Magnussen: Ne mogu vjerovati što se događa, jako sam sretan

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 2 godina 2 min 1 komentara

Na upit Motorsport portala je li iznenađen koliko brzo se sve odvilo u zadnjih nekoliko dana, povratnik Kevin Magnussen je odgovorio:

“Ne mogu vjerovati uopće što se događa. To je strašno cool, nevjerojatno. Jako sam sretan.”

Magnussen je izgledao vrlo brzo u simulacijama kvalifikacija danas na slobodnim treninzima, ali kaže da je zapravo više ohrabren tempom kojeg pokazuju za duže stintove:

“Osjećaj u bolidu je dobar cijelog dana, kao i prošlog tjedna. Na prvom treningu smo se fokusirali na setup za utrku, nismo lovili vremena. Na drugom treningu smo odradili simulaciju kvalifikacija, ali još nismo išli punom snagom.”

“Kad gledam simulacije dužeg stinta – time sam zaista ohrabren. Bolid je bio konzistentan i vremena su bila zaista dobra.”

Danac zaključuje da je usprkos tome teško otkriti gdje se trenutno nalazi koja ekipa:

“Još ne znamo gdje je tko, pogotovo ako pogledate duže stintove. Sve je izmiješano, čak i među timskim kolegama. Idemo pričekati i vidjeti. Zasad smo dobri i sretan sam zbog bolida. Uzbuđen sam za sutra.”

“Nadam se da je ovo povratak na naše najbolje dane. Trenutno tako izgleda. Međutim, imam dovoljno iskustva u ovom sportu da znam da ne možete biti sigurni dok sezona ne završi. Ali, početak je dobar. Imali smo samo dva treninga i idemo vidjeti kako će se odviti vikend do kraja. Ali, početak je dobar.”


Odgovor

1 komentar

  1. Renault
    zd1400rt Prikaži

    Grosjean još uvijek čeka đir u Mercedesu.



    6
    6

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.