Potvrđeno: Russell u Mercedesu! [anketa]

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 3 godina 3 min 68 komentara

Napokon je potvrđeno da će George Russell od iduće sezone biti novi vozač Mercedesa, umjesto Valtterija Bottasa!

“Ovo je poseban dan za mene privatno i profesionalno, ali također dan u kojem osjećam pomiješane emocije. Uzbuđen sam oko pridruživanja Mercedesu iduće godine, što je ogroman korak u karijeri. No, istovremeno se pozdravljam s kolegama i prijateljima u Williamsu. Bila je čast raditi s njima i predstavljati ime Williams u Formuli 1.”

“Gledajući unaprijed, lagao bih kad bih rekao da nisam potpuno uzbuđen. To je sjajna prilika koju ću zgrabiti s obje ruke. Ne zavaravam se da će biti jednostavno, bit će to strma linija učenja. Valtteri je postavio ljestvicu visoko, isporučivao je performanse iz vikenda u vikend, osvajao pobjede, pole positione i pomagao da osvoje više naslova svjetskih prvaka.”

“Naravno, moj timski kolega bit će jedan od najboljih vozača svih vremena. Ugledao sam se na Lewisa otkad sam vozio karting i ovakva prilika da učim od njega može mi samo koristiti kao vozaču, kao profesionalcu i kao čovjeku. Ispred mene je još devet utrka za Williams, a želim osigurati da bude devet najboljih u našem periodu. Tek onda ću se fokusirati na 2022. godinu. Veliko hvala Williamsu, Mercedesu i svima koji su me podržavali da dođem tu gdje sam danas. Ne bih to ostvario bez svakog od vas.”

George Russell

Toto Wolff dodaje:

“Ovo nije bila lagana odluka. Valtteri je prošlih pet godina radio sjajan posao i ima velik doprinos našem uspjehu i rastu. Zajedno s Lewisom je činio partnerstvo koje je postavilo ljestvicu jako visoko. Bili su vrijedno oružje u našim bitkama za naslove i pritiskali su nas da ostvarimo neviđene uspjehe. Apsolutno bi zaslužio da ostane u ekipi i sretan sam što je odabrao uzbudljiv izazov s Alfom iduće godine da nastavi na najvišoj razini sporta. On će zauvijek biti dio Mercedesove obitelji.”

“Gledajući 2022. godinu, vrlo smo sretni da možemo reći kako će George biti naš novi vozač. On je pobjeđivao u svim trkaćim kategorijama i kroz prošle tri sezone s Williamsom je dao uvid u ono kako bi to moglo u budućnosti izgledati za njega u F1. Sad je na nama da mu pomognemo da raste uz Lewisa, najvećeg F1 vozača svih vremena. Uvjeren sam da će činiti snažan duo kako njihov odnos bude jačao, te da će Mercedesu isporučiti rezultate na stazi i van nje u nadolazećim godinama.”

“Ova objava nam skida teret s leđa i sad se fokus vraća na 9 utrka koliko je ostalo do kraja sezone. Dat ćemo sve od sebe kako bismo osvojili naslov i ove godine.”

Što očekujete od duela Hamilton-Russell?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Odgovor

68 komentara

  1. F1puls Portal
    Sarma Donator Prikaži

    George, it’s James :prcnjau:



    25
    24

    1
  2. Bmw
    SKImperator Prikaži

    Mene samo zanima sta ce bit sa Russelovim fanovima ukoliko je doveden da igra Bottasovu ulogu, jer ipak je Bottas otkriven i jedan od glavnih anti-junaka u f1 priči pa ga je trebalo zamijeniti.



    4
    3

    1
    • Nigel Mansell
      drv Prikaži

      Mislim da Russel nije doveden da bude Bottasov nasljednik, nego Lewisov.
      Odugovlačili su dosad jer je Lewis još pri snazi, ali sad je već bilo krajnje vrijeme jer je postojala opasnost da Russel ode negdje drugdje, ili da postane previše frustriran i nezadovoljan sa Mercedesom. Mislim da se nadaju nekakvom tranzicijskom periodu prije nego Lewis ode u penziju i onda uzmu novog “Bottasa” za Russela. Pitanje je kako će taj tranzicijski period izgledati i kako će se njih dvojica slagati.

      Dogodine nas čekaju novi bolidi i pitanje je kako će se stvari razvijati i kome će novi bolid bolje “sjesti”. Ove godine smo vidjeli da to može imati veliku ulogu. Ipak, čini mi se da Lewis nije toliko ovisan o tome kakva je konfiguracija bolida, a i veća je šansa da će iskoristiti utjecaj u timu da se novi bolid složi po njegovom ukusu. S druge strane, Russel je nabrijani mladac pun želje za dokazivanjem i mislim da u tim godinama lakše mijenja stil vožnje ako to bolid zahtijeva. Njegov problem je neiskustvo i pravljenje glupih i nepotrebnih grešaka koje mu mogu odnesti dosta bodova.

      U svakom slučaju, budemo konačno ponovo vidjeli Lewisa kakav je sa jačom konkurencijom unutar tima. Nakon Rosberga, Alonsa i Buttona…



      25
      25

      0
    • Chequered Flag
      AnteF1 Prikaži

      Bottas je sporiji od Hamiltona. Rosberg je bolji od Bottasa zato je uspio jednom dobiti Hamiltona. Bottas je imao jednake uvjete kao i Hamilton.. Uostalom kako je počinjao sezone niti jedan vodonoša to tako nije počinjao. Gdje vodonoša pobijedi u prve 4 utrke. Ne ide to tako. Jednostavno je Hamilton brži od Bottasa.

      Sad zašto kad se vidjelo da je Ham brži nije nakon 3 sezone došao Russell je već drugo pitanje.



      6
      1

      5
  3. Max Verstappen 33
    Mv_33 Prikaži

    Sad ćemo da vidimo je l’ Ham toliki majstor , ili je sve bilo do bolida



    2
    -17

    19
    • Formula1
      Formula Fan Prikaži

      Ako dosad to nisi shvatio, poslije 15 sezona, badava ti gledati.



      30
      28

      2
      • avalon Prikaži

        Formula Fan … nije bolid nevažan ali naravno da je majstor majstor . ka šta je njegoš napisa u gorskom vijencu “A u ruke Mandušića Vuka, svaka puška biće ubojita!” tako je i svaki bolid u rukama LH bija ubojit zar ne ? ne treba gledat titule u McL ali možemo pobjede . u 6 sezona 21 pobjeda (3,5 pobjeda po sezoni ) . idemo ne računat 2013. , krenimo” od turbo ere tj 2014. u 7 sezona MB ( ne računam ni ovu sezonu jer nije završena ) LH je ostvarija 73 pobjede = 10+ po sezoni . je li od velikog talenta posli 6 sezona McL “nadogradija” sebe u vrhunski talent u MB pa je sve rezultate ostvarija najviše zahvaljujući svojoj vještini ili … ? btw , npr NR u karijeri ima 23 pobjede , a sve u MB . čak je i 2013. kad mu je kolega posta LH , kad MB nije bija dobar rosberg ima 2 pobjede , lewis jednu ;) VB , 9 pobjeda i baš SVE u MB . interesantno je i obratit pažnju od 2010. do 2012. kad je lewisu u McL bija kolega JB . lewis je ima 10 , a button 8 pobjeda . tada su krajnji rezultati LH bili ” samo solidni” tj završava je prvenstva na 4. ili 5. mistu , a McL je tada 2 X završava 2. i 1 X 3 . konstruktorskom ;) negirat talent LH bilo bi suludo ali isto tako ne vidit da je ovaj vozački “procvjetao” tek dolaskom u MB po meni je također suludo jer svi vide da je MB naj dominantniji bolid u povijesti F 1 i dobar dio zasluga svih uspjeha ( pobjeda , titula ) je i do bolida . ili sva postignuča su samo djelo LH ,njegovog talenta ?



        10
        2

        8
        • Formula1
          Formula Fan Prikaži

          Relativizacija majka argumentacije. (Govorili smo o vozačima, a ne o bolidima) 🤭

          1) Da Hamiltonu nije pukla guma dva kruga prije kraja VN Španije, bio bi Šampion 2010.

          2) 2012. Nekoliko odustajanja sa vodeće pozicije ga je izbacilo iz borbe za titulu.

          U obje sezone se radi o greškama koje većinski nisu njegove, nego prvenstveno kvarovi.

          Tako da mogu konstatovati da je Hamilton na jako visokom nivou since 2007. a da je stvar razvoja bolida i brzine (njegovog ali i drugih timova), da li će se desiti 2014 post dominacija, ili će se voditi “krvava” borba kao na primjer u ovoj sezoni. 😀



          10
          5

          5
        • Mika Hakkinen
          stoka Prikaži

          Tako je! Lewis je sve postiga radi dominatnog bolida… Dok npr. vettel, alonso, msc, senna, prost i drugi istinski sampioni su naslove lagano uzimali u inferiornijim bolidima… I ne samo to, nego su imali momcadske kolege sve same sampione koju su bili slobodni se utrkivati sa njima al eto….



          1
          0

          1
    • Sergio Perez
      Ibarac00 Pretplatnik Prikaži

      I što ako ga Hamilton razmontira kao i Botinha.
      Opet se moze reći da je dobio nekog neiskusnog klinca. Russelu nije baš debeo CV, čak bi rekao da je Bottasov bio bolji dolaskom u Mercedes.
      Nize kategorije su nešto drugo to ne računam.
      Za Hamiltona svi znamo koliko je dobar, imao je vrhunske vozače za timske kolege. Svi redom svjetski prvaci i vrlo dobri Bottas.
      Ako ga Russell dobije, to govori da je Russell onaj talent kalibra Hamiltona kad je došao na megdan Alonsu. Hamiltona poraženog neću gledati drugačije, tip je ostvario sve, rekorde skida svako drugi vikend.



      20
      19

      1
      • Ayrton Senna
        Brasko Prikaži

        Htio bih samo dodati da je Alonso 2007-e kao aktualni svjetski prvak imao 26 godina, a hamilton 22. Iduće godine će Russell imati 24, a Hamilton 37 godina i sasvim izvjesno prvak ili vice prvak iz 2021-e. Tako da ako Russell dobije Hamiltona ne bih baš uspoređivao to sa slučajem Alonso/Hamilton. Ipak kako god završilo smatram da je Russell vrhunski vozač, a samo vrijeme će pokazati koliko vrhunski.



        9
        9

        0
    • Max Verstappen 33
      Mv_33 Prikaži

      Sarkazam ljudi …ništa ozbiljno … Đorđetu želim uspješnu karijeru u Mercu



      4
      -2

      6
  4. Formula1
    f1zd Prikaži

    Mogao bi odmah biti brži u kvalifikacijama, ali u utrci će to malo teže ići.



    7
    7

    0
  5. Sebastian Vettel 5
    Vettel-Ferrari Donator Prikaži

    Sretno George! :D

    Nadam se da će od početka dobro postaviti i imati šta pokazati.
    Imat će jednog od težih momčadskih kolega uopće, ali ako imao odriješene ruke, ne isključujem da bude i bolji. Ma da za iduću sezonu dajem veće šanse Hamiltonu. No, nije toliko bitan ishod na kraju sezone, mnogo je bitnije dojam koji ostavi, pogotovo jer Hamiltona realno stižu godine.



    9
    7

    2
  6. Formula1
    Formula Fan Prikaži

    Samo da se ne ponovi karma Hamiltonu iz sezone 2007. 🤣



    8
    8

    0
    • Sebastian Vettel 5
      Vettel-Ferrari Donator Prikaži

      Ne bi to opet bilo isto.

      Russellu nije debitantska sezona u F1, a Hamilton će imati već 37 punih godina života.
      To dovoljno govori koliko je jak Hamilton bio u prvoj sezoni u Formuli 1. S druge strane, neće ići nikako u prilog Russellu ako se ne pokaže dostojan borbe sa Hamiltonom. Naravno puno lakše bi mu bilo ako se nađe u situaciji kao Leclerc 2019. u Ferrariju, kada mu je glavna briga bila kako svaku utrku završiti ispred Vettela, a mnogo manja borba za poredak u prvenstvu.



      14
      14

      0
      • Formula1
        Formula Fan Prikaži

        Slažem se. Stvarno je zadivljujuće da neko sa 22g. ali i 37g. vozi na tako visokom nivou.

        Hamiltonu najmanje odgovara zaostajanje Mercedesa za P1. Ne samo zbog borbe za šampionat, već mnogo manjeg pritiska za Russella.

        Čeka nas jako zanimljiva sezona.



        11
        11

        0
      • Chequered Flag
        AnteF1 Prikaži

        To je sve točno. Voljeli ga ili ne lik je među najboljima ikad u sportu.

        Osobno sam žalio što još netko iz Maxove generacije nema konkurentan bolid.
        Recimo Lec Ferrari, Rus Merc i Max RB. To bi bila lijepa budućnost za F1.

        Ovakve dominacije jednog vozača i tima su dosadne.



        12
        12

        0
  7. antisha17 Prikaži

    Stiže Đorđe zvani Abraham, Noa i Mojsije u jednom…



    7
    7

    0
  8. Mercedes
    nochimagaddavo Prikaži

    Hamilton je dobio ozbiljnu konkurenciju. Sretno George! :D



    8
    7

    1
    • Lewis Hamilton
      Sodoff Baldrick 44 Prikaži

      I Russell je dobio ozbiljnu konkurenciju u Hamiltonu. Sjetimo se što je rekao Hamiltonom stari kad je Botas došao u Mercedes, a to je da Hamilton uništava karijere, i eto, Bottas odlazi demoraliziran, a isto bi se moglo desiti i Georgeu, koji bi mogao postati još isfrustriraniji. Dečko je i inače tanak sa živcima, njegov pogled i one zastrašujuće buljave oči govore puno…Lewis će ga slomiti psihički.



      6
      -1

      7
  9. David Croft
    Frantic Donator Prikaži

    Dvoumio sam se između “Hamilton će imati malo teži posao, ali će biti ispred” i “Bit će neizvjesno”, pa sam glasao za ovo potonje (mada i u tom “neizvjesnom” dajem prednost Hamiltonu).
    Biće tu mnogo faktora.
    Kako se otvori sezona, kakva će Jorginho imati “zaduženja”, da li će imati “slobodu trkanja” protiv Hamiltona, hoće li nekoga posrati kakav kvar/peh, kakav će im uopšte biti bolid….
    Ako im bolid bude, štatijaznam, lupam, 4. po kvaliteti, mislim da Hamdo onda možda ne bude grizao koliko zna i umije.



    7
    7

    0
    • Lewis Hamilton
      smr201 Prikaži

      Što se tiče zadnjeg tvod paragrafa lako moguće. Ali ako budu imali bolid za naslov onda ja tu dajem veliku prednost Hamu jer ima iskustva i sve je pošao. Russell još uvijek zna imati blesave greške koje u knap borbi za naslov budu odlučujuće. Plus da ne govorim da tek mora vidjeti koji je to pritisak kad se očekuje postolje svaku utrku naspram ako uđes u top 10 fantastično.



      1
      1

      0
  10. Formula 1
    villeneuve7 Prikaži

    Ako se Russell ne uspije nametnuti odmah na pocetku, a konkurencija bude jaka, morati ce nazalost igrati ulogu vozaca #2.
    Ali ako bude tik uz Hamiltona od pocetka, biti ce zanimljivo.



    7
    7

    0
  11. Kimi Raikkonen
    Mentor_Kimi Prikaži

    Koje su ovo pretpostavke na ovom portalu to nema nigdje. Hamilton se u rookie sezoni borio za naslov u vremenu kad su vozači bili barem duplo bolji nego sada i od tada svake sezone pokazuje kakav je vozač. Da se razumimo, Hamiltona ne volim niti malo, ali govoriti ovdje da će ga jedan George Russell pobijediti sljedeće sezone je notorna glupost.



    9
    1

    8
    • Felipe Massa
      Braziliscanec Masa Prikaži

      Zašto ti je toliko teško zamisliti da će mladac pobjediti višestrukog prvaka? Dogodilo se Vettelu dva puta već.



      4
      1

      3
      • Kimi Raikkonen
        Mentor_Kimi Prikaži

        Zato sto se to ovdje uzima kao već gotova stvar. Ima on dogodine 20 utrka za to pokazat.



        1
        -1

        2
        • Sebastian Vettel 5
          battery992 Prikaži

          Ti se zezaš, nisi vidio iznad rezultate?
          Većina je na strani toga da će biti neizvjesno i da će Ham dobiti…



          1
          1

          0
        • Nico Hulkenberg
          Zec Prikaži

          Za razliku od Hamiltona kojeg nikada nismo vidjeli u slabom bolidu, Russell se pokazao u jadnom Williamsu. Privikavanje će svima biti isto slijedeće godine, tako da tu ne bi trebalo biti problema, jedino što još ostaje pod upitnikom je njegov status u odnosu na Hamiltona i da li će imati isti tretman.



          2
          0

          2
        • Kimi Raikkonen
          Mentor_Kimi Prikaži

          Zec, ako ćemo ići tom logikom, zašto je Hamilton odmah dobio priliku u jakom bolidu? Valjda zato šta je tada bio vanserijski talent. George to Mercedesu očito nije bio kad su ga ovoliko držali u Williamsu.



          2
          -2

          4
        • Nico Hulkenberg
          Zec Prikaži

          Ne kažem da je bio loš, ali sigurno nije toliko bolji od nekih drugih. Jednostavno mu se poklopilo u životu, bio je i dobra reklamna prilika i priča i to je to, o sreći na stazi neću ni pričati. Zato najviše volim vidjeti vozača kako kreće iz slabijih momčadi. A tu se definitivno Russell pokazao kao izniman talent. Moje predviđanje je da Hamilton neće više ni jedan naslov uhvatiti ako Russell bude imao isti tretman.



          2
          -3

          5
        • Kimi Raikkonen
          Mentor_Kimi Prikaži

          Živi bili pa vidjeli pa ćemo onda prokomentirati



          1
          0

          1
        • Nico Hulkenberg
          Zec Prikaži

          Tako je.


          0
          0

          0
        • Bernie Ecclestone
          Dani Donator Prikaži

          @zec. Ne znam samo kako okarakterizirati mclarenov bolid 2009.


          0
          -1

          1
    • Bernie Ecclestone
      Dani Donator Prikaži

      Pitanje je kakvu motivaciju će Hamilton imati. Kakva će biti hijerarhija unutar tima. Možda pak skroz pogriješe koncept , pa budu loši. Previše je tu varijabli.


      0
      0

      0
  12. Pirelli Intermedium
    crofessional Donator Prikaži

    Glasao sam za “teži posao,ali ipak Hamilton”…
    Mislim da će veliki faktori u Lewisovoj motivaciji (a ona je presudna u tim godinama) biti ishod ove sezone i konkurentnost Mercedesa iduće sezone…
    Stalo mu je jako do osmog naslova, i ako ga ne osvoji ove godine, iduće će se pobrinuti da se svi unutar tima i on sam maksimalno tome posvete….Isto tako, ako Merc ponovno bude dominantna sila i Lewis će još više htjeti nastaviti s dominacijom i bildanjem rekorda i statistike…
    … Russelu sretno, iako bi mi bilo draže da je Lando taj golden Brit u poziciji za borbu prema naslovu!



    8
    8

    0
    • Ayrton Senna
      Brasko Prikaži

      To bi bio korak unazad za McLaren. Ovako ima konačno nade za McLaren s Landom za volanom. Mada izuzev nekih sezona kada to baš i nije bilo prijeko potrebno u borbi za naslov, uglavnom moraš imati oba vozača naprijed. Tako da ako se Ricci ne probudi bojim se da Lando neće moći sam puno postići.



      1
      1

      0
  13. Kimi Raikkonen
    Mentor_Kimi Prikaži

    Britanci su digli toliki hype oko ovog prosjeka da će se dogodine puno ljudi razočarati. Još ako Mercedes nekim čudom ne bude u vrhu.



    5
    2

    3
  14. Honda
    zekohonda Donator Prikaži

    sretno george!
    nadam se kvalitetnom klanju s hamom za niže pozicije. :)
    elegantno je ovo toto izveo…donio odluku mjesecima prije, hvalio bottasa/teška odluka za donijet/blabla, u međuvremenu pronašao bottasu mjesto u alfi i sad konačno objavio ovaj transfer.



    8
    7

    1
  15. mika50 Prikaži

    Vidjet ćemo u kakvoj će Mercedes biti formi.



    2
    2

    0
  16. Kimi Raikkonen
    Michael Schumacher Prikaži

    Vec duže se spominje da Hamilton želi u mirovinu, istina ili ne ali Mercedes si ne može dopustiti da mu se desi odlazak prvog vozaca i da u svojem timu nemaju spreman kadar koji ce adekvatno zamijeniti Hamiltona. Očekivati da ce Russell dobiti priliku već prve sezone da se “suprodstvai” Hamiltonu bojim se da nećemo vidjeti, ali ono što bi se moglo desiti 2024. ide u prilog da Russell preuzme prvu violinu i krene ka hvatanju naslova prvaka ukoliko Mercedes bude konkurentan kroz nova pravila. Sve u svemu jako dobro promišljen potez Mercedesa, a i ono bitno mladi Russell ima crtu prvaka i marketinški je zanimljiv sve ono što Bottas nažalost nije imao.



    5
    5

    0
  17. Lewis Hamilton 44
    NRteamLH44 Prikaži

    Sjajna vijest !! Moj omiljeni vozač i moj mladi omiljeni vozač zajedno u timu.

    Hamilton je već osvojio sve sto se može osvojiti,meni je dokazao šta je trebao. Uvijek sam se bojao da neću imati za koga navijati kada Ham ode ali ipak je stigla adekvatna zamjena u vidu Russella. Sada su zajedno u istom timu,mogu navijati za obojicu odjednom. Nemam ništa protiv kada pobjedi Hamilton,a tek će mi biti izrazito drago kada pobjedi Russell,jer mi je on ulog za budućnost.

    Sezona 2022 se sa nestrpljenjem čeka pa neka igre počnu



    8
    4

    4
  18. Kimi Raikkonen 7
    Dragan3333 Prikaži

    Igrace ulogu Botasa sve dok Ham bude tu.Moje vidjenje!



    2
    2

    0
  19. Fia
    Realista Prikaži

    Ne treba se previse nadati borbi između Ham i Đorđa. Prvu sezonu ce sigurno svirati drugu violinu, isto kao Bottas samo malo zesce.



    4
    4

    0
  20. Max Verstappen
    MV33rbr Prikaži

    Previse je nepoznatih faktora koji ce utjecati na njihov medusobni omjer. Russell ocito ima talenta i brzine, ali Hamilton je usprks svemu jedan od najvecih u ovom sportu. To bi trebao priznati svatko tko je pogledao barem jednu utrku F1 tako da vjerujem da ce ishod biti potpuno neizvjestan. Nekad imam dojam da se olako shvaca posao vozaca formule 1 i sve se pripisuje bolidu. Imao sam prilike voziti razne sportske automobile, izmedu ostalih i amg gtr (aktualni safety car) i moram priznati da treba prava vjestina za voziti taj auto na limitu za sto iskreno nisam imao hrabrosti. Ne mogu niti pojmiti kakav kalibar vozaca moras biti da bi odvozio samo jedan krug u ovim bolidima. Zato im treba skinuti kapu i uvazavati svakog tko je odvozio makar jedan GP vikend.



    10
    10

    0
  21. Alfa Romeo
    limitmaker1 Donator Prikaži

    …dobre vijesti, george je bio taoc politike unutar ekipe merc-a i moje osobno mišljenje je da je ‘lewis-ineos’ dio momčadi ‘kočio’ njegov dolazak u merc, dok je sam kallenius i pretpostavljam toto bio za george…što je samo po sebi paradoks jer je george isto britanac…vjerujem da je i ovo svojebitno ‘lupanje šalom o stol’ sa čela u stuttgart-u… s druge strane lewis (prema viđenom ove sezone) nije ‘sit’ i daje i dalje sve od sebe, ostaje samo za vidjeti da li će to biti dovoljno protiv mladog lava…po meni ako merc i dalje bude imao paket za naslov neće biti lako geoge-u, dajem im 50-50 u tom slučaju, ako ne budu top bolid (u što je teško povjerovati nakon ‘svih ovih godina’) george će biti ispred…



    1
    0

    1
  22. Nico Hulkenberg
    Zec Prikaži

    Moj Russell sad ćemo vidjeti kakve si sreće. Konačno se dočepao Mercedesa, samo da na godinu ne bi to bio lošiji bolid od Williamsa.



    1
    1

    0
  23. OnlyAlonso Prikaži

    Cuj ti Tota,pekmez najveci vozac svih vremena…hahahahahahahahahahhahgagaga
    Ali necemo sada o tome,bravo za Rusella zasluzio je mjestu u Mercedesu i zelim da bude od prve utrke brz i da mu krivulja ucenja bude strma,ne sumnjam u njega,i samo agresivno od prve sekunde inace ces postat mercedes/pekmez vodonosa a nema gore stvari od toga,zelim ti svu srecu…sretno



    2
    -3

    5
  24. Michael Schumacher
    Slavenowsky Donator Prikaži

    Russell će biti isto što i Bottas, samo malo efektivniji. Makljaža sa Hamiltonom, to odmah zaboravite, pogotovo ako Hamilton ove godine ne uzme 8 titulu!

    Objektivno gledajući Mercedes sa ovom odlukom kasni, trebali su malca dovesti još prošle godine. Russell izgleda jako motivisan ove sezone, vozi odlično Williams, sigurno bi Hamilton sada imao mnogo više koristi od njega, nego od poluizdrndanog Bottasa.



    2
    2

    0
  25. Niki Lauda
    wapi Pretplatnik Prikaži

    Baš mi je palo na pamet kako bi se Hamilton mogao povući na kraju sezone, pogotovo ako osvoji naslov.


    0
    0

    0
  26. Fernando Alonso 14
    alonso05espana Prikaži

    Ovako… Glasao sam za opciju “Hamilton će imati malo teži posao, ali će biti ispred”

    Vjerujem da je svima u MB glavni interes da Lewis osvoji 8 naslov i postane vozač sa najviše naslova u povijesti. Mislim da bi im to bio “šlag na torti” u ovoj dominantnoj eri.

    Drago mi je zbog Russella, ali ljudi malo preuzbuđeni s idejom da će Russell pobrisat pod s Hamiltonom i poslat ga u mirovinu. Mercedes definitivno ne želi Rosberg vs Hamilton 2.0 scenarij jer konkurencija je sve bliže (Red Bull na istoj razini već). Zato mislim da će Russell prvu sezonu bit više timski igrač ako Lewis ne uzme 8. titulu ove sezone jer Hamsta ima još 2-3 sezone max. dok Russell ima tek 23 i puno sezona i prilika je još pred njim.

    Tako da Russell budući broj 1. vozač u Mercedesu, ali dajem Lewisu i dalje prednost.


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.