Bivši Ferrarijev šef dolazi u Aston Martin?

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 3 godina 1 min 1 komentara

Posljednjih dana po paddocku kruže glasine kako bi se bivši Ferrarijev šef Marco Mattiacci mogao pridružiti Aston Martinu, i to u ulozi konzultanta.

Mattiacci je u Ferrariju bio na 8 mjeseci 2014. godine kad je otišao Stefano Domenicali, ali je vrlo brzo zamijenjen Maurizijom Arrivabeneom. Talijanska Gazzetta dello Sport sad piše da je Mattiacci pred potpisom za Aston Martin kojima bi pomogao oko rasta i razvoja.

Iskustva s Britancima već ima jer je s 19 godina radio u odjelu marketinga za Jaguar i tamo proveo 10 godina, a nakon što je prešao u Ferrari bio je njihov prodajni menadžer za Ameriku i Srednji istok. Zatim se prebacio u promociju Maserati brenda u Sjevernoj Americi, a nakon toga je imenovan direktorom Ferrarija za Daleki istok.

Poznanstvo sa Lawrenceom Strollom vjerojatno traje od 2010. godine kad je postao direktorom Ferrarija za Sjevernu Ameriku, a u toj ulozi je bio i najuspješniji s obzirom na udvostručene brojeve prodanih Ferrarija na tom tržištu.


Odgovor

1 komentar

  1. Wolf
    hattrick Donator Prikaži

    Za predpostaviti je da dolazi kao kadar u auto industriji Aston Martina kao direktor marketinga, pošto ima najviše iskustva na tom mjestu.



    6
    6

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.