Liuzzi: Hamiltona nije briga gdje je Bottas, on zna da se bori s Verstappenom

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 3 godina 2 min 4 komentara

U prve tri ovosezonske utrke Lewis Hamilton ima dvije pobjede, a Max Verstappen jednu. Vitantonio Liuzzi vjeruje da će Nizozemac ove godine Hamiltonu otežati put prema novom naslovu.

U Portugalu je pole position imao Valtteri Bottas, te se privremeno uključio u tu bitku, ali se u utrci vidjelo da nema što tražiti u njihovom društvu. Bottas je završio na trećem mjestu i unatoč očigledno bržem bolidu ni u jednom trenutku nije izgledao kao realna prijetnja Verstappenu.

“U Portugalu smo opet vidjeli izvanrednog Hamiltona, unatoč teškom startu utrke. Još je jednom pokazao da može izvući maksimum iz sebe i iz bolida.”

“Verstappen je davao 100% sve do posljednjeg kruga i prava je šteta što nije morao osvojiti bod za najbrži krug.”

Bivši vozač Toro Rossa je prokomentirao odnos snaga bolida te dvije ekipe:

“Očekivao sam više od Red Bulla. U prve dvije utrke je izgledalo kao da imaju najbrži bolid, ali smo onda u Portugalu vidjeli što Mercedes ima u rezervi.”

Unatoč pole positionu Valtterija Bottasa, Liuzzi ne vjeruje da će Hamilton puno mariti za to:

“Hamilton jako dobro zna da je Verstappen njegov rival za naslov, a ne Bottas. Prema tome, on ne mari previše za to što je Valtteri bio brži u kvalifikacijama. On zna da vozi ‘jedan na jedan’ s Maxom i to igra strateški.”


Odgovor

4 komentara

  1. Charles Leclerc
    Emin1 Prikaži

    Treba ga biti briga jer ako je on ispred Maxa Onda dobija vise bodova u odnosu na njega



    2
    0

    2
  2. Brawn Gp
    F1 Zagorec Prikaži

    Ako Toto i Mercedes kojim slučajem i planiraju produljiti ugovor Bottasu za iduću sezonu (iako je to malo vjerojatno), mislim da zbog “pritiska” (komentara i kritika na Bottasove loše vožnje) javnosti, medija i izjava bivših vozača to neće učiniti!

    Čak se (nažalost) moram složiti s naslovom ovog članka, jer smo svi svjesni da Hamiltonu (očito) nije ni na kraj pameti da bi mu Bottas mogao biti prijetnja za naslov…….a vozi najbži bolid 5. godinu za redom……😩😩



    11
    9

    2
    • Sebastian Vettel
      Pastor Prikaži

      Biće zanimljiva 2022. Vjerovatno će trebati potpuno drugačiji stil vožnje nego za današnje bolide. Može se sve izmjeniti. Možda baš Bottasu legne novi bolid ko budali šamar, ali čisto sumnjam. :mrgreen:



      3
      3

      0
  3. Renault
    zd1400rt Prikaži

    Isprike na Off topicu, ali eno Grosjeana u Mercedesu.
    Toto i Mercedes održali obećanje kada su dali prošle godine, nakon nesreće u Bahrainu da će mu omogućiti jedan test. Na taj način neće završiti F1 karijeru na onako ružan način, već u Mercedesu.

    Toto i Mercedes, svaka čast, kapa dolje!

    https://www.mercedesamgf1.com/en/news/2021/05/romain-grosjean-special-test-mercedes-f1/?fbclid=IwAR14IqmdYouek0NPK7XG6NMWF2MoY6SbcV8InHVWXh_DoM2M3WmthQAVIYA



    9
    8

    1

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.