Norris: McLaren nije predaleko od Mercedesa i Red Bulla

Izdvojeno

Katarina Predovan

Prije 3 godina 2 min 8 komentara

Lando Norris kaže kako vjeruje da je njegova momčad u dobroj formi te da nisu toliko daleko od trenutno vodećih momčadi – Mercedesa i Red Bulla. Norris je na utrci završio na četvrtom mjestu, odmah iza dva Mercedesova vozača i jednog vozača Red Bulla.

“Blizu smo, nismo miljama daleko od Mercedesa i Red Bulla u odnosu na prošlu sezonu.”

“Mislim da smo prilično smanjili zaostatak i nadam se da ćemo ga na nekim stazama još više smanjiti.”

“Teško je reći jesmo li jednostavno najbolji od ostatka, ne znam kakav je bio tempo AlphaTaurija, ali mislim da je bolid dobar.”

Iako je na kvalifikacijama za VN Bahreina završio iza Charlesa Leclerca, Norris ga je uspio preteći u utrci te se poprilično udaljiti . Tempo momčadi AlphaTaurija još uvijek nije sasvim jasan, no s obzirom na dobru vožnju Yukija Tsunode, moglo bi se reći da ipak imaju potencijala. O svemu navedenom, Norris je rekao sljedeće:

“Da, mislim da smo to nekako znali iz krugova u drugom slobodnom treningu i testa koji smo ovdje radili.”

“Mislim da smo shvatili što [Ferrari] može učiniti.”

“Čak je i prošle godine Charles bio ispred nas u kvalifikacijama i Ferrari može biti vrlo brz u kvalifikacijama. Tijekom utrka činilo se da se muče. Mislim da smo bili očito brži u tempu, što je bila dobra stvar, ali bit će nekih utrka vjerojatno u kojima oni mogu bolje paziti na gume i biti puno brži.”

“Situacija će se mijenjati između nas i Ferrarija, a s AlphaTaurijem se čini da su prilično blizu između nas, pa se veselim borbi.”

Lando Norris

Odgovor

8 komentara

  1. Mclaren
    luke flywalker Donator Prikaži

    Možda nije daleko u tisućinkama ali koliko je to u vremenu, parama, mozgu i sposobnosti da se dostigne pomenuti dvojac, to je pitanje. Sa 1.5 s na 1s zaostatka se može relativno lako doći, ali sa 300ms na 100!?.. pitanje je je li uopće u jednoj sezoni.
    Ja bih se zadovoljio opet trećim mjestom u poretku konstruktora.



    18
    18

    0
  2. Ferrari
    peewoslav88 Prikaži

    Max im je ove godine borba s Ferrarijem i Alpha Taurijem ovisno o razumijevanju bolida, kome koja staza bude ležala i kako budu nadogradnje išle. Eventualno šansa za podij, ako se tko od Mercova i Red Bullova razbije ili bude neka luđačka utrka.



    3
    2

    1
  3. Formula1
    f1zd Prikaži

    To mu je Lewis rekao :D



    4
    3

    1
    • Ferrari
      Boris_CRO Prikaži

      Dobra, dobra….. Vjerovatno je to rekao i Russelu: “bit će Williams mnogo bolji iduće sezone, veoma blizu Mercedesima. Red Bull će biti barem 3 sekunde brži od Mercedesa, ali nije bitno Bog će mi podariti još jedan naslov”. :-D


      0
      0

      0
  4. Pascal Wehrlein 94
    Wehrlein94 Prikaži

    nadam se da je Norris u pravu



    4
    4

    0
  5. OnlyAlonso Prikaži

    Moj savjet prebacite kompletno fomus za 2022 jer tamo sve povinje od nule i imate jednake sanse kao i svi ostali…ali da imate dobar tempo u itrci to da,ali bit ceko pametniji nakon 3-4 utrke,di je tko i kolko je brz…



    1
    -1

    2

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.