Perez: Stvari polako dolaze na svoje mjesto

Izdvojeno

Katarina Predovan

Prije 3 godina 2 min 1 komentara

Vijest o prelasku Sergija Pereza u Red Bull razveselila je mnoge pratitelje Formule 1, ali i i postavila velika očekivanja od njega u moćnoj momčadi. Prvih nekoliko utrka Sergio se privikavao na novu momčad i bolid te su s raznih strana stizale kritike. No, od VN Azerbajdžana pokazao je da je na uzlaznoj putanji.

Uoči VN Štajerske koja je na rasporedu ovaj vikend, Perez je rekao kako sve bolje razumije bolid. Smatra da se kockice pomalo slažu:

“S moje strane, još uvijek napredujem i stvari polako dolaze na svoje, ali sve ide u pravom smjeru.”

“Kao tim jako smo dobro funkcionirali u Francuskoj. Napravili smo strateški posao i sad ga samo trebamo nastaviti.”

“Vrijeme je da gledamo unaprijed, još je vrlo rano u sezoni, tako da moramo nastaviti naporno raditi i svaku utrku tretirati kao da je posljednja.”

“Motivacija od strane cijele ekipe je super visoka, a mi ćemo ovaj momentum iskoristiti kako bismo maksimizirali svoj potencijal u nadolazećoj utrci.”

Slijede dva vikenda na istoj stazi – VN Štajerske te VN Austrije, za koje je Perez rekao da će ih iskoristiti kako bi još više povećali svoju prednost u poretku konstruktora, ali i kako bi se on poboljšao.

“Radujem se utrkivanju za Red Bull na domaćoj Velikoj nagradi i sad imamo dva vikenda na istoj stazi za koje mislim da će mi puno pomoći u pogledu napretka i stjecanja više iskustva u bolidu.”

“Momčad se ovdje dobro snašla u prošlosti pa se nadam da će se takva forma nastaviti i da možemo postići neke dobre rezultate.”

Sergio Perez

Odgovor

1 komentar

  1. Fernando Alonso 14
    GP2Engine Prikaži

    Ako Checo nastavi dobro voziti protiv Bottasa, Bottas leti lapapa. Mercedesu treba konstruktorski jer, nagodinu se karte dijele, opet.



    6
    6

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.