F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Ferrari angažirao Švarcmana i Fuoca za test u Abu Dhabiju

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Ferrari je najavio da će njihovi juniori Robert Švarcman i Antonio Fuoco voziti na testu mladih vozača u Abu Dhabiju na kraju sezone.

Čini se da ni jedan ni drugi nisu u kombinacijama za stalno vozačko mjesto 2021. godine. Fuocu će ovo biti četvrti test za Ferrari, a još je od siječnja 2019. zaposlen kao njihov vozač za simulator.

Švarcman je u rujnu prvi put vozio F1 bolid, a član je Ferrarijeve akademije od 2017. godine. Nakon što je osvojio F3 titulu promoviran je u F2 gdje je imao jako dobru debitantsku sezonu. U ranijem stadiju je i poveo prvenstvo, ali je onda pao na peto mjesto.

“Uzbuđuje me znati da ću voziti SF1000 na testu u Abu Dhabiju odmah nakon završetka sezone. Isprobao sam SF71H u Fioranu i osjećaj je bio nevjerojatan iako je taj bolid sad već skoro tri godine star.”

Fuoco kaže da će mu ovaj test pomoći da usporedi performanse s iskustvom iz simulatora:

“Sretan sam što ću ponovo voziti pravi bolid nakon što sam napravio toliko virtualnih krugova u simulatoru. Ovo je vrlo korisno za nekoga u mojoj poziciji, vratiti se ponekad u bolid i provjeriti korelaciju između alata koje inače koristim i realnog bolida na stazi.”

Callum Ilott, također Ferrarijev mladi vozač, vozi na istom testu za Alfu Romeo, a još se čeka potvrda angažmana za Micka Schumachera koji bi trebao biti Haasova uzdanica, kako na testu tako i na gridu iduće sezone.

Podrži nas

Naš zadnji donator je:   HarKl.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3397 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

3 komentara

  1. Niki Lauda wapi Donator Prikaži

    Nema Ferrari sreće s Talijanima, a na silu bi nekog ugurali u bolid….    3

    1
HrvatskiEnglish