Magnussen: Grosjean zaslužuje više hvale zbog svoje brzine, a manje kritika zbog pogrešaka

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 3 godina 2 min 6 komentara

Kevin Magnussen je pohvalio Romaina Grosjeana, timskog kolegu s kojim cijeli ekipu od 2017. godine, a kojeg ovog tjedna nećemo gledati na posljednjoj utrci sezone u Abu Dhabiju.

“Ono što moje iskustvo govori je to da je Grosjean strašno brz vozač u jednom brzom krugu. Ne kažem da nije brz u utrci, tada je također jako brz, ali pogotovo u jednom krugu je poseban.”

“Ja sam poboljšao svoju kvalifikacijsku formu otkad imam njega kao mjerilo brzine. Zaista morate sve posložiti ako planite pobijediti Romaina u kvalifikacijama. Teško je zamisliti da itko može biti brži od njega kad ima svoj dan.”

“Formula 1 je smiješna u tom pogledu jer je Romain u zadnjih par godina napravio neke pogreške koje su privukle pozornost javnosti i zbog toga se previđa ono što može učiniti s bolidom.”

Kimi Raikkonen je također pohvalio Grosjeana. Dvojac je zajedno vozio u Lotusu 2012. i 2013. godine.

“U utrci je znao biti jako dobar, ali je u tim danima bio posvuda, utrke su mu bile neuredne. Ali bio je brz, naravno.”

“Mislim da su svi sretni što je iz tako loše situacije izišao praktički bez problema. Vjerujem da bi on volio završiti F1 karijeru na drukčiji način, ali tako je kako je, nažalost. Najvažnije je da je u redu.”


Odgovor

6 komentara

  1. Ferrari
    peewoslav88 Prikaži

    ok je Grozni, ni sjena Maldonadu :) Iskreno očekivao sam više od njega kad je tek krenuo, možda nije imao baš sreće ni s bolidima osim s Lotusom u doba Kimija, a i sudari s drugim vozačima (čitaj Magnussenom), čak i nevidljivima (Ericsson – Baku) nisu pomogli.



    6
    6

    0
  2. Juan Manuel Fangio
    veki66 Donator Prikaži

    steta za zadnjih par sezona…u jednom trenutku karijere stvarno je izgledao jako dobro,pun potencijala….brzine mu nikada nije nedostajalo,to mu nemoze nitko osporit….ali znao je imat previse gresaka i kamikaza poteza…pogotovo na pocetku karijere,a i sad zadnje 2 godine….


    0
    0

    0
  3. Ferrari
    Boris_CRO Prikaži

    Sretno mu u životu, nesreća je bila gadna. Ali taj lik je trebao biti u f1 najdulje 2-3 godine. Sve smo vidjeli. Alonsu izbio naslov za Ferrari.



    2
    2

    0

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.