Brundle: Ne vjerujem da se Perez može boriti za naslov

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 2 godina 2 min 4 komentara

Martin Brundle je u razgovoru za Motorsport portal komentirao tko su po njemu glavni kandidati za naslov u nadolazećoj sezoni. Što se tiče Sergija Pereza – smatra da nije na razini svog timskog kolege i Lewisa Hamiltona.

“Može li se Perez umiješati u borbu? Ako gledamo cijelu sezonu – iskreno, mislim da ne. Ne vjerujem da je na istoj razini kao njegov timski kolega Max Verstappen. Ne vjerujem da je na istoj razini kao Lewis i Max. Nitko trenutno nije na toj razini.”

Brundle u svojoj F1 karijeri ima 9 pobjedničkih postolja, a nakon mirovine je mjesto pronašao u komentatorskoj kabini kao jedan od najcjenjenijih sudionika TV prijenosa.

“Kad gledamo cijelu sezonu – mislim da se možete kladiti ili na Maxa ili na Lewisa, dok god netko drugi ne dokaže da je materijal za prvaka. Ako pogledate Sergiove bodove u usporedbi s Maxovim, ili ako pogledate Valtterijeve bodove u pet sezona u usporedbi s Lewisom – to vam dovoljno govori, zar ne? Ova dvojica su jednu razinu iznad.”

Perez je u Red Bull došao prošle sezone i osvojio 190 bodova, jednu pobjedu i još četiri pobjednička postolja. Verstappen je osvojio 395,5 bodova i ukupno 18 pobjedničkih postolja.

Za Brundlea je pravo pitanje nešto drugo:

“Pitanje je može li George Russell biti na toj razini. Također – pitanje je kakve bolide imaju drugi. Ja sam veliki obožavatelj oba Ferrarijeva vozača, a zar i svi drugi ne vole kad Ferrariju ide u Formuli 1? Osjećaj je da je svijet u ravnoteži kad Ferrariju dobro ide. Nadam se da ćemo ove godine imati četiri ili pet ekipa u borbi cijelu sezonu i da još netko krade pobjede.”


Odgovor

4 komentara

  1. Michael Schumacher
    VRSV546 Prikaži

    prošle godine su na toj razini bili Leclerc Sainz Noris i možda Alonso a Gasly isto bio dobar, ali nisu imali alat, tako da glupo je pricat da su njih dva jedini na toj razini



    9
    1

    8
  2. Renault
    zd1400rt Prikaži

    Znamo mi ćemu se ti nadaš Brundle Martine. 😁



    8
    7

    1
  3. Pirelli Wet
    r2d2 Donator Prikaži

    Ako, ako, ako.
    Prvi Ako, ako Mercedes i Red Bull budu na razini lanjskih Alpinea i Aston Martina Max i Lewis borit će se za pokoji podij ili ‘odd’ pobjedu a za naslov ćemo gledati četveroboj Ferrarijevih i McLarenovih vozača, gdje će Sky-evci drukati za ‘such a great driver’ Landa Norrisa.

    Drugi Ako, ako Alpine ili Aston pogode ‘zlatni metak’ evo nam Alonsa ili Vetella u borbi za naslov.Pitanje za Brundlea je da li su Ocon i Stroll na nivou?

    Treći Ako, ako Alfa pogodi ‘zlatni metak’ Bottas uvjerljivo osvaja naslov prvaka. Mislim da Zhou nije na nivou ali možda je dečko novi Hamilton?

    Bonus Ako, ako ja baba muško onda je deda i zove se Duško.:)

    Za razliku od Brundlea ja nisam neki obožavatelj Ferrarija i njegovih vozača ali ne bih imao ništa protiv ni jednog od gore navedenih scnarija Vidjeti ćemo do treće-četvrte utrke kako stoje.



    20
    20

    0
  4. Ferrari
    peewoslav88 Prikaži

    Ja sam veliki obožavatelj oba Ferrarijeva vozača, a zar i svi drugi ne vole kad Ferrariju ide u Formuli 1? Osjećaj je da je svijet u ravnoteži kad Ferrariju dobro ide.

    Brundle mi je uvijek bio najdraži od Sky-evaca, sad znam zašto :)

    Što se tiče Pereza, mislim da je u pravu. S Maxom se u istom bolidu teško itko može nositi.



    3
    2

    1

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.