Najbolja domaća liga se vraća!

Esport

Mario Brezovečki

Prije 3 godina 3 min 0 komentara

Nova sezona F1 Adria lige u svome trećem izdanju donosi neke novitete, kako nagradni fond od 2.000 kn za one najbrže, tako i skraćeni kalendar od 15 utrka na kojem se nalaze neke ne tako klasične staze u svijetu virtualnog utrkivanja. 

Prijave za treću sezonu su otvorene i traju do 31.1.2021. godine. Način prijave je preko Time Trial opcije u igri, no moramo naglasiti kako sama vremena neće biti odlučujući faktor u raspoređivanju vozača po divizijama. Staze na kojima morate odvoziti svoja najbolja moguća vremena su – Španjolska, Abu Dhabi i Kina. Pravo umijeće vozača se vidi na kiši te u duhu avangardnog kalendara, odlučeno je kako vozači u Kini trebaju pokazati svoje znanje u lošim uvjetima. Svoju prijavu možete poslati klikom na poveznicu – PRIJAVE!

Nakon završetka prijava vozači će biti raspoređeni po divizijama. Svaka divizija će imati po 20 vozača, koji će se kroz petnaest tjedana boriti za titulu prvaka svoje divizije. Novi kalendar donosi nam 15 utrka, a neki od noviteta su noćni Monako, te skraćene verzije Bahreina i VN Amerike. Također F1 divizija će ove sezone voziti nedjeljom u večernjem terminu, dok termini za ostale divizije će biti odlučeni naknadno u dogovoru s vozačima.

Nagradni fond će biti raspoređen na sljedeći način:
1.000 kn – prvak F1 divizije
500 kn – drugoplasirani
300 kn – trećeplasirani
200 kn – prvoplasirani tim

Također, možete očekivati nagradu i za gledatelje u obliku 50€ Steam wallet gift carda. Naime prije svake utrke F1 divizije na našim društvenim mrežama možete pogađati tko će startati s pole pozicije, pobjednika utrke, vozača koji je ostvario najbrži krug utrke i vozača dana. Pravila i koncept natjecanja možete pročitati klikom na poveznicu – PICK’EM!

Pravila utrkivanja ostaju ista kao i dosada: PC platforma, 18 minuta kvalifikacije i 50% utrke. Pravilnik lige možete pročitati klikom na poveznicu – PRAVILA!

Prijenosi utrka uz najbolju produkciju na našim prostorima će biti na našem YouTube kanalu – YouTube, dok ostali sadržaj vezan uz ligu možete pratiti na našim društvenim mrežama – Facebook, Twitter, Instagram

Za sve ostale informacije, razgovor o motorsportu ili druženje, možete se pridružiti našem Discord serveru – Discord


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.