Popov: Bottas je na odlasku, dolazi Russell, ne želim otkriti izvor

Izdvojeno

Aleksej Popov, komentator ruske televizije Match TV za vrijeme prijenosa VN Monaka izjavio je kako je već sve dogovoreno oko Bottasovog odlaska iz Mercedesa, točnije dolaska Georgea Russella u Mercedes.

“Neću otkriti izvor, ali uvijek se puno govori o tome u paddocku u Monaku.”

“Rekli su mi da je Russellov prelazak u Mercedes na najmanje dvije godine, i to ne na Hamiltonovo mjesto, već praktički završen.”

Aleksej Popov

Popov misli kako su bilo kakve nade da Valtteri Bottas osvoji prvenstvo ove sezone definitivno gotove i pretpostavlja kako će Bottas karijeru nastaviti kao zamjena za Georgea Russella u Williamsu.

“To je samo moja pretpostavka. Ali, priča da će Russell biti u Mercedesu gotovo je sigurna.”

“[Bottas] beznadno stoji iza Hamiltona i Verstappena. Potpuno je ispao iz borbe za naslov. Sad je čak i Norris ispred njega.”

“Sve upućuje na to da mu je ovo posljednja godina u Mercedesu.”

Aleksej Popov

Odgovor

20 komentara

  1. Marlboro
    AMG Donator Prikaži

    Tko je ovaj Popov, je li to onaj sto ovoj “novoj generaciji” producira pjesme?

    “Neću otkriti izvor, ali uvijek se puno govori o tome u paddocku u Monaku.”

    Ovo zvuci kao da je utrka u Monaku svake druge nedjelje…



    8
    0

    8
  2. Sergio Perez
    Ibarac00 Pretplatnik Prikaži

    Bottas ne dobija kredit koji zasluzuje.
    Odlicna je druga violina. Noriss ga prestiga u prvenstvu, možda zato jer je ovaj vikend spušio 20 bodova ne svojom greškom.
    Bottas mi je osobno puno draža persona nego Russell. Jedno plakanje u Mercedesu mogu slušati, ali kad se uskokodakaju dvojica, to ce biti previse.



    39
    33

    6
  3. Alfa Romeo
    limitmaker1 Donator Prikaži

    …s obzirom na bottasove performanse u monacu, ja bi onako poslije jedne pive rekao da je ovo sve namještaljka i da se ineos i lewis bore protiv tota i ili kalleniusa…i obrnuto dakako…



    3
    3

    0
  4. Kimi Raikkonen 7
    Ciki-F1 Pretplatnik Prikaži

    Napokon, još dok je bio jedna od opcija da zamjeni Rosberga 2016. Sam govorio kako nije za to i da će ga Lewis pojesti.
    Nije on kalibar.



    4
    4

    0
    • avalon Prikaži

      možda VB nije kalibar ali kad pogledamo koliko je bodova donija NR MB u 3 sezone turbo ere onda je to 1024 , a VB MB je donija 963 boda timu tj 61 bod manje od rosberga . ne treba smetnuti sa uma da je NR u kokpitu MB bija od 2010. pa je konstantno bija u mogučnosti bit uključen u napredovanje bolida šta je prednost pred VB koji je ka rookie bija u timu MB 2017. zato mislim da ovih 61 bod “viška” NR u odnosu na VB i nije velika razlika . osim toga NR je pokaziva zube za razliku od VB koji je od tota proglašen najboljim pomočnikom čime je bar donekle bija “limitiran” . zato i dalje mislim da je VB vrlo dobar vozač i virujem da bi pokaza više da mu “kolega” nije LH . VB je više puta “zagorčava život” konkurentima LH . virujem i da bi u MC lewis postiga bolji plasman da je VB osta u trci jer bi ovaj vjerovatno “kočija” one iza sebe i omogučija LH da se “priključi” . mislim da je zadnjih 5 sezona VB najbolji drugi vozač na gridu i žal mi je šta ako se ovo ostvari neće bit u nekom timu sredine poredka . btw u 3 sezone MB rosberg je ostvarija 25 , VB 17 PP , NR 17 FL , VB 16 , NR 46 , VB 50 podija . razlike između osporavanog VB i NR su minorne , jedina velika razlika je šta NR nije dozvolija da ga “pretvore” u najboljeg pomoćnika , a VB je tu ulogu prihvatija bez pogovora ….. ako se doista dogodi da 2022. GR zamjeni VB i pokaže više ambicija nego šta odgovara LJ moga bi se toto počet pržit na laganoj vatri jer jbga i u đungli mladi lav nastoji pobjedit staroga da bi posta vođa čopora . a GR je pokaza u sakhiru da i u bolidu koji nije prilagođen njemu i bez prave prilagodbe može uradit čudo …. nepune 3 stotinke iza VB u Q , 60 krugova vodit trku u bolidu koji je “poznava” 3 dana !



      4
      3

      1
      • Mclaren
        raca Prikaži

        @avalon Šta spominješ Rosberga u kontekst da je osvojio neznatno više bodova od Bottasa, kad je Nico sudjelovao u razvijanju Mercedesa, dok je Botas došao u Gotov, tada skoro savršen bolid. Nikad taj ne bi bobijedio u utrci da nije vozio Mercedesa. On je samo osrednji vozač koji nema finski gen za utrkivanje. Možda i zato što nije Finac, nemam pojma



        1
        -1

        2
        • avalon Prikaži

          raca… “……nema finski gen za utrkivanje. Možda i zato što nije Finac, nemam pojma” ovo me podsjeća na izjavu LH prije trke u njemačkoj kad je izjavija da to nije domaća trka NR jer ovaj i nije nijemac mada je rođen u wiesbaden . ako ne znaš zemljopis onda ti wiesbaden nije u njemačkoj pa ni nastola ( tamo je rođen bottas ) nije u finskoj . no nije neophodno bit ekspert za zemljopis , klikneš na neku tražilicu i sve saznaš ;) istina VB je doša u savršeni bolid i sukladno tome je postiza rezultate jer je 2017. ( prvu sezonu u MB ) završija na 3. mistu , 2018. na 5. “zahvaljujući” problemima sa gumom 3 kruga prije kraja u bakuu dok je vodija trku , 2019./20. je završava prvenstvo ka 2. znači vozač koji je od 2017. stalno među prva 3 vozača na kraju prvenstava je osrednji ? naravno , to je zato šta vozi MB , a ne zato jer je bolji od osrednjeg . i nikad ne bi pobjedija trku da ne vozi MB zar ne ? ajmo ovako … u 6 sezona McL lewis je ostvarija 21 pobjedu , to bi u prosjeku bilo 3,5 po sezoni , u MB 77 u 8 sezona tj prosječno 9,6 pobjeda po sezoni . u McL 26 PP , sa MB 74 . ako je VB pobjeđiva zbog MB iako je osrednji nije li i sve ove rezultate LH ostvariva iz istog razloga jer sa McL , a s obzirom na rezulate od je bija vrlo solidan tj posli osvajanja titule 2 sezone je završava ka 4. i 2 sezone ka 5. je li McL bija barem donekle bolji bolid os willaimsa kojim je VB prvenstva završava 2014. na 4. , 2015. na 5. mistu i 2016. kad je willaims počeja “gubit dah” na 8. mistu . ka d pišeš o osrednjosti VB padne li ti na pamet da u MB donose skoro savršene odluke po mnogim pitanjima ali su pogriješili kad su bottasa “oteli” willamsu ( jer po ugovoru je treba vozit još sezonu za williams ako se ne varam ? ako su pogriješili mogli su mu odavno dat nogu jer su njegovi ugovori tek na sezonu … ali to nisu uradili ;) OK ako su shvatili
          svoj zajeb posli jedne sezone da su angažirali osrednjeg ALI da taj zajeb ponavljaju već 5 sezona ?!?!?? može li ova usporedba …. današnji McL nije savršen bolid ka MB no lani su završili 3. u konstruktorskom = bolid je vrlo , vrlo dobar . ove sezone su trenutno također 3. u konstruktorskom , lando je 3. u prvenstvu vozača … a di je ricciardo u svemu tome ? tek 8. sa 32 boda manje od momčića koji je odvozija tek 43 trke nasuprot 193 ricciarda . da nije i DR tek osrednji , a sve postignuto može zahvalit dolasku u RB , a ne svom talentu ? alonso “puši” od ocona Q ( 4 Vs 1 ) , trke ( 4 Vs 0 … ne računam bahrein jer FA je odusta ) jbte momak od 24 godine i 77 trka “dere” 2 X prvaka od 39 godina i 317 trka “u nogama” . je li zapravo i FA tek osrednji po tvojoj “računici” i samo je radi sriće osvojia 2 titule , 32 pobjede su samo rezultat vožnje renaulta , McL i ferraria ? bi li npr senna ima 41 pobjedu i 3 titule da nije vozija savršeni McL jer sa lotusom je ima tek 6 pobjeda ? ili MS 91 da nije vozija ferrari sa kojim je ostvarija 72 ili bi jedva ima neku više od onih 19 iz benettona ? seb 53 sa RB i ferrariem ili bi osta na jednoj iz TR ? bi li navedeni ostali osrednji ili je netko primjetija njihov talent i doveo ih u McL , ferrari , RB ka šta su u MB primjetili “onog malog” iz williamsa . jer ako bi sve dobre rezultate pripisivali samo skoro savršenim bolidima onda bi svi navedeni karikirano mogli bit svrstani u kategoriju osrednjih , a jedini pravi bi treba bit npr maldonado jer on je sotvarija pobjedu u tek osrednjem williamsu kojim je u španjolskoj 2012. iza sebe ostavija i ferrari , RB , McL … savršene bolide u odnosu na taj williams ;)



          1
          -1

          2
  5. Felipe Massa
    Braziliscanec Masa Prikaži

    To je samo moja pretpostavka

    Pretpostavljati je cvijeće brati.
    Ako se zbilja Bottas vrati u Williams, vjerujem da će se preporoditi. Neće se boriti za pobjede, ali barem će imati punu podršku momčadi, a ne da mu strategija s gumama ovisi o Lewisovom raspoloženju.



    8
    8

    0
  6. Monisha Kaltenborn
    monkeyseat Donator Prikaži

    Da li postoji šansa ako Đorđe ode u Mercedes da se Valter vrati u Williams? Williamsu treba netko iskusan, a i Valter je već bio njihov vozač pa ne bi trebalo bit problema (osim financijskih jer teško da bi mu Williams davao para koliko i Mercedes).



    1
    1

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.