Wolff: Hamilton i Russell u istom timu bi mogla biti divlja avantura

Izdvojeno

Nakon odlične i vrlo borbene vožnje na VN Sakhira koju je vozio George Russell, šef momčadi Mercedesa Toto Wolff je rekao da bi Russell u kombinaciji sa Hamiltonom mogao Mercedesu priužiti “divlju avanturu” u budućnosti.

Russell se kvalificirao kao drugi, dok je u utrci preuzeo vodstvo sve dok mu u boksu nisu pomiješali gume te ga pozvali dva puta u boks. Na kraju utke je završio kao deveti te osvojio prve bodove u svojoj F1 karijeri. Toto Wolff je kroz cijeli vikend inzistirao na tome da se Russellov nastup ne gleda kao borba između Georgea i Valtterija za mjesto budućeg Hamiltonovog timskog kolege. Na pitanje postoji li mogućnost da Russell zauzme mjesto u Mercedesu, Wolff je rekao sljedeće:

“On je vozač Williamsa, potpisao je za Williams, a naša vozačka postava su Valtteri i Lewis. Dakle, ne vidim to kao realnu situaciju u tom trenutku.”

“Ali mogu shvatiti da bi bila zanimljiva situacija da su oboje bili u momčadi i to bi bila možda pomalo divlja avantura za sve nas. Možda će se to dogoditi u budućnosti.”

Toto Wolff

Wolff je rekao da je Russell oduvijek bio vozač Mercedesa, no da je trenutno u Williamsu i da mogu biti ponosni na njega. Dodao je kako se moraju osvrnuti na budućnost ali da i sam ne zna što im ona nosi.

“Ovo nije tužan dan. Ovo je dan kada učimo kao tim, kad smo u teškoj borbi oko prvenstva, ne bih želio da radio zakaže.”

“I naučili smo da je George Russell netko na koga možemo računati u budućnosti. Ima sav potencijal i sve sastojke koji zvijezdi trebaju, koje budućoj zvijezdi trebaju.”

“U tom pogledu, tužan sam zbog rezultata koje je mogao imati u svojoj prvoj utrci za Mercedes, ali s druge strane, sretan sam zbog njegovog nastupa.”

Toto Wolff

Odgovor

32 komentara

  1. Lando Norris
    Zola Prikaži

    Naravno sto znaci nista od russela dok god mesija grije sjedalo u bolidu 44. Da ga slucajno ne bi stavili pod pritisak mladog i gladnog odlicnog vozaca. Jer tad bi se morao malo pomucit za naslov



    21
    19

    2
  2. Michael Schumacher
    VRSV546 Prikaži

    “On je vozač Williamsa, potpisao je za Williams, a naša vozačka postava su Valtteri i Lewis. Dakle, ne vidim to kao realnu situaciju u tom trenutku.”

    Dakle lewis je vec odavno potpisao ugovor al eto morate pokusat napravit neku sapunicu



    20
    20

    0
  3. F1puls
    Krstas Donator Prikaži

    Doce vas onaj bot glave…



    10
    10

    0
  4. LewisFan44 Prikaži

    Odmah u 2021. Russell-Hamilton. Bottas pedala.



    9
    8

    1
  5. Ferrari
    peewoslav88 Prikaži

    Hamilton jedino može voziti s vodonošom u istom timu kako bi konstantno ispadao superioran i porušio sve te silne rekorde koje rijetko tko previše cijeni.



    19
    8

    11
    • Fernando Alonso
      Mr.Spaceguy Donator Prikaži

      Da nam bar Hamilton nije potjerao Rosberga u mirovinu :chill:



      13
      5

      8
      • Michael Schumacher
        VRSV546 Prikaži

        Casey stoner je isto isa u mirovinu iako je bija glavni kandidat za prvaka, covjek je sam reka da nemoze s medijima i da negusta u poslu radi toga svega
        Rosberga bi cjenia da je napravia isto, a ovako mi izgleda da je uteka od borbe



        1
        -9

        10
        • Niki Lauda
          wapi Pretplatnik Prikaži

          Rosberg je znao da su mu dali točno jednu godinu šanse. I da je iscijedio sve što je imao da pobijedi Hamiltona. Jedva je uspio jer realno nije Hamiltonova razina…. Zašto da se dalje pati. Mogao je prijeći u neku drugu momčad, ali niti jedna druga nije bila niti blizu Merca, dakle preostalo mu je odrađivanje uloge ili lagodni život u mirovini. Naravno da je odabrao mirovinu.



          8
          3

          5
        • F1puls Portal
          gosuasus Prikaži

          osim toga nije da je nico rosberg neki ‘all-time great’ vozac


          0
          0

          0
        • Sebastian Vettel
          Pastor Prikaži

          Ali ipak trebao je Rosberg ostati bar još jednu sezonu, da vidi kakav je osjećaj nakon osvojene titule. Možda bi mu pao sav teret sa leđa, pa bi bio opušteniji, i možda bi vozio bolje nego ikad do tada. Kada je dokazao sebi da može. Mislim da bi još veći pritisak bio na Hamiltonu, ali nažalost to nikada nećemo saznat.



          5
          4

          1
        • Blue Flag
          dFixxx3r Prikaži

          ma nebi nista napravio sljedeće godine, rosberg je emotivac, i voli pravednost. i teško mu pada kada pravednost izostane. a po tom pitanju f1 je surova okolina, a lujo pravi gladijator u toj areni. rosberg je odličan vozač ali lujo zna točno gdje je rosbergova ahilova peta i nico je donio pametnu odluku.



          2
          2

          0
    • lukarak Donator Prikaži

      Hah, sta ces, silni rekordi su i postavljeni s vodonosom u timu, sad ih Hamilton na isti nacin rusi ;)



      2
      -2

      4
      • Michael Schumacher
        DDR Donator Prikaži

        Ali postoji jedna sitna razlikica… Schumacherovi vodonoše su 2. u poretku završavali samo dva puta (može li se Jos uopće računati kao vodonoša s obzirom koliko daleko je završio?). Hamiltonovi vodonoše 4 puta (računam i ovu sezonu, ne vjerujem da će Verstappen stići Bottasa) i još ga jednom i pobijedili. Mislim da to sasvim dovoljno govori koliko je ovaj Mercedes dominantan, i to punih 7 godina (a biti će vjerojatno i 8, barem). Gdje bi Schumacher bio da FIA nije za 2005. rekla dosta?



        5
        1

        4
        • lukarak Donator Prikaži

          Cek, sad je i Rosberg vodonosa?


          0
          -2

          2
        • Crnipetarpogani Prikaži

          Zasto svi bottasa zovemo vodonosom? Vodonosa je tu da pomaze prvom vozacu a bottas je toliko los da ga podere imax u losije bolidu tak da ne kuzim kakvu on to vodu nosi… On eventualno moze nekaj prolijat


          0
          -1

          1
        • Michael Schumacher
          DDR Donator Prikaži

          @luka point, totalno krivi izraz za tu situaciju. Ono što sam ja htio pokazati je razlika u dominantnosti bolida, kako god mi nazivali lošije plasiranog vozača, bilo to “vodonoša”, “drugi vozač”, “vozač 1A” ili nešto osamnaesto.

          @crnipetar kako nije dobar? Kad čuje “Valtteri, it’s James”, poslušno je iza Hamiltona, to im je trenutno najbitnije.



          1
          1

          0
      • Ferrari
        peewoslav88 Prikaži

        Ferrari se barem nije bojao postaviti Leclerca pored Vettela pa čak i pod cijenu da ga LEC pomete kao što jest. Ovi iz Mercedesa samo žele da mit o Hamiltonu živi vječno. Russell tek dolazi kad Hamilton pođe :D



        6
        4

        2
  6. Michael Schumacher
    Slavenowsky Donator Prikaži

    Barem Hamilton bi trebao biti više otvoren za veći izazov, pa upravo njemu je bila pružena šansa da se bori za titulu sa već tada dvostrukim šampionom. Zašto ne bi pristao na sličan izazov, kao Alonso?

    Činjenica je da je Hamilton u Mercedesu zaštićen ko polarni medvjed i tu se sva priča završava…



    8
    8

    0
  7. Williams
    Webmaster Donator Prikaži

    Nisam baš siguran u tu izjavu,Hamster je uvijek gladan pobjeda,a Russel bi silom prilika morao biti “sluga pokoran”,a ne znam baš da bi to volio.,a pogotovo nakon njegovog debija u Mečki.


    0
    0

    0
  8. Ferrari
    pero iz bukurešta Prikaži

    Toto, ne zajebavaj se, Valteri tjera Lewisa do samih granica!!
    Imaš najboljeg svih vremena i odmah iza njega onog koji je odmah na granici najbljeg svih vremena!

    Da ne pričamo kako je “konkurencija” uvijek tu za vratom koju minutu iza!



    15
    14

    1
  9. Ferrari
    Boris_CRO Prikaži

    Wolff kaže “divlja avantura” iliti “prestar sam za ta sranja”. Iliti trebamo Hamiltonu još podebljati statistiku pa ako treba do 200 uspavanih pobjeda gdje mu je najveći protivnik prednja lijeva guma.



    12
    10

    2
  10. OnlyAlonso Prikaži

    Zasto remetiti mir i imat mozda sezonu kao Mclaren 2007 kad moze ovako lako s Bottasom i samo nizat naslove i rekorde,ali kao sto sam prije rekao,sve to sta je napravio nitko to previse ne cijeni…ne vidimgist u tome sta radi kad nema nikakav otpor



    2
    0

    2
  11. Dodi napalm Prikaži

    Netko je već napisao da bi bilo odlično (za nas fanove F1, ne s medicinske strane) da Bottas bude pozitivan i da u njegov bolid dođe Russel.
    Tada imamo HAM – RUS dvoboj već u nedelju.


    0
    0

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.