Esteban Ocon pobjednik u Mađarskoj nakon što je Valtteri Bottas šeprtljavim startom izbacio iz utrke nekoliko bolida!

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 3 godina 3 min 194 komentara

Esteban Ocon je senzacionalni pobjednik Velike nagrade Mađarske! Alpineov vozač je iskoristio kaos na početku utrke kad je po kišnim uvjetima Valtteri Bottas izbacio nekoliko bolida iz utrke, da bi mu par sekundi kasnije u tome pomogao i Lance Stroll koji se također prekočio.

Drugi je bio Sebastian Vettel u Aston Martinu koji je cijele utrke izgledao kao marginalno brži bolid, ali na uskoj stazi to nije bilo dovoljno za napad i pretjecanje. Lewis Hamilton je na početku krenuo uvjerljivo i držao se izvan nevolje iza sebe, ali je onda nakon crvene zastave donio katastrofalnu odluku i ostao na stazi na intermedij gumama dok su baš svi drugi vozači krenuli u boks po novi set guma za suho. Tako smo na stajaćem startu vidjeli bizarnu sliku koja možda metaforički oslikava ovaj sport od 2014. godine. Hamilton je krug kasnije morao u boks, što ga je bacilo na samo začelje. Do kraja se uspio probiti do trećeg mjesta uz jedno zaustavljanje više, a posebno ćemo pamtiti sjajnu borbu s Fernandom Alonsom koji mu je u dvije i pol sekunde tada inferiornom Alpineu sa starijim gumama održao vozačku lekciju agresivnim obrambenim potezima.

Na četvrtom mjestu je ostao Carlos Sainz koji se do kraja uspio obraniti od Fernanda Alonsa, ali treba napomenuti i bitnu stratešku odluku koju je Sainz donio sam protiv svog pit-walla kad je odlučio da neće otići u boks po novi set guma. Iza Alonsa je ostao Pierre Gasly s jednim dodatnim bodom za najbrži krug, dok su top 10 popunili Tsunoda, Latifi, Russell i Max Verstappen.

Max Verstappen je na početku utrke imao soildan start, držao je drugo mjesto do prvog zavoja, samo da bi se Lando Norris zaletio u njega i značajno mu oštetio bolid. Norris je i sam bio žrtva jer je njega pogodio Valtteri Bottas koji će za iduću utrku (VN Belgije) imati kaznu dodatnih 5 mjesta na startu.

Osim Bottasa, odustali su Leclerc, Stroll, Perez, Norris i Mazepin. Do bodova je napokon došao i George Russell devetim mjestom, a danasa je briljirao i drugi vozač Williamsa – Nicholas Latifi. U prvom stintu je držao treće mjesto, a kasnije ipak nije mogao izdržati i pao je do 8. pozicije.

Utrku je najprije nenamjerno pokušao upropastiti Bottas, pa mu je pomogao i Lance Stroll, ali prava sistemska katastrofa ponovo je bila vidljiva u režiji koja nam je očajnim kadrovima i pretjeranim zoomom onemogućila da propisno popratimo većinu borbi pred sam kraj utrke.

PVozačEkipaZaostatak
1E.OCONAlpineLAP
2S.VETTELAston Martin1.859
3L.HAMILTONMercedes2.736
4C.SAINZFerrari15.018
5F.ALONSOAlpine15.651
6P.GASLYAlphaTauri63.614
7Y.TSUNODAAlphaTauri75.803
8N.LATIFIWilliams77.910
9G.RUSSELLWilliams79.094
10M.VERSTAPPENRed Bull80.244
11K.RÄIKKÖNENAlfa Romeo1 L
12D.RICCIARDOMcLaren1 L
13M.SCHUMACHERHaas1 L
14A.GIOVINAZZIAlfa Romeo1 L
 N.MAZEPINHaas
 L.NORRISMcLaren
 S.PEREZRed Bull
 L.STROLLAston Martin
 C.LECLERCFerrari
 V.BOTTASMercedes

Odgovor

194 komentara

  1. Mclaren
    Fittipaldi Prikaži

    Siromašni sin automehaničara je pobjednik F1 utrke, kakva priča – svaka čast Ocon!! 👏👏👏

    Nevjerojatna utrka, trebat će je danima analizirat, jedino što mogu sa sigurnošću reći je da je Bottas obična panjina. Katastrofa.

    Prvenstvo se zahuktava žestoko. Let’s gooo!



    65
    61

    4
  2. Ferrari
    288GTO Donator Prikaži
    x1

    Bottas pomeo konkurenciju!



    92
    91

    1
  3. Brawn Gp
    F1 Zagorec Prikaži

    Apsolutno predivna utrka puna akcije na stazi na kojoj je teško pretjecati.

    Alonso!!!!!!!!
    Kako je predivno bilo (NAPOKON) gledati Fernanda u borbi 3. mjesto! Bez obzira što nije završio na postolju – imao je sjajnu utrku u kojoj je uspio očitati i poneku lekciju Hamiltonu u borbi za 4. mjesto!
    Već sam bio zaboravio kako je to tijekom utrke gristi nokte zbog Alonsa!!!!!

    Bravo, bravo i velike čestike Oconu i Vettelu – kakva utkra za obojicu! Bravo dečki!



    57
    53

    4
  4. Ferrari
    tsunami07 Prikaži

    AT THIS SPEED ITS SO DANGEROUS ahahahaha kakav kmecavac, a ono na Silverstonu vozili karting 😂 i dalje HAM=💩



    98
    86

    12
  5. Carlos Sainz 55
    Tudum Donator Prikaži

    Alonso je Bog. Da ga nije onoliko držao blagoslovljeni bi bez problema otišao na prvo mjesto.



    57
    50

    7
  6. Monisha Kaltenborn
    monkeyseat Donator Prikaži

    Bravo Ocone!!! Čestitke miševima koji dobiju mačke :-)
    Valter…curling majka za tebe.
    Alonso…stara mrcina i bilo je lijepo gledat borbu sa Hamsterom. Ima još ono nešto u tebi.
    I Đorđeeeee u bodovimaaaa!!!! Napokon!!! Bravo i za Ljatifa. Dobra žetva za druge odozdola :-)



    25
    25

    0
  7. Charles Leclerc
    Emin1 Prikaži

    Iskreno sam ocekivao vise od Sainz a Seb je bio brzi od Ocona



    14
    12

    2
  8. Charles Leclerc
    Vedo99 Prikaži
    x1

    Alonsu izgraditi spomenik istog trena, spasio današnju utrku.



    59
    55

    4
  9. Fia
    Realista Prikaži

    Alonso, naklon do poda.
    Bottas panj.
    Dobra utrka.



    46
    45

    1
  10. Mick Schumacher
    Ante Maras novinar Prikaži

    Kakva utrka!
    Ocon svaka čast, čestitke od srca, napokon dobar rezultat nakon nekoliko loših. Vettel sjajan, ali ipak nedovoljno da pobijedi Ocona. Ali što reći za Alonsa, ono branjenje teška umjetnost.



    44
    42

    2
    • Audi
      Alonso1983 Prikaži

      Žalosno je da takvi sjede u sredini poretka a drugi koji ne zaslužuju to sjede u top bolidima. Ok je imati mir u kuci ovo ono, pa eto i kad imaš mir u kuci ispale te u dvije u trke bottas i ham i nikom nista.



      19
      16

      3
    • avalon Prikaži

      tako ti je kad naletiš na majstore koji usprkos nekonkurentnijim bolidima pokažu umijeće obrane ali i napada . pišem u množini jer me današnja vožnja FA Vs LH podsjetila na dvoboj MS Vs LH u monzi 2011. tamo je LH posli “proganjanja ” MS čak uspija i preteći nijemca ali onda je MS pokaza svoju veličinu , umijeće napada … u tada ne baš konkurentnom MB je u paraboliku sa VANJSKE strane preteka LH i vratija izgubljenu poziciju . da nije bilo lewisovog TR ( kmečana ? ) karikirano LH bi još uvik vozija iza MS . ni ulazak u zavjetrinu ni čekanje da MS pogriješi na kočenju nije pomagalo lewisu . majstori znaju pokazat umijeće i u inferiornijim bolidima . ocon je u intervjuuu izjavija kako je o alonsu svašta sluša , valjda negativno ali kako je kaza sve je to bilo pogrešno . fernando je pokaza svoju veličinu … strpljivo je čeka ( to nikad nisam vidija od nijednog vozača ) da ocon primi čestitke mnogih , a onda mu je i on čestita . svaka čast i momčiću jer se sitija spomenut alonsa ka zaslužnog za prvu pobjedu mladca u F 1 . svestan je ocon bija šta mu je značila borba FA Vs LH …..



      8
      7

      1
  11. Nando
    Matek14 Prikaži

    Fantastična Alpineova pobjeda.. bravo Esteban, Vettel i Alonso.. Alonso danas odradio pola ove pobjede.. zao mi je sto ga necu gledati na postolju danas, ali kao da je.. :)



    36
    35

    1
  12. Michael Schumacher
    Slavenowsky Donator Prikaži

    Odlicna utrka, svaka cast Oconu i Vettelu, fer – play utrkivanje, Alonso ti si danas vozac dana za mene, svaka cast, a Hamilton je najveca placipicka koja se ikad rodila u ovoj F1.



    59
    50

    9
    • Ayrton Senna
      Scuderia Prikaži

      Nemoguće da se ima obraza žalit da je ovo opasna vožnja alonsa. To čak ni od njega nisam očekivao



      47
      42

      5
    • Ayrton Senna
      FerrariF1 Prikaži

      Zviždanje tribina i njegova faca na intervjuu i poslije držanje na podiju sve govori..



      22
      16

      6
    • Lewis Hamilton 44
      NRteamLH44 Prikaži

      @Ante Vetma , hoce li se i ovaj komentar sada izbrisati jer je lik napisao da je Hamilton placipicka.

      Ja kad sam napisao da su navijaci Ferrarija placipicke komentar je obrisan.

      Koja je razlika izmedju ovog i mog komentara i koja je razlika u tome da se na stranici postuje pravilo kulturnog izrazavanja bez vrijedjanja , dok se za Hamiltona redovno na svakoj objavi pise da je , placipicka,govno,sljam itd itd?

      Hvala



      8
      -27

      35
      • Michael Schumacher
        Slavenowsky Donator Prikaži

        Razlika je u tome sto ja tebe nisam nazvao placipickom, niti sam vredjao nekog navijaca ovdje licno. Rekao sam ono sto svi misle za vozaca.

        Pomiri se sa cinjenicom da ti je idol najveci drekavac koji postoji.

        Ante ako smeta nekom placipicka, preimenuj u PRINCEZA, da se ne bi neko to Boże uvrijedio.



        26
        20

        6
        • Lewis Hamilton 44
          NRteamLH44 Prikaži

          Pa nisam ni ja za tebe nista rekao,nego za navijace Ferrarija. A danas je najveci odvozio ponovo maestralno sa zadnjeg mjesta,po ko zna koji put dolazi do podijuma. Ima ciste borbe sa svima, odlicnu borbu sa Alonsom za sta se i gleda F1 , dok npr zasto recimo niko ne spominje da Max sa kim god ima borbu uvijek ima i kontakt pa cak i sa Mickom Schumacherom.



          4
          -25

          29
        • Michael Schumacher
          Slavenowsky Donator Prikaži

          Paja sam navijac Ferrarija i nisi samo mene uvrijedio ako kazes navijace Ferrarija, vec si sve nas ovdje uvrijedio. Da sam rekao nekom sa foruma da je placipicka (tipican nas balkanski izraz za nekog ko kmecavac) onda neka Ante brise moj komentar slobodno.

          Hamilton ima takav stroj u rukama, da si moze priustiti cak zacelje i da dodje do postolja. Onda kada mu se nadje mala prepreka, trazi sve moguce nacine da bude ispred, a da dupe ne oznoji. Danas da je sutio i dosao do postolja, to se moze reci odlicna utrka, odradio vrhunski posao i cao, ne nego cijelu utrku se zalio, onda slag na tortu mala borba sa Alonsom. Kako neko moze biti licemjer i zaliti se na sigurnost na stazi, a isti je proslu doslovno ispalio protivnika van nje? Drugo Max je jedva uzeo 10 mjesto, borba sa Mickom je bila trkaci incident, niko nije odustao, da je odustao Max ne moze vecu kaznu od toga da dobije. Jos nesto ne mozes pricati SBBKBB, proslu utrku je bilo i tu se sva prica zavrsava.



          12
          9

          3
      • Ayrton Senna
        OffLiberyMedia Prikaži

        @NR

        Zato što su mnogi na ovom forumu navijači Ferarija, a niko nije Hamilton.



        8
        7

        1
        • Charles Leclerc 16
          IvantheCatholic Prikaži

          A zašto nisu navijači Hamiltona? Pa Hamilton je najveći, nije?
          Kako netko ko je najveći ima manje navijaća ovdje? Tu su samo Ferarijevci? Zašto?



          3
          -1

          4
        • Ayrton Senna
          OffLiberyMedia Prikaži

          On je tim nazivom nazvao HAMILTONA, ne i njegove navijače… Ne znam da li znaš čitati ili si samo požurio da napišeš komentar



          3
          1

          2
    • Dan Gurney
      Crash Donator Prikaži

      Na ovo ima odgovor barem 5 puta do sad… Ovo 5 je understatement…


      0
      0

      0
  13. Rover
    zjurina Prikaži

    Bravo Ocon . Bravo Alonso . Bravo ALPINEeeeee !!! & big Bravo for “my” Vettel !!!



    21
    21

    0
  14. Formula 1
    tomz Prikaži

    Bravo Alpine i AM (Seb), uzeli što im se ponudilo. Šteta malo za Seba, sigurno je to bio brži bolid danas ali nedovoljno brzo za pretjecanje…

    Bottas panjina, šta reći. Mercedesovi vozači su u dvije utrke prebili Verstappena kontaktima, čovjek je izgubio 30+ bodova i pada na drugo mjesto u poretku. No comment.

    Ne znam zašto Ferrari nije zvao Sainza u box nakon što je Mercedes stavio medium Lewisu…

    Sjajan Alonso također.



    27
    27

    0
  15. Ferrari
    f1 puls korisnik Prikaži

    Šta reći.. Bravo Alonso, Ocon i Vettel… A hamilton je naletio na baš “tvrd orah. ” This is Formula 1 :)



    21
    20

    1
  16. Benko Prikaži

    Kada čujem da se Hamilton buni na poteze pri takvim brzinama zlo mi je, čovjek nema nimalo srama kad treba kukat i plakat…
    Bravo Ocon, bravo Seb a i drago mi je zbog williamsa kaj su uhvatili bodove



    46
    41

    5
  17. Lewis Hamilton
    smr201 Prikaži

    Odlična utrka, kaos od početka. Bravo za Ocona i Vettela. Ham dobar damage control Nakon kiksa sa gumama na restartu. Sainz i Alonso isto vrhunski, Alonso donio pobjedu Oconu.
    Bottas loše, Stroll isto, pokupili pola grida u 1 zavoju.



    12
    12

    0
  18. Fernando Alonso
    Mr.Spaceguy Donator Prikaži

    E da mi je netko prije par utrka rekao da će Alpine doći do pobjede… Bravo Ocon, ostao smiren tijekom cijele utrke. Alonso pokazao kako se brani u inferiornijem bolidu protiv “GOAT-a” koji izgleda smatra da bi mu se svi morali micati sa staze. Šteta za Vettela, mislio sam da će uzeti pobjedu.



    42
    42

    0
  19. Rover
    zjurina Prikaži

    & Alonso / hamilton … ccc tolko o GOAT hahahaha… nemreš protiv Starog Lisca hehe samo tako… treba se malo pomučiti malo više…



    28
    25

    3
  20. Michael Schumacher
    27Ferrari28 Donator Prikaži

    Kakvo školovanje Alonsa



    42
    39

    3
    • Lewis Hamilton
      Sodoff Baldrick 44 Prikaži

      Da, pogotovo sa pogreškom zbog koje je izgubio poziciju.
      Ocon je 60 krugova imao Vetela na repu i nije ni jednom popustio pritisku, a Alonso je izdržao samo 10-ak krugova pod napadima Hamiltona. Bila je to vrhunska borba, s obzirom da je Ham na podiju izgledao kao smrt na dopustu još je i dobro završio trku.
      Ovo je staza na kojoj je i Haas bilo vrlo teško zaobići. Hamilton na početku nije mogao ni Giovinazija prestići.



      1
      -4

      5
      • Audi
        Alonso1983 Prikaži

        Razlika Alipeine-Aston Martin je možda koju desetinku. Razlika Alpine -Mercedes sa novim gumama je bila preko 2,5 sec po krugu. Hamilton je nakon preticanja Sainza i Alonsa ih ostavio u prašini u par krugova. Dakle usporedba kako je ovaj se branio od Vettela sa Alonsovom obranom od Hamiltona je apsurdna.



        2
        1

        1
  21. Renault
    zd1400rt Prikaži

    Alpine ❤
    Kakva formacija na kraju!
    Svaka čast Oconu. Super da je Vettel bio iza…

    Alonso školuje mlakonje koji čine pola grida. Svaka čast starče – ubio si danas!

    Mick Schumacher bi trebao pogledati malo snimke svoga ćaće a ne puštati onog jadnika u Mercu dva puta dok je Maxa skoro izgurao. Nisam znao da je tako jadan. Očito se nada Mercedesu jednog dana.

    Stari moj…. Alonso!



    32
    20

    12
  22. Michael Schumacher
    senna66 Donator Prikaži

    Bravo Ocon, Vettel i Alonso. Jako dobra utrka.



    17
    16

    1
  23. Michael Schumacher
    VRSV546 Prikaži
    x1

    Ocon svaka cast ovo ti niko nemoze ukrast!!!
    Williams napokon bodovi al latifi više od russela
    Botas kralj, ugovor potpisan, mclaren je bio bjela kugla a max crna, ni najbolji biljar majstori to negađaju!!
    Stroll kralj preracuna san se necu vanka na cisto iden unutra kao i botas pomest par auta
    Alonsu triba bolid!!!
    Hamilton bravo Alonso vozi opasno 😂



    35
    33

    2
  24. Michael Schumacher
    ZJ11 Prikaži

    Cestitke Estebanu na pobjedi, cestitke Seb i Lewis.

    Ljudi iz alpinea lijepo bi vas molio da nagodinu date Fernandu bolid za pobjede. Kakva voznja pod pritoskom.

    Bottas je uvjerljivo najbolji vodonosa svih vremena, samo u ovoj godini je donio Lewisu oko 36 bodova u odnosu na Maxa. I na kraju dobije samo 5 mjesta za sljedecu utrku a efektivno izbacio 3 vozaca iz utrke. Da je to grozni napravio bio bi race ban.

    Inace Rosberg lijepo poklapa Crofta svaki put kad ovaj navijacki krene na Lewisovu stranu.



    37
    34

    3
    • Ayrton Senna
      Scuderia Prikaži

      Dobro, čak je i Crofty jednom lijepo poklopio hamiltona kad se ovaj žalio na team radio: “he’s all over the track”, a crofty je rekao: “Naturally, it’s called defending”. Općenito ih ne volim, al čini mi se da i ovima sa skya na trenutke hamilton ide na živce.



      19
      15

      4
  25. Mercedes
    Serviser Donator Prikaži

    Bottas i Stroll dobili ponudu Kuglačkog Saveza Hrvatske za sudjelovanje na Prvenstvu Hrvatske.Bit će manje opasni za okolinu tamo,kakvi panjevi,pa s Stojadina da voze i njega bi u citre rastavili



    16
    13

    3
  26. Ferrari
    sisavac Donator Prikaži

    Bottas nam je ralicom omogucio zabavnu utrku. I osigurao mjesto u Mercu za sljedecu sezonu.
    Svaka cast Oconu i Alpineu, Alonsu su duzni do groba.
    Bravo i za Vettela!
    Restart utrke samo s Hamiltonom na gridu – neprocijenjivo. 😄
    Alonso je danas odrzao skolicu voznje, ne samo Hamiltonu nego i svima ostalima. Odlican vozac i dalje.

    Kmecanje od doticnog tijekom cijele utrke necu ni komentirati.



    27
    24

    3
  27. Fernando Alonso 14
    alonso5 Donator Prikaži

    Kakva voznja Fernanda, cista umjetnost, po paceu samo je Hamilton bio brzi danas od njega. Cestitke Estebanu.



    22
    21

    1
  28. Rover
    zjurina Prikaži

    Jeb*te kolko plješču i cheeraju Oconu i Vettelu… :-)

    interesantno… Luji samo njegvi

    EDIT: mmmm… evo podij… njemu huču valjda ima neki je*eni razlog



    25
    22

    3
  29. Fernando Alonso 14
    Lukica Prikaži

    Alonso Bog vožnje!



    18
    16

    2
  30. Mclaren
    AlkY Donator Prikaži

    I tko kaze da je Russel bolji od Latifija ? :D
    Realno , Alonso osigurao pobjedu Oconu sa nevjerojatnom obranom protiv Lewisa. Branio se taman toliko da ovaj nemoze vise stici Ocona



    24
    23

    1
  31. Fernando Alonso 14
    Orao Prikaži

    Alonso je pokazao veličinu, kapa dolje majstore, vozač dana. Dok Ham ostale prestiže bez pola gasa kraj Alonsa jedva, još jednom bravo majstore. Alonso je danas spasio prvenstvo ako se šta spasit da. Da ga nije onako zadržao, Ham bi bio prvi.



    25
    22

    3
  32. James Hunt
    Luca Badoer Prikaži

    Ovo danas zaslužuje novi ugovor



    18
    17

    1
  33. Kimi Raikkonen 7
    Dragan3333 Prikaži

    Vozac dana Alonso,Botas papak tezak.



    13
    13

    0
  34. Marlboro
    opiate Prikaži

    mali Antica… 😂



    3
    2

    1
  35. Renault
    zd1400rt Prikaži

    Čestitke Latiffiju na prvim bodovima za Williams. :D

    Bottas preuzeo štafetu od Grosjeana. Koja budala



    16
    16

    0
  36. Ferrari
    Boris_CRO Prikaži

    Plačko papak kao i uvijek.



    23
    16

    7
    • Renault
      zd1400rt Prikaži

      Jado jadni, opet ga publika izviždala. Koji jadnik



      15
      8

      7
      • Michael Schumacher
        27Ferrari28 Donator Prikaži

        A ova gluma na podiju kako mu nije dobro.



        24
        11

        13
        • Aston Martin
          JB005 Prikaži

          Gluma?! OMG! Ne kuzim toliko mrznju prema Hamiltonu. Kuzim da se netko vise voli ili a netko manje, ali izdrugavat se bilo kome kojem pozli je ono bas jadno. Kako bi se reklo.. DNO DNA.



          14
          -13

          27
        • etnes Prikaži

          iskreno, ne volim ga ni ja, al ovo na postolju je fakat djelovalo malo zabrinjavajuce. Covjek je jedva ruke digo za pozdrav. Ne vjerujem da je bas ovako glumio. Mislim da mu je stvarno doslo slabo sto nije nemoguce. Problem je sto ce on vjerojatno komentirati kako je iscrpio zadnji atom snage za trku i umalo umro za utrkivanje……



          13
          11

          2
        • Lewis Hamilton 44
          NRteamLH44 Prikaži

          JB ne mrze oni Hamiltona,oni mrze sebe sto su kao mladji izabrali tada najdominantniji tim da navijaju za njega , i nisu se jos ni zagrijali u pracenju Formule 1 , a vec su popapali bananu , idol im se povukao i presao u Mercedes , a na titulu cekaju vec 13 godina.

          Mozes misliti koja je to doza bijesa i mrznje prema sebi kada se nakuplja 13 godina i onda nadju ovaj sajt i taman se poklopi da je i vlasnik sajta u istoj situaciji kao oni,i napravi se odlicno mjesto za izbacivanje frustracija.



          9
          -19

          28
        • Michael Schumacher
          27Ferrari28 Donator Prikaži

          Ma čista gluma buraz u to Krv nije voda gluma. Izviždali su ga, Alonso ga vratii na tvorničke postavke i na kraju završi tek treći u 3 sekunse bržem bolidu. Da ti je loše sjedio bi na podiju, nebi se dizao niti šampanjcem malo špricao i nakon toga stavlja masku. A trebaš zraka. Tak da je fake kao sve u oko njega.



          16
          9

          7
        • Aston Martin
          JB005 Prikaži

          etnes.. “Problem je sto ce on vjerojatno komentirati kako je iscrpio zadnji atom snage za trku i umalo umro za utrkivanje……”

          A sta to ne bi bila istina ako bi to izjavio? ;)



          7
          -1

          8
        • Renault
          zd1400rt Prikaži

          Ne osjećam mržnju prema Hamltonu, niti malo.
          Osjećam gađenje, jer nema svojeg ja, jer mjenja spiku kako vjetar puše. Jedan vikend optužuje da ga vlastita momčad sabotira, optužuje Ferrati da ga Kimi namjerno sabotira i milijun drugih primjera… Za sve što optužuje zapravo radi drugima. To je jasno vidljivo.
          Brz je i vrhunski vožač, ali je gadljivi bezkralježnjak, Glumi nekog prosvijetljenog, a zapravo je zadnje primitivno smeće od čovjeka.

          Znači, ne mrzim ga, ne mrzim nikoga. Samo mi se neizmjerno gadi.



          8
          4

          4
  37. Ayrton Senna
    FerrariF1 Prikaži

    ALONSOOO MAJSTOREEEE… Stari lisac.. Svaka čast.. Čestitke Oconu i Alpineu i Sebastijanu.. Bravo ekipa.. Koja utrka.. Čim sam vidio kišu znao sam da će biti uzbudljivo..



    19
    18

    1
  38. Lewis Hamilton 44
    LH1985 Prikaži

    Botas pravi timski igrač… pomeo ih ko čunjeve.
    Malo je falilo za pobjedu..šteta. Vrhunska po stoti put vožnja LH… King !!!



    13
    -20

    33
  39. Sergio Perez
    Ibarac00 Pretplatnik Prikaži

    Je li rasprava o najboljem vodonoši danas završena.
    Egzekucija maestralna, timing, ma sve je pogodio VB.
    Ne jedan već 3. oponenta.
    5 mjesta kazna? Za ovo se Grosjean hladio na VN Italije.

    Čestitke Oconu, voznja bez greške.
    Vettel bio brzi ali nedovoljno za prestizanje, pit stop mu ukrao vjer pobjedu.
    Alonso odradio ono što je trebao Tsunoda. Odličan nastup.
    A Hamilton opet sretan, kakvu grešku si Mercedesi mogu dopustiti i opet doći do 3. mjesta, da nije bilo Alonsa vjer i pobjede.
    E btw koje laprdanje cijelu utrku na team radiju.
    Nisma čuo Maxa jednom.



    47
    41

    6
  40. Aston Martin
    JB005 Prikaži

    Čestitke Oconu na 1. pobjedi! Odlican posao Alpinea.
    Čestitke Vettelu, te Alonsu na odlicnoj obrani koja je spasila Ocona i Vettela.

    Mercedes se i dalje blemira na svjetski način. ;) Bottas panj. Hamilton dao max.

    RB-u ce dobro doci ljetna stanka da se vrate od ovih šokova.

    Uglavnom odlična, utrka pravi triler. Zato volimo kisne utrke.



    14
    12

    2
  41. Michael Schumacher
    27Ferrari28 Donator Prikaži

    Kakva je ovo urna od pehara?



    17
    16

    1
  42. Blue Flag
    dFixxx3r Prikaži

    molim linkove alonsovih poteza nad svemogućim



    21
    20

    1
    • Emerson Fittipaldi
      Nesretnik Max Prikaži

      Lewis je želio pretjecanje odraditi bez rizika dodira, zato što je pametan.
      Ne riskira dodir kad ima puno za izgubiti, jer u tom trenutku je već vratio vodstvo u poretku.
      Za razliku od pretjecanja u prethodnoj utrci, kada je Max imao puno za izgubiti , a on ništa.
      I U TOME JE RAZLIKA U KVALITETI MAXA I LH.
      Max je zatvorio putanju i izgubio sve, a danas je LH izgubio oprezom prvo mjesto, ali je osvojio treće i otišao na 6 prednosti.
      Kamen po kamen palača.
      Ne mogu vjerovati da to ne vidite i ne razumijete.



      9
      -25

      34
      • Michael Schumacher
        HuMS32 Pretplatnik Prikaži

        Citam komentar i nevjerujem. Dokazano je pomocu GPS putanja bolida da su Max i Lec prosli u mm identicnom putanjom kroz taj zavoj, dok je Ham taj koji je isao drugacijom putanjom (citaj fulao apex zavoja) i izbacio Maxa. To nikako nije voznja Hama bez rizika i bez riskiranja, samo kad crni Senna riskira i prode, skoro, bez ogrebotine, krenu usporedbe sa pravim Sennom i njegovom izjavom da vise nisi pravi racer ako ne napadnes svaki pa i najmanji gap koji postoji.
        Ne mogu vjerovati da to ne (zelis) vidjeti i ne razumjeti.



        7
        3

        4
  43. Charles Leclerc 16
    IvantheCatholic Prikaži

    Dobra utrka. Vidi se kolko je Alonso iskusan i dobar vozač, svi ostali ovi mladi bi davno bili nasamareni od Hamiltona.
    Bottas…. Ne znam. Amaterski start i amatersko kočenje a vozi se u Brutalnom Mercedesu. Još jedan dokaz da njemu nije mjesto u Mercedesu (iako je dobro pomeo konkurenciju) :)



    18
    18

    0
  44. DDDD Prikaži

    Botasu spomenik u Študgartu pod hitno. Ko dobar stoper očisti sve ispred sebe.



    14
    13

    1
  45. Kimi Raikkonen
    Mentor_Kimi Prikaži

    Bravo za Ocona i Alpine. Ono što je Bottas napravio ili je namjerno ili ima blagu retardaciju. U svakom slučaju svoj zadatak je obavio. Neizmjerno mi je drago što je Mercedes falio uci u boks i tako oduzeo pobjedu plačljivku. Također, slusati ga kako cvili dok mu Alonso drzi lekcije voznje je melem za moje usi. Red Bullu se mora vratiti kroz sezonu zbog ove dvije utrke, a steta Charlesa jer je mogao do podija da ga nije pokupilo u početku…



    26
    22

    4
  46. etnes Prikaži

    Koji blef Mercedesa na pocetku haha. Mislim da se cak i u Ferrariju smiju na ovu strategiju 😂



    22
    20

    2
  47. Daniel Ricciardo
    _bataziv_0809 Prikaži

    Uh koliko gorcine u tekstu glavnog urednika.



    13
    -24

    37
  48. Red Bull
    Deathbone5 Prikaži

    Svaka čast Oconu, super se branio. Žao mi je Vettela, nado sam se pobjedi da pokaže Ferrariju da jos uvijek ima to nesto, al onaj stop ga je cak košto najtaman. Bottas jad i bijeda,Toto već printa ugovor. 5 mjesta je katastrofa od kazne. Maxa mi je najvise zao, ima volje i sposobnosti a toliko ga je Norris zezno da je to strasno. Russell u bodovima, al je Latifi ispred 😂😂😂😂😂🤣



    8
    4

    4
  49. Formula1
    f1zd Prikaži

    Genijalna utrka.

    Bottas je trebao dobiti race ban ili bar da starta od iza sljedeću utrku, ova kana je smiješna. Schumacher 2012. izbaci jedan bolid i dobije 5 mjesta, ovaj izbaci 4-5 auta i dobije istu kaznu…

    Svaka čast Alonsu, branio se fenomenalno, pokazao da je top 5 vozač na gridu. Možda i najbolja obrambena vožnja koju sam gledao, ogromne zasluga za pobjedu idu njemu.

    Hamilton dobro odvezao, iako je sam kriv što nije išao po suhe gume odmah…Max isto odlično odvezao.

    Bravo za Willije, napokon bodovi..

    Btw, jel Hamilton pio vodu tokom himne? Malo seljački, iako je vidno bio iscrpljen.



    19
    19

    0
  50. Nando
    Lux Prikaži

    Alonso je pokazao kakva je klasa od vozača. Odlična igra za tim. To smo čekali.
    Ocon također odlično iskoristio priliku. Fantastično je vidjeti Alpine na najvišoj stepenici.
    Nadam se da Alpine nastavlja uzlaznom putanjom, jer imaju vozača za borbu za naslov.
    Na #44 i #77 ne vrijedi više trošiti riječi.



    27
    23

    4
  51. klikerbgd Prikaži

    Svaka cast za Ocona. Bravo Seb . Hamilton i Mercedes odlicni .
    Alonso ,nikad mi se nije svidjao i ne podrzavam taj nacin i stil ponasanje i uglavnom nista od tih stvari van same trke ,ali ovo danas SALUTE. Velika voznja, ta doza agresivnosti ,veliki naklon i svaka cast.



    15
    14

    1
  52. Blue Flag
    Tow Pie Pie Prikaži

    Super utrka do samoga kraja (žao mi DNFova ali bez njih bi utrka bila drugačija).
    Restart utrke me pokidao od smjeha, kakva scena :)
    Prvenstvo je još uvjek neizvjesno, odlično.



    9
    8

    1
  53. Emerson Fittipaldi
    Nesretnik Max Prikaži

    Tek sam se učlanio i to na preporuku prijatelja koji me uputio na ovaj portal uz ocjenu da se radi o uredniku i većini članova koji prate formulu da bi mrzili Lewisa Hamiltona.
    Sad mu vjerujem, čini se da je upravo tako.

    Evo da vam objavim svoje mišljenje.

    Ove sezone gledamo zanimljivo prvenstvo isključivo zato što po prvi puta u zadnjih osam, devet godina, pitwall MB nije na razini svoga prvoga vozača.
    Šeprtljavim i pogrešnim odlukama oduzeli su mu 2 sigurne pobjede, sa kojima bi sada prije ljetne stanke imao oko 25 bodova prednosti i bio na putu da do kraja osvoji prvenstvo sa očekivanih 50- tak bodova prednosti.
    Međutim i pored toga on majstorski sanira štetu i opet će sigurno osvojiti prvenstvo u kojem je u većini utrka imao sporiji bolid od RB.

    I da pojasnim svoj NICK – Max je nesretnik jer se radi o iznadprosječno dobrom vozaču koji nikada neće osvojiti prvenstvo.

    Dok Lewis vozi osvajati će on jer je jednostavno bolji vozač, čak i kada i ako nije najbrži.

    Kad Lewis prestane, na njegovo mjesto će doći George i / ili Lando, i Max će opet gledati u leđa na kraju sezone.

    Nikada neće biti svjetski prvak.



    8
    -28

    36
    • Williams
      Montoya Prikaži

      A što su mu to danas krivo odlučili ?



      17
      15

      2
      • Emerson Fittipaldi
        Nesretnik Max Prikaži

        Ne mislite valjda da odluku o odlasku u box na zamjenu guma u formacijskom krugu donosi vozač 😂😂😂
        Pa toliko bi morali razumjeti, to je odluka koja je poznata pri kretanju iz boxa.
        Veliki gaf MB, a i bili su upozoreni od Lewisa o stanju staze tijekom prekida, pa to se čulo u eteru.



        5
        -14

        19
        • Michael Schumacher
          ZJ11 Prikaži

          On njih jest upozorio na formacijskom krugu ali oni nisu smjeli odgovorit jer bi dobili kaznu, tako da u formacijskom krugu odluku donosi vozac, cim se pogase svjetla onda je i na ekipi.
          Lewis je danas mogao samo izgubit kako god odluci jer posto imaju prvi box morao bi svejedno cekati da ih vecina prodje da ne bude kao sa kimijem i mazepinom.



          14
          14

          0
    • Monisha Kaltenborn
      monkeyseat Donator Prikaži
      x1

      Pa di si nam @LH simply te best.



      26
      23

      3
    • Charles Leclerc 16
      IvantheCatholic Prikaži

      Ajde idi sa prijateljem rađe na pivu.
      Ljudi ne vole Hamiltona zato jer je ljigav i to je to. Sigurno ne gledaju F1 da bi ga mrzili, dapače gase prijenos kad vide njega kak dominira…i u krivu si kaj se tiče još jedne stvari. Svi griješe pa i pitwall od Lewisa. Poanta je da do sad nisu bili stisnuti pa ni nisu mogli griješiti. A i Lujo nije nepogrešiv samo da znaš. Zbog tebe i tvojih komentara vjerujem da ga ljudi vole još i manje.
      Čovjek vozi fenomenalno, nitko to ne osporava, samo je ljigavac ljigavi :) i do sad se šetao kraj svih u utrci (šeće se i sad kraj svih osim kraj Maxa pa evo i Alonsa.



      18
      15

      3
      • Bernie Ecclestone
        Dani Donator Prikaži

        Pa Max je još više ljigav pa ga volite. On baš opravdava izreku da jabuka ne pada daleko od stabla. Kakav otac, takav sin.



        6
        -17

        23
        • Ferrari
          sisavac Donator Prikaži

          ne bih rekao da (mi) volimo Maxa, više je do one – I don’t care if Max wins, I just need Hamilton to lose



          14
          14

          0
        • Michael Schumacher
          VRSV546 Prikaži

          Malo cu ic u extreme al da bolje svatite sliku
          Ljigav je hitler i plenkovic al to nije ista klasa, ako zelite razumit cete sto san htia rec



          4
          4

          0
        • Ayrton Senna
          Scuderia Prikaži

          Maxa uopće ne možeš okarakterizirat kao ljigavog, ja ne znam da li vi razumijete što ta riječ znači?! Za njega eventualno možeš reći da je nasilnik, agresivan, vruće glave, ishitren, čak i naivan. Ljigav čovjek je obično licemjer, lažljivac, narcisoid, prevrtljivac, čovjek koji je spreman pobjeći od odgovornosti i svojoj ekipi spremno zabiti nož u leđa. Ostavit ću tebi da razmisliš na koga te to podsjeća



          12
          10

          2
        • Kimi Raikkonen 7
          Big_boy_oo7 Prikaži

          Ne želim vrijeđat tebe, ali malo je reći da ti je glup komentar..



          3
          1

          2
    • Bmw
      EnoEno Prikaži

      Jesi li razmišljao da se nakon sta si napisao komentar izčlaniš!???



      12
      11

      1
    • Formula1
      f1zd Prikaži

      Kako ti se da raditi toliko novih profila.. 🤣



      1
      1

      0
  54. Mclaren
    Herojski zec Prikaži

    Alonso vozi i ostavlja dojam kako sam na početku sezone nadala se i mislila da će Ricci. Maestralno, vratio me u djetinjstvo 😄.
    Ricci krš, ne znam koliki je damage imao ali ovo je stvarno preloše, biti jedan od četvorice bez bodova. Dokad vise 😡. Williams ima duple bodove.
    Bottas nemam komentara. Krivo mi je užasno jer je pomeo Landa, lijepi start je imao, a i znamo on dobro ispliva u ovakvim pičvajzima.
    Odlična utrka za pred godišnji, ima materijala za analizirati i čitati danima 😄



    10
    10

    0
  55. Daniel Ricciardo 3
    Kicker Prikaži

    Ha, malo kiše i odmah divlje. Super ali def nije fer prema nekima (Norris, Leclerc). Bottasa ću preskočiti. Stroll isto ne znam šta je izvodio.
    Ocon super odhenldao pritisak Vettela tako da čestitke obojici.

    Alonso – Hamilton je bilo predobro za gledati. Iskreno Hamilton ubiti podigne utrku jer se definitivno bori do zadnje sekundu i pokušava preteći na sve moguće načine čime je natjerao i Alonsa na grešku. Jedino ne kužim čemu ti blesavi komentari, tu me baš razočara ali valjda to ide tako kad si jedan od najboljih iako sam siguran da neću biti nikad njegov fan – iako se sada svi divimo Alonsu dok u prošlosti ga većina nije voljela :D
    Inače Alonso je valjda jedini vozač kojeg bi netko htio staviti na tu poziciju da blokira Hamiltona, vrhunski obranjeno i spasio nam utrku, jer da je Hamilton preteko sve i osvojio prvo mjesto morao bih napraviti i dulju ljetnu pauzu.
    Super za Williams, Latifi je dosta dobro odvozio ovu trku.



    8
    6

    2
  56. Bernie Ecclestone
    Dani Donator Prikaži

    Max je sigurno nakon pobjede Ocona još više ljut. Alonso s razlogom vozač dana, iako bi po meni tu mogli i Vettel i Ocon podjednako. Hamilton nakon katastrofalne greške odličnom vožnjom pokazao RB-u da se trebaju bojati u nastavku prvenstva.



    6
    -11

    17
  57. Emerson Fittipaldi
    Nesretnik Max Prikaži

    Upravo sam na ovo upozoren, napišeš li imalo prihvatljiv komentar u korist LH, počnu te vrijeđati i napadati, a urednik ti počne rezati komentare.



    9
    -17

    26
    • Michael Schumacher
      VRSV546 Prikaži

      Komentar gori još stoji, iako si ti danasnju grešku lewisa ocjenia kao grešku mercedesovog piwalla nema veze 😂



      10
      9

      1
    • Dietrich Mateschitz
      Ante Vetma glavni urednik Prikaži

      Zločesti zločesti administrator, briše fenomenalne objave.

      Prigovore usmjeri na prikladnu temu, ne ispod članka: Prigovori, prijedlozi i pohvale za F1puls

      Btw. dobrodošao, nadam se da ćeš se brzo snaći po portalu.



      16
      15

      1
      • Ayrton Senna
        Scuderia Prikaži

        Ante, izbrisan je i moj komentar u kojem hamiltona nazivam ljigavim licemjerom, tvrdnja koju bi teško netko mogao osporiti, kojeg bi se rođena majka trebala sramiti. Mislim nije nikakva šteta za ovu zajednicu da je ostala uskraćena za taj veleumni komentar, nego me zanima jesam li pretjerao u ovom dijelu gdje spominjem majku ili…? Da znam za ubuduće.



        12
        10

        2
      • Crnipetarpogani Prikaži

        Slagao se ili ne s autorom ovi komentari su dno dna…Ante ja isto imam osjećaj da nisi objektivan nimalo kad je Hamilton u pitanju(i da ne bi bilo zabune ja Hamiltona isto ne volim jer je nevjerojatna količina njegovog plakanja). On je najuspješniji vozač ikad ali najbolji nije sigurno. Nevjerojatno mi je da covjek moze plakat kako Alonso radi opasne stvari pri velikim brzinama a prosli utrku je izbacio suparnika pri 300 km/h



        3
        3

        0
  58. Renault
    Renault_F1_team Pretplatnik Prikaži

    1. Rođenje moje dvoje djece!!
    2. Prva pobjeda gospara Fernanda Alonsa i Renault F1 teama 2003. na Hungaroringu!!
    3. Prva pobjeda Estebana Ocona i Alpine RENAULT F1 teama na Hungaroringu!!
    4. Nisam preveliki emotivac, ali pustio sam jedno pedesetak suza nakon današnje trke!!
    5. Hvala Esteban, ali i skoro isto toliko hvala Velikome gosparu Fernandu na lekciji svim gušterima (po vojnički) u F1 kako se 10 krugova brani od bolida koji je 2, 3 ili više sekunda po krugu brži od tebe!!
    6. Mrtvi MaxTv me je zahebao (kao i većinu Vas) po pitanju Formule 1 (a plaćam 220 kn full sport paket SAMO ZBOG Formule 1), sreća imam IPTV na mobitelu pa mogu gledati trke na Sport Klubu HD, a taj program vode srpski komentatori i mogu samo reći da sam oduševljen tom dvojicom voditelja (iako sam Veliki hrvatski patriot), znači ljudi su teški profesionalci za onu dvojicu sa Hr SK i u prijenosu sam saznao da imaju i svoj podcast, tako da će odsad imati vjernog pratitelja!



    24
    23

    1
  59. Fernando Alonso 14
    alonso05espana Prikaži

    Kakva utrka, kakva vožnja “mog” Majstora Alonsa! 😁

    Čestitke Oconu na pobjedi, izvrsna vožnja danas, Seb također izvrstan. Šteta da Sainz nije uspio zadržat Hamiltona, ali solidan rezultat na kraju.

    Bottas, što reći… Fino je izbacio taman 2 Red Bulla i Landa iz utrke… Sad slučajno ili namjerno u to ne ulazim (vidim da je dobio kaznu za sljedeću utrku), ali Red Bull najveći gubitnik već drugu trku za redom.

    Za kraj, Williams, napokon do bodova i to s oba vozača 👍. Sad pauza do Belgije, ali kreće MotoGP, pa neće bit dosadno Nedjeljom



    5
    5

    0
  60. Bernie Ecclestone
    Dani Donator Prikaži

    Mercedes i hamilton preuzeli vodstvo u prvenstvu. Na mišiće, ali upravo zbog toga i draže. Ajmo di su komentari Hornera i Marka?



    5
    -18

    23
  61. Charles Leclerc 16
    EH01 Prikaži

    Lijepo je Ecclestone rekao da treba zalijati stazu, barem za start kao danas, pozdrav svima koji su propustili utrku, znam da sad citaju komentare



    8
    8

    0
  62. Nico Hulkenberg
    Zec Prikaži

    Moj Bottas, bio si mi simpatičan, ali si ovim potezom znatno pao na ljestvici omiljenih mi vozača!



    3
    3

    0
  63. Pirelli Intermedium
    crofessional Donator Prikaži

    Teška vremena prijatelju moj, ako navijaš za RB Hondu.
    Količina nesreće u dvije utrke prevelika za dvije sezone. Sol na ranu da je opet uzrokovano Mercedesom. Ne mislim da je bilo namjere niti u jednom slučaj, ali…. Botass sebi polomio ovjes i prednje krilo ( sto ce sanirati za sat vremena), a razbijo Mclaren i 2 RedBulla, opet šteta u milijunima. Za sve dobije kaznu 5 mjesta na gridu na stazi di je pretjecanje najlakše na kalendaru.
    Čestitam Oconu na prvoj pobjedi.
    Čestitam Alonsu na vrhunskoj defenzivi.
    Čestitam Gaslyu na FL
    Čestitam Latifiju na P15 u ukupnom poretku.
    Nadam se da se kolo sreće okreće nakon Gospe.



    7
    7

    0
  64. Honda
    zekohonda Donator Prikaži

    -prvo i osnovno čestitke oconu i alpinei na prvoj pobjedi!
    -utrka odlična
    -rezultat za moje katastrofalan. merc prestigao rb-a, alpine i am at-a. i još je upitna checova pu
    -čestike alonsu na odličnoj defanzivnoj vožnji
    -bottasu i strollu preblage kazne
    -čestitke i williamsima na prvim bodovima, a i vettelu na još jednom podiju
    -zahvala hamsti i mercu na zanimljivom restartu
    -valjda će bit bolje nakon ljetne stanke



    5
    5

    0
  65. Alfa Romeo
    joja Prikaži

    Vettelu prijeti navodno diskvalifikacija zbog pre malo goriva na kraju trke….



    1
    1

    0
  66. Ayrton Senna
    Igo Prikaži

    nisam shvatio zašto su na proglašenju zviždali i hukali na LH, jel to zbog silvera ili jučera u qual štopanje?


    0
    0

    0
  67. Lewis Hamilton 44
    NRteamLH44 Prikaži

    a posebno ćemo pamtiti sjajnu borbu s Fernandom Alonsom koji mu je u dvije i pol sekunde tada inferiornom Alpineu sa starijim gumama održao vozačku lekciju agresivnim obrambenim potezima.

    Odrzao mu vozacku lekciju na stazi u Madjarskoj,to je kao da si rekao odrzao vozacku lekciju iz odbrane u Monacu.

    Sto mu ne odrzi lekciju u Belgiji? Recimo da imaju i isti bolid,na normalnoj stazi bi ga svakako prosao svaki put , kao sto jeste i 2007



    2
    -13

    15
    • Alpine
      Alpine Prikaži

      A gledaj, s moje točke gledišta stari lisac Alonso je napravio upravo ono što je trebao za svoju momčad, da ga nije zadržao koliko god je mogao, da ga je samo pustio, opet bi Hamilton pobijedio.

      A sad da se i ja malo veselim, imali su priliku i iskoristili su ju!
      Bravo!



      5
      5

      0
    • Mattia Binotto
      Limpskinz Prikaži

      Bome se namucio hamsta preteci ove prije i nakon alonsa puno vise nego za preteci alonsa



      1
      -1

      2
    • avalon Prikaži

      NRteamLH44 .. ma zašto u euforiji branjenja LH navodiš primjere koji ti ne idu u korist ? spominješ belgiju … tu su samo jednom imali/vozili ISTI bolid i šta je bilo ? valjda pamtiš da je LH 2 X preteka aernand u spa te 2007. ali si “zaboravija” 2 činjenice
      1.oba “preticanja” je LH obavija kad je fernando odlazija u box na izmjenu guma
      2. na kraju trke FA je bija 3. sa 9,3 s prednosti pred 4. lewisom
      ja ću bit “pošteniji” od tebe i priznat da je spa ipak bija odličan rezultat za LH jer FA j e do te trke iza sebe ima 5 kompletnih sezona , 101 trka i 2 titule , a lewis je tu sezonu bija rookie i spa mu je bila tek 14 trka . u svojoj zasljepljenosti likom i djelom svog božanstva sipaš nebuloze tipa “Recimo da imaju i isti bolid,na normalnoj stazi bi ga svakako prosao svaki put..” koje su staze za tebe normalne ? spa , monza jer kažu da su to prave trkače staze ( naročito spa ) , najbrže u kalendaru , a šta je tu interesantno ? na obe staze 2007. u ISTIM bolidima FA je pobjedija lewisa iako si ti čvrsto uvjeren sudeći po onom šta pišeš da bi lewis svakako proša FA SVAKI PUT . jbga , rezultati na ovim valjda “normalnim” stazama te 2007. te demantiraju ;) no onda ostaje slamka “spasa” .. krajni rezultat 2007. di je LH “pobjedija” fernanda sa istim brojem bodova na kraju jer je ima jedno 2. misto više od španjolca uz sve otežice koj eje alonso “trpija” od dennisa . ipak da je prvenstvo završija i 3. to bi bija ogromi usljeh za rookia lewisa . ipak , “pobjeda” nad alonsom je pirova jer im je kimi ugrabija titulu pred nosom . nisi treba spominjat ni MC jer ti tako iskusan si “zaboravija” da se i tamo može održat vozačka lekcija konkurenciji . sjeti se 2018. kad je ricciardo 50 krugova odoljeva sebu , lewisu pa i kimiju sa 25 % KS manje zbog greške MGU – K pa ipak pobjedija . u MC se teško pretiče ali nije nemoguće šta je već dokazano . pogledaj npr “pod” senna …. 5 pobjeda u MC , a od toga u 2 nije starta sa P 1 ali je pobjedija ;) a je li lekcija iz obrane kad neko sa 25 % manje snage iza sebe “drži” 2 – 3 bolida koji “pršte” od snage ? na kraju virujem da bi se većina složila da su button i rosberg odlični vozači no da je FA ipak bolji od njih . e pa ni ovu dvojicu dok su mu bili kolege LH nije uspija deklasirat . sa JB mu je skor 2 Vs 1 , s NR 3 Vs 1 ( u turbo eri 2 Vs 1 ;) ) s tim šta mu je rosberg uzeja titulu . zapravo činjenica je da od 5 kolega koj e je ima tek je kovalainena i sad bottasa pobjeđiva bez problema u ISTIM bolidima . ispravi me ako griješim ;)



      3
      3

      0
  68. Mclaren
    raca Prikaži

    Dođem na posao u 13h i kao i uvijek ponesem lap top kad je utrka i q. U blizini par restorana, oni prazni, a ja ne mogu disat od samog starta od posla i ne samo da nisam bar start vidio, nego nisam stigao ni lap top otvorit z a ovu, kako čitam, ludu mađarsku utrku. O sunce ti jebem žareno i turizmu. Dodao bih još jedno, kako vidim po rezultatima. Da svi odustanu, a na stazi ostanu Mazepin, Latifi i Ricciardo, mislim da bi se Ricci grčevito borio za drugo mjesto.



    4
    4

    0
  69. Williams
    DoDo13 Prikaži

    Kakva utorak, majstorica prije ljetne stanke. Cestitke Oconu na osvojenoj prvoj pobjedi, vozio je fantastično, ali ono sto je mene najviše razveselio je sto su Latifi i Russel osvojili prve bodove za Williams nakon dugih 735 dana… BRAVO!


    0
    0

    0

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.