Talijanski Sky: Wolff je već obavijestio Russella da vozi za Mercedes iduće sezone

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 3 godina 2 min 15 komentara

Ako je vjerovati talijanskoj inačici Sky Sportsa – odluka o vozačkoj postavi Mercedesa iduće godine već je donesena, te bi George Russell trebao zamijeniti Valtterija Bottasa.

Toto Wolff je tu odluku već javio mladom Britancu, tvrdi isti izvor.

Podsjetimo, Russell je prošle godine nastupio umjesto Hamiltona tijekom VN Sakhira, a samo ga je pogreška ekipa udaljila od sigurne pobjede. S druge strane, Bottas je nakon solidne utrke u Monaku imao katastrofalan vikend u Azerbajdžanu gdje je završio na 12. poziciji.

Kad će vijest o Russellovoj promociji biti potvrđena – nije poznato. U međuvremenu, Bottas kaže da je u njemu ostalo još par dobrih sezona:

“Još nismo razgovarali o ugovoru jer je ovo prilično zahtjevna godina i znate koliko je važno biti u miru što se tiče rada. Morate se usredotočiti na glavnu stvar, a to su performanse. Sigurno će doći vrijeme kad ćemo razgovarai o tome.”

“Vrijeme leti i to je tako pogotovo kad dođemo na tri uzastopna vikenda. Neće biti previše vremena. Pretpostavljam da ćemo u nekom trenutku idućeg mjeseca započeti pregovore.”

“Ja još uvijek uživam u Formuli 1, naravno. Uživam u utrkivanju na vrhu poretka i volim to jednako kao u prvoj godini s Mercedesom. Ako pogledam širu perspektivu, imam još par dobrih godina u sebi. Osjećam da svake godine napredujem u određenim aspektima.”

“Daleko sam od najstarijih vozača na gridu i, u teoriji, još imam vremena. No, nikad ne znate što budućnost nosi. Jedan po jedan vikend – idemo vidjeti što će se dogoditi.”


Odgovor

15 komentara

  1. Ferrari
    Boris_CRO Prikaži

    Neće više Valteri braniti Sarajevo, a Švabe i dalje gaze.



    29
    25

    4
  2. Alfa Romeo
    limitmaker1 Donator Prikaži
    x2

    …odnos prema valtteri-u je ionako stalno bio na principu magarca i mrkve…jednogodišnji ugovori sa istim klauzulama…mrvice tu i tamo…ovogodišnja forma me uopće ne čudi i već nakon 2018-te mi zapravo nije jasno zašto je uopće produljavao ugovor…no to govori i o njemu…ambicija 0,1, pokornost 10…i kad ima neku slobodu fikus vozač…nadam se da se barem novčano osigurao za budućnost…



    23
    18

    5
    • Formula1
      Formula Fan Prikaži

      Šta je bila alternativa? Otići tek tako iz sporta za koji se spremao čitav život, plus u najjačem timu. Drugih opcija jednostavno nije imao.

      Valter 2019. uopšte nije bilo loš, dapače, međutim protiv sebe je imao jednog od najvećih vozača u F1 I to ga je istrošilo. Loš tajming, jbg.



      28
      22

      6
      • Michael Schumacher
        Slavenowsky Donator Prikaži

        Pa sve je objasnio drug gore. Ambicija skoro pa nula, a pokornost timu 10. Trebalo je da bude sve 10/10.

        Bottas je prihvatio ulogu vodonose, on doslovno vozi za plaču i Hamiltona. On je u Williamsu pruzao jako dobre vožnje, imao je status dobrog vozača u “lošem” timu, kada je otišao u Mercedes, ni B od Bottasa kakav je bio u Williamsu.

        Sjetimo se Max-a u TR-u kada je trebao pustiti Sainza, rekao je NE, tim je rekao Ok Max, ali moraš ga pustiti, on opet kaze NE.

        I vidimo danas gdje je Max, a gdje su ostali.

        Nama koji volimo ovaj sport ne treba bakice na stazi, treba nam neko ko ce dizati hype, Bottas je vozač za ubijanje nesanice.



        12
        7

        5
  3. Monisha Kaltenborn
    monkeyseat Donator Prikaži

    “Ja još uvijek uživam u Formuli 1, naravno. Uživam u utrkivanju na vrhu poretka i volim to jednako kao u prvoj godini s Mercedesom. Ako pogledam širu perspektivu, imam još par dobrih godina u sebi. Osjećam da svake godine napredujem u određenim aspektima.”

    Valter se ufurao da je vino.
    Godina 2264…Valter osvaja veliku nagradu Alfa kvadranta te napokon postaje svjetski prvak sa momčadi Enterprajz.



    16
    10

    6
  4. Nigel Mansell
    The Simpsons Prikaži

    Kako ovi talijanski novinari uglavnom prvi sve saznaju😂



    5
    5

    0
  5. Sergio Perez 11
    WiseBit Prikaži

    U ovom omjeru snaga bi bilo zaniljivo vidjet Russela u merc, da vidimo sta on realno moze u tom bolidu napravit. Ne bi se zacudio da Toto namjerno ustopira sljedeci put Bottasa na aerodromu xD



    1
    0

    1
  6. Toro Rosso
    25_321 Prikaži

    Sky, kompanija u anglosaksonskom vlasnistvu, bezobrazno gura laufera van momcadi, iako je on rekao da ce nakon triple-headera krenuti u pregovore za slijedecu sezonu. Nedaj se laufere!



    1
    1

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.