Norris: Ricciardovo pobjedničko iskustvo može odvesti McLaren prema naprijed

Izdvojeno

Katarina Predovan

Prije 3 godina 2 min 5 komentara

U nedavnom intervjuu Lando Norris se osvrnuo na novog momčadskog kolegu kazavši kako vjeruje da Daniel Ricciardo može pomoći momčadi da ode prema naprijed. Razlog takvom mišljenju naveo je Ricciardova postolja u prošlogodišnjoj sezoni, ali i brojne pobjede prije toga. Lando smatra da će se se i na taj način promijeniti perspektive momčadi McLarena.

“Bit će jako dobro.”

“[Ricciardo] će dati drugačiju perspektivu mnogim stvarima.”

“Siguran sam da će neki komentari biti slični Carlosu, jer je Carlos vozio Renault, s vjerojatno su i mnoge karakteristike slične.”

“O puno stvari je Carlos razgovarao da su bile prisutne kada je vozio Renault, stvari su bile ovakve, a tim se ponašao ovako i u različitim okolnostima. Mnogo znanja kojeg vozači imaju, i nešto što sam naučio od Carlosa je znanje onoga kako je radio s drugim timovima.”

“S Danielom, malo više suradnje s Red Bullom i znanje o tome kako pobijediti na utrci i o tome kako tim pobjeđuje na utrkama u automobilu koji mu za to treba. Mislim da je to nešto što Carlos nema.”

“To će biti jako dobro kad Daniel uđe u momčad, dajući svježe ideje i pomažući timu da ide prema naprijed. Mislim da je to jako dobro.”

Ove godine je i Lando osvojio prvo postolje u svojoj F1 karijeri, završivši kao treći na VN Austrije. Njegove dvije sezone u Formuli 1 su bile impresivne, a često se nije bojao suprostaviti sadašnjem momčadskom kolegi.

“Lijepo mi je raditi s nekim drugim i naučiti neke stvari.”

“Ali također ići protiv vozača koji je osvajao utrke i za kojeg ljudi kažu da je jedan od najboljih na gridu, to je dobra šansa za mene da se usporedim sa njim i da radim s njim kao pobjednikom utrke.”

Lando Norris

Odgovor

5 komentara

  1. OnlyAlonso Prikaži

    Mislim da ce ove godine biti jos puno vecih borbi u sredini poretka nego je bilo prosle sezone,a prosla sezona je bila bomba,pogotovo pred kraj sezone,jos kad se Alonso vratio ma bit ce show



    4
    4

    0
  2. Ferrari
    peewoslav88 Prikaži

    odlična su postava, da mi je netko rekao da će mi bit drag McLaren mislio bih da je pop*zdio, al evo, mislim da su mi ova dvojica manijaka nakon Ferrarija broj 1.



    5
    5

    0

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.