Netflix objavio puni trailer za treću sezonu Drive to Survive

Izdvojeno

Katarina Predovan

Prije 3 godina 2 min 1 komentara

Na radost većine obožavatelja Formule 1, Netflix je objavio puni video za treću sezonu serije Formula 1: Drive to Survive. Nakon vijesti da će se treća sezona ipak snimati te objave datuma izlaska (19. ožujka 2021.), ovakav video je sigurno razveselio simpatizere Formule 1.

Prve dvije sezone su bile jako uspješne, te se produkcijska kuća Box to Box Films odlučila na snimanje i trećeg dijela unatoč poteškoćama zbog pandemije koronavirusa. Službeni trailer prikazuje akciju iza kulisa sa svim timovima na različitim utrkama.

“U najdramatičnijoj sezoni do sada, navijači će još jednom biti uvedeni iza kulisa kako bi iz prve ruke svjedočili kako se vozači i timovi bore za pobjedu u godini kao nijednoj do sad, kad sezona od deset serija bude objavljena 19. ožujka 2021. godine.”

“Navijačima će biti omogućen neviđen pristup iza scene za sezonu 2020., u kojoj je ovaj sport dramatično zaustavljen u Australiji zbog pandemije COVID-19 radeći uzbudljiv restart kasnije u Austriji.”

“Intezivne borbe, žestoko suparništvo, neočekivana postolja i nevjerojatni sedmi naslov svjetskog prvenstva Lewisa Hamiltona osigurat će da ova sezona bude jedna od najizraženijih do sada.”

U traileru je vidljivo da će biti istaknuta nesreća Romaina Grosjeana u Bahreinu, a prikazani su i Ferrarijevi vozači te ljutitost Lewisa Hamiltona na kaznu za vrijeme VN Rusije. Nezaobilazni lik u sezoni je i Guenther Steiner koji se proslavio u prve dvije sezone. Trailer se može pogledati u nastavku.


Odgovor

1 komentar

  1. Ayrton Senna
    LR7 Prikaži

    Odlično!! Napokon se na Netflixu pojavile i prve dve sezone nalon što su ih maknuli,prikrivali..Kako god dobro je da se iz bližeg kuta dobije uvid u situaciju iz prve ruke


    0
    0

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.