Bok! F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. Stoga, kako bismo mogli nastaviti raditi ono što radimo od 2015. - molimo da za ovu stranicu onemogućite AdBlock. Hvala :)

04 Španjolska – live chat
04 Španjolska – live chat

Giovinazzi fokusiran na sebe nakon što ga je Ferrari preskočio za nedavni test

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Giovinazzi fokusiran na sebe nakon što ga je Ferrari preskočio za nedavni test

Ante Vetma

Antonio Giovinazzi tvrdi da nije zabrinut za svoju budućnost nakon što ga Ferrari nije pozvao da sudjeluje na nedavnom testu u Fioranu. Podsjetimo, sudjelovalo je ukupno 7 vozača, a među njima nije bio 27-godišnji Talijan.

Vozili su Charles Leclerc, Carlos Sainz, Mick Schumacher, Callum Ilott, Robert Švarcman, Marcus Armstrong i Giuliano Alesi. Fotografije i video s tog testa možete pogledati ovdje.

“Trenutno sam usredotočen na sebe, ne na druge ljude. Uvijek je cilj sebe poboljšati i onda ćemo vidjeti što će se dogoditi.”

“Ako počnete biti fokusirani na druge vozače – to vas neće učiniti boljim.”

Giovinazzi je nedavno priznao da mu nije lako pala vijest da je Ferrari angažirao Carlosa Sainza, ali ne gubi nadu da će jednog dana i on biti u crvenom bolidu.

“Moj san je voziti za Ferrari, ali znam da će Carlos biti tamo narednih par godina, isto kao i Charles.”

“Nikad ne znate što će se dogoditi. Trenutno sam usredotočen na posao u Alfi Romeo. Znam da ću biti s njima ove sezone i moj cilj je ostvariti najbolji mogući rezultat, a onda ćemo vidjeti što će biti 2022. godine.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
Kico i  Zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako vam se sviđa ovo što radimo, podržite nas iznosom po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3596 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

6 komentara

 1. Max Verstappen 33 SnakeCRO Prikaži

  Nažalost mislim da su mu ovime poslali poruku. Mlađi ne postaje, akademija je puna talenata a on i nije neka klasa pa da ga uzmu pod stare dane.  7

  0
 2. On je token vozač. Joker talijan. Toliko da se ne kaže da nema talijana u F1.  9

  0
 3. Nadam se da će ubrzo oslobodit mjesto kakvom talentiranijem vozaču.  7

  0
 4. Fernando Alonso Alen Šmit Prikaži

  Obožavam njegovu uzdržanost. Čini se pravi gospodin čovek, a na stazi daje 100% od onog što mu je u mogućnosti. Čak je bio izjednjačen sa Rajkom lane s 4vs4 poena.  6

  3
 5. Blue Flag dFixxx3r Prikaži

  talijan u alfi. drugačije ne može :D  1

  1