Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Bottas: Osjećaj u novim bolidima nije toliko drukčiji

Lovro Andraka

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Bottas: Osjećaj u novim bolidima nije toliko drukčiji

Lovro Andraka

Valtteri Bottas izjavio je kako u simulatoru nije primijetio značajnu razliku nove generacije bolida u odnosu na prošlu.

Brojni vozači rekli su kako novi bolidi traže drukčiji stil vožnje – Lando Norris usporedio ih je s F2 jer smatra da neće biti toliko ugodni za vožnju i da ćemo vidjeti puno više borbe s bolidom.

Bottas je u simulatoru imao priliku isprobati i Mercedesov i Alfin novi bolid te kaže kako ne vidi veliku promjenu.

“U tom trenutku se činilo da bolidi imaju manje downforcea”, rekao je Bottas za Motorsport.com referirajući se na vožnju u Mercedesovom simulatoru ranije tijekom godine, kao i vožnju u simulatoru Alfa Romea prije nekoliko mjeseci.

“Ali generalni osjećaj, barem u simulatoru, nije bio toliko drukčiji ni u jednom simulatoru. Ne možemo simulirati praćenje drugih bolida i takve stvari, ali nije suludo drukčije. Možda malo manje downforce, ali to će se promijeniti.”

Finac je dodao kako mu je žao što se F1 pozdravlja od starih bolida koji su rušili rekorde po svim stazama, ali i da očekuje da će novi bolidi ubrzo stići tu razinu.

“Bilo je zabavno, pogotovo prošle godine – tada su bolidi bili još brži nego ove godine, s više downforcea.”

“Bili su dobri, ali reći ću vam iduće godine kakvi su novi. Ako utrkivanje bude bolje i ako ćemo se moći bliže pratiti, onda bi trebalo biti još zabavnije, a mislim da će bolidi u budućnosti vrlo brzo postati jednako brzi kao sada. Nadam se da će biti tako.”

Zadnji donatori:
zekohonda
zekohonda
Vordas
Sluno13
limitmaker1

Pretplatnici:
lukarak
vlado
Renault_F1_team
Ciki-F1
Djuvedj
Become a Patron!

Bok , F1puls autori su dosad napisali 10137 vijesti i tekstova. Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Lovro Andraka
Pulsmedia autor
944 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

 1. Stefan Bellof Znalac krivina Prikaži

  Bottas bi trebao bit sretan zbog novih pravila, jer budimo realni, u cesto najbrzem bolidu nije mogao nikoga pretec kad se nasao u prometu. Međutim, to “blize pracenje” je i dvosjekli mac, jer si laksa meta ovima iza, a znamo da od sada sjedi u Alfi a ne Mercu. Zanimljivo…  12

  3
 2. Fernando Alonso Brane FA14 Prikaži

  Sine Valtere, pa tebi je jadnom svejedno kakav je osjećaj u novim bolidima, ti nisi ni u najboljem bolidu ikad napravljenom, napravio ništa  9

  6