Binotto: Imam punu podršku predsjednika, ali sam svjestan da to neće trajati zauvijek

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 3 godina 2 min 10 komentara

Mattia Binotto kaže da ima punu podršku unutar Ferrarija nakon što je Louis Camilleri sve iznenadio kad je dao otkaz s mjesta direktora firme. Kako to inače biva, svaka promjena na čelnim pozicijama dovodi u pitanje dužnosnike koji su direktno ispod te pozicije.

Pierro Ferrari će nastaviti nadgledati funkcioniranje Ferrarija, a predsjednik John Elkann će preuzeti poziciju privremenog direktora.

“Mislim da je Camilleri bio fantastičan direktor, šef i prijatelj. Pružao je podršku, gledao je široku sliku, dijelili smo zajedničku strast, investirao je u firmu i tako dalje.”

“Ali, moram reći, što god smo radili to je podržavao naš predsjednik John Elkann i potpredsjednik Pierro Ferrari. Moram reći da imam punu podršku tih ljudi koje također poznajem dugi niz godina.”

“Mislim da danas nema nikakvih promjena u našim planovima. Ne mijenja se ono što smo zacrtali za budućnost.”

Ferrari je pod Binottom 2019. godine bio druga ekipa u prvenstvu, a prošle godine su imali najgoru sezonu još od 1980.

“Svjestan sam da moje vrijeme ovdje nije neograničeno. Svjestan sam da i ja i ekipa moramo biti dobri u nadolazećim sezonama. Ali, što se tiče pogleda – to se nije promijenilo. Znamo da ne postoji čarobni sastojak kako bismo instantno postali kompetitivni i najbrža ekipa.”

“Korak po korak, morate graditi ekipu i za to je potrebno vrijeme. Kao što sam rekao, ambicije se nisu promijenile i projekti su ostali isti.”


Odgovor

10 komentara

  1. Ferrari
    Kicob Prikaži

    Zadnja je sezona za Binotta da pokaže i napravi korak naprijed.



    4
    3

    1
  2. Ross Brawn
    Tuzlaensis Prikaži

    Hajde makar nečiju još imaš



    6
    6

    0
  3. OnlyAlonso Prikaži

    Mislim da ce imat sansu do 2022,ako tamo nebudu kompetitivni,garantiram da ce dobit pedalu jer se pravila znaju i imaju sansu ko i svaka druga momcad i ako tu kiksa,good by charli



    4
    3

    1
  4. Ayrton Senna
    LR7 Prikaži

    Ufff ovo je bilo orwelovski..Ipak su neki jednakiji od drugih..Mileni tu si jel su prerano Arivabenea šutnuli inaće bi i ti odavno dobio nogom in the midle of the pak!


    0
    -4

    4
  5. David Croft
    Ferrari Prikaži

    Kojeg predsjednika? Još ga Ferrari nema hahah



    3
    3

    0
  6. Alfa Romeo
    limitmaker1 Donator Prikaži

    …naravno da imaš kad se ni elkanni ne mogu dogovoriti tko će biti predsjednik…prošli nije imao pojma ni kako auto izgleda a otišao je kad je shvatio da glave nema…ukoliko u auto segmentu nastave sa poplavom modela a u najavi su čak 3 nova modela, adio ferrari…novu generaciju tradicija ne zanima…a trkaćih rezultata nema…


    0
    0

    0
  7. Marlboro
    Hey You Donator Prikaži

    “Ferrari je pod Binottom 2019. godine bio druga ekipa u prvenstvu, a prošle godine su imali najgoru sezonu još od 1980.”

    i

    “Korak po korak, morate graditi ekipu i za to je potrebno vrijeme. Kao što sam rekao, ambicije se nisu promijenile i projekti su ostali isti.”

    Bio je drugi na ostavštini Arivabennea koji je posložio i digao ekipu do borbe za naslov. Čim je posložio po svome rezultati su došli i to opipljivi. Fino si je posložio nema šta.



    3
    3

    0
    • Ferrari
      Boris_CRO Prikaži

      Oštro zboriš. Ipak u njegovu obranu micanje “sive zone” s automobila im je dalo drastični pad performansi. Štoviše da su mogli voziti isti auto iz 2019. imali bi drastično bolje rezultate. Tu Harry Potter nije kriv. To je bila kocka sa viših instanci. Igranje u mutnom dok te ne ulove.



      3
      2

      1

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.