Grosjean: Russell jedini vozač koji me kontaktirao nakon što sam izgubio mjesto u Haasu

Izdvojeno

Luka Jurić

Prije 3 godina 2 min 4 komentara

Haasov vozač Romain Grosjean otkrio je kako mu je George Russell poslao poruku potpore nakon što je momčad objavila prošli mjesec kako neće zadržati nijednog od svoja dva vozača za narednu sezonu.

To znači da su Grosjean i njegov momčadski kolega Kevin Magnussen bez vozačkih mjesta za iduću sezonu nakon što ih je Haas odlučio obojicu zamijeniti.

Russell je završio prethodnu utrku u Imoli nakon što se zabio u zid iza sigurnosnog automobila, što je potaknulo Grosjeana da mu pošalje javnu poruku potpore.

„Imam dobar odnos s Georgeom. Nakon što je objavljeno kako neću biti s momčadi iduće sezone, on mi je prvi i jedini poslao poruku preko WhatsAppa. To zaista pokazuje da je on odlična osoba“.

– Romain Grosjean

Grosjean vjeruje kako je Russell napravio pogrešku sličnu njegovoj za vrijeme VN Azerbajdžana 2018. kad se i Grosjean zabio u zid vozeći iza sigurnosnog automobila.

„Znam kako je bolno sudariti se za vrijeme sigurnosnog automobila – pogotovo kad se radi o prvom bodu u sezoni. Mislim da je bilo isto za mene u Baku u 2018.

U nižim dijelovima poretka, stvarno morate raditi dosta na gumama. Rekao sam to mnogo puta, kad bih morao ponovno odraditi Baku, vjerojatno bih napravio istu stvar koju sam napravio prije tri sezone.

George nije napravio ništa ludo, jednostavno je izgubio bolid. To je bio težak dan za njega, ali imat će još dosta dobrih dana u budućnosti“.

– Romain Grosjean

Lewis Hamilton je također poslao Russellu javnu poruku nakon sudara.

Russell je napisao pismo svojoj momčadi kako bi im se ispričao za gubitak onog što je mogao biti njihov prvi završetak u bodovima ove sezone.


Odgovor

4 komentara

  1. Kimi Raikkonen 7
    Hydroid prime Prikaži

    Tako je to u životu. Ponekad te iznenade neki od kojih ne očekuješ ništa, a od onih od kojih očekuješ barem tu poruku…. dobiješ “kiflu”. Eto, od mene nećeš dobiti kiflu. Sretno ti bilo u kojoj god seriji vozio. Imao si bljeskove tokom karijere ali stvari se nisu posložile a i ti se nisi istaknuo previše. Još dan danas ne mogu shvatiti ono tvoje u Španjolskoj. Prokližeš u zavoju, dodaš gas do kraja. Okreneš se na sred staze i boli te kifla za vozače iza i pobereš ih nekoliko. Sretno



    13
    13

    0
  2. Renault
    zd1400rt Prikaži

    Russell je jedini koji nije skoro izgubio život zbog njega.



    4
    -2

    6
  3. Ferrari
    peewoslav88 Prikaži

    a dobro njih dvojica imaju nešto zajedničko – obojicu ih je udario nevidljivi Ericsson iza safety cara :D



    3
    1

    2
  4. Ferrari
    Boris_CRO Prikaži

    Nakon što je obrisao Alonsa u SPA za mene Gross Jeans ne postoji. Već tada sam želio da napusti F1 u istoj sezoni. Nažalost vucarao se do sada.



    3
    -2

    5

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.