podatke. Ubrzava se ako kraj sebe imaš tipa koji zna što radi.”

Guenther Steiner

Odgovor

6 komentara

  1. Renault
    Renault_F1_team Pretplatnik Prikaži

    Sreća da je ovo ipak M. Schumacher, da je u istoj ulozi Mazepin, portal bi prštao od negativnih i izrugljivih komentara. 😉



    8
    0

    8
  2. Lewis Hamilton
    Mercedes team Prikaži

    Izgleda bar za sada da ona uzrecica” jabuka ne pada daleko od stabla” u ovom slucaju ne vrijedi.


    0
    -2

    2
  3. Ferrari
    07drogo Donator Prikaži

    Jbg malo ne popularno mišljenje ali pratio sam Micka i prije i ja sam bio stava da ne bi bio tu di je da nema to prezime barem za sad. Da bio je prvak u nizim kategorijama ali imo je sve top dijelove u bolidima. Zanimljivo malo poslušat podcast na you tubu di je gost Martin Kodrić koji je isto prosao vise manje sve to i zna gotovo svu ovu mladu gardu iz F1 i F2 sa staze pa ce sve bit jasnije da ja ne tupim previse.



    1
    -2

    3

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.