Gasly: Nikad nisam vidio ništa slično Zandvoortu

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 3 godina 2 min 11 komentara

Pierre Gasly je u najavi ovotjedne Velike nagrade poručio kako nikad nije vidio ništa slično ovoj stazi, te da će biti uzbudljivo voziti na njoj. Kao i mnogi drugi, Gasly predviđa da u nedjelju neće biti puno akcije te da će kvalifikacijske pozicije biti od ogromne važnosti.

“Nikad nisam vidio ništa slično Zandvoortu. Ovi zavoji su vrlo unikatni, nagib, promjena nadmorske visine… Uska je, prava staza po staroj školi, izletne zone su šljunčane…”

“Zaista je zabavno, veselim se da uskočim sutra u ovaj ludo brz F1 bolid. Bit će vrlo intenzivno. Nema izletnih zona, zidovi su blizu, staza izaziva na pogreške, a takve izazove kao vozač uvijek volite.”

“Nisam tu nikad vozio pa ne mogu reći koliko će biti teško [doći do cilja u nedjelju], ali kvalifikacije će definitivno biti strašno važne. U utrci ne očekujemo puno pretjecanja, tako da će subota biti prvi prioritet. Svejedno, pronalazak limita i vožnja na granici po ovoj stazi će biti unikatno i zabavno.”

Gasly je ove sezone samo tri puta bio van bodova – u Bahreinu, Štajerskoj i Velikoj Britaniji. Izvrsnu formu okrunio je u Azerbajdžanu gdje je bio na pobjedničkom postolju, a osim toga ima i peto mjesto iz Mađarske, šesta mjesta iz Belgije i Monaka, sedma iz Imole i Francuske, deveto iz Austrije i deseta iz Portugala i Španjolske.


Odgovor

11 komentara

  1. Mclaren
    Fittipaldi Prikaži

    Ova staza će biti veliko razočaranje, uska je i ima užasno malo mjesta za pretjecanje.

    Jedino što joj ide na ruku je atraktivan izgled, kosine i vjerojatno će biti dosta sudara u uskim brzim zavojima – pogotovo ako bude kiša.

    Ali na pretjecanja možemo zaboraviti.



    10
    10

    0
  2. James Hunt
    Luca Badoer Prikaži

    Ne sjecam se da smo imali utrku ove godine u Australiji…(ove sezone nije bio u bodovima samo u…)



    4
    4

    0
  3. Nigel Mansell
    pero Prikaži

    Bla bla…. ali kako su se utrke poredale u ovom drugom dijelu sezone (Sa žalosno crno humornim početkom na genijalnoj stazi Spa). Slijede. Nigdjezemska, Italija, Rusija, Turska, Japan, SAD, Mehiko, Brazil.
    Ono, molim 4 kolača: schwarzwald torta, kremšnita, mađarica, talijanska kremšnita, preko toga mi stavite 4 kuglice sladoleda, vanilija, čokolada, stracitella, burbon, i sve prekrijte 1 porcijom šlaga.
    Osoba je preminula od smrtonosne doze koleserola, ali sa smješkom na licu. Nikad nisam bio protiv smrti sa smješkom na licu. MOŽE!



    5
    4

    1
  4. Nigel Mansell
    The Simpsons Prikaži
    x1

    Još da si vozio preko Karaule (Sarajevo-Tuzla) ili preko Koprivnice na putu Kupres-Bugojno pa da vidiš šta je staza 😂



    9
    9

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.