Mercedes pokazao “teaser” novog bolida

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 3 godina 2 min 3 komentara

Mercedes je na društvenim mrežama danas pokazao prvi “teaser” novog bolida za nadolazeću sezonu.

Srebrne strijele dominiraju Formulom 1 od početka turbo-hibridne ere, a nema razloga pretpostaviti da se takva praksa neće nastaviti i iduće sezone.

Njihov pokojni neizvršni direktor Niki Lauda jučer bi proslavio svoj 72. rođendan, a u to ime na bolidu će se nalaziti crvena zvijezda koja je tamo još otkad je Lauda preminuo 2019. godine.

“Ništa ne učite iz pobjeda; uči se iz poraza – izjavio je Niki Lauda. Reakcija na poraz je ogromna. Emocionalna reakcija na gubitak je puno veća nego na pobjedu,” izjavio je Mercedesov tehnološki direktor Mike Elliot.

“Kad izgubite uvijek stremite tome da saznate zašto se to dogodilo. Mi to prepoznajemo u našoj ekipi. Kad smo poraženi uvijek se pitamo zašto se to dogodilo.”

“Cilj je saznati zašto, naučiti sve što je moguće, a onda to pretvoriti u idući korak u performansama.”

“Znam da je Toto [Wolff] prije par godina na jednoj konferenciji za novinare rekao da se naša konkurencija treba plašiti dana kad mi izgubimo. Mislim da je to slično onome što je Niki rekao, samo potjerano do ekstrema. No, mislim da unutar ekipe postoji taj osjećaj. Osvojili smo sedam titula, ali je ispred nas dug put do savršenstva.”

“Čim se počnete gledati u ogledalo i razmišljati da ste pobjednici – to je dan kad ćete izgubiti.”

“Morate imati taj nivo poniznosti. Konkurencija je jaka i pobijedit će nas ako mi krenemo spavati. Čak i ako ne budemo spavali nas možda pobijede, a najbolja stvar za to je da se usredotočimo na to da budemo bolji iz vikenda u vikend.”


Odgovor

3 komentara

  1. Lance Stroll 18
    dino18 Prikaži

    Čerlena zvijezda jučer za Nikijev rođoš



    1
    0

    1
  2. David Croft
    Frantic Donator Prikaži

    Srebrne strijele dominiraju Formulom 1 od početka turbo-hibridne ere, a nema razloga pretpostaviti da se takva praksa neće nastaviti i iduće sezone.

    Kaže Toto da je Red Bull brži :gandalf:
    Čak i Aston Martin :rofl:



    3
    3

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.