McLaren još nije gotov s nadogradnjama za 2021.

Izdvojeno

Katarina Predovan

Prije 3 godina 2 min 0 komentara

Šef momčadi McLarena Andreas Seidl rekao je da će momčad nastaviti s nadogradnjama za ovogodišnji bolid kako bi uspjeli poraziti momčad Ferrarija. U Portugal i Španjolsku su došli s novim nadogradnjama te se trenutno nalaze na trećem mjestu u poretku konstruktora.

“Ako pogledate od prvog testa ove godine nadalje, jednostavno smo pokušavali neprestano donositi nadogradnje na automobil, kako bismo kontinuirano napredovali.”

“Također smo donijeli nadogradnje, na primjer u Portimau, donijeli smo nadogradnje za bolid isto i ovdje na slobodnom treningu. A naš je plan i dalje donositi nadogradnje i na nadolazećim utrkama.”

No, bez obzira što se momčad McLarena još uvijek bavi nadogradnjama za ovu sezonu, odluka o prebacivanju težnje na razvoj bolida za iduću godinu je izvjesna.

“Istodobno je također jasno da nismo daleko od prebacivanja potpuno cijelog tima, cijelog razvojnog tima, do potpune usredotočenosti na bolid za sljedeću godinu.”

“Tako da i dalje mislim da će to na kraju ovisiti o tome ima li još “jeftinih poena” ponegdje za ovogodišnji bolid u smislu razvoja, što bismo potom htjeli dodatno istražiti.”

“Ali sve u svemu, mislim da James [Key] ima jasnu ideju kad se želi potpuno prebaciti na sljedeću godinu.”

“Očito je vrlo tijesna bitka, posebno s Ferrarijem, i jednostavno je važno osigurati da nastavimo nadograđivati bolid na sljedećim utrkama kako bismo održali živom ovu bitku za treće mjesto.”

Andreas Seidl

Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.