POTVRĐENO: Gasly u AlphaTauriju!

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 3 godina 1 min 9 komentara

Kako je to Helmut Marko ranije najavio, Pierre Gasly je osigurao vozačko mjesto za 2021. godinu, te je danas potpisao novi ugovor s AlphaTaurijem.

24-godišnji Francuz se priključio ekipi 2017. godine na VN Malezije, a 2019. je nakratko bio u Red Bullu. Otkad se vratio u AlphaTauri pokazao je sjajne performanse, a ove godine je čak i pobijedio na VN Italije.

“Ekstremno sam sretan što mogu voziti za AlphaTauri još jednu sezonu! Ova godina ide jako dobro i na putu smo da ostvarimo najbolju sezonu u povijesti ove ekipe. Imam osjećaj da smo jako povezani i iskorištavamo svaku priliku koja se pojavi. Naravno, najbolji primjer je VN Italije.”

“Pobjeda u Monzi je bila poseban trenutak za mene i posebno je lijepo bilo ovoj ekipi donijeti drugu pobjedu u njihovoj povijesti. Vrlo sam ponosan na to. Dat ću sve od sebe za ovu ekipu i preuzimam odgovornost da ih vodim koliko god mogu. Radujem se idućoj godini i nadam se novim uspjesima u budućnosti.”

Kako komentirate Gaslyjev ostanak u AlphaTauriju?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Odgovor

9 komentara

  1. Bmw
    Matej Prikaži

    Po meni ok odluka i mislim da mu je tu i bolje jer ocito je pritisak dosta manji nego u red bullu kraj maxa a bolid je ok i moze lakse doc do izrazaja njegov talent… Svakako se preporodio ove godine, a ako ovako nastavi i slijedece ne bi se cudio da ga uzme neki jaci tim (ne red bull)…



    3
    3

    0
    • Audi
      Alonso1983 Prikaži

      Pa jedino mjesto gdje vidim kuda bi mogao je Renault. Ferrari postavu ima, Mercedes takoder i jedni i drugi imaju jos vozaca koji cekaju u redu. Mclaren ce imati odlican vozacki par u Norisu i Riciardu stoga ostaje nada za Gaslya da Ocon nece briljirat. Definitivno se treba maknuti od RB obitelji, no ako nema gdje onda mu je najbolje tu gdje je dok se ne otvori neko mjesto. Isto tako tu su Hulk i Perez koji ce pokusati ugrabiti neko od navedenih mjesta.



      3
      2

      1
  2. Lando Norris
    Zola Prikaži

    Predobar vozac za red Bull mafiju. Ali drago mi je da je ostao. Mozda sljedece godine koji bolji tim primjeti njegove sposobnosti



    3
    1

    2
  3. Kimi Raikkonen
    Kvintuskve Prikaži

    U slučaju da Alpha Tauri nastavi napredovati kao Red Bullova sestrinska ekipa a ne juniorska, Gasly-u je puno bolja opcija bit prvi vozač u takvoj momčadi nego druga opcija u Red Bullu gdje sumnjam da bi dobio ikakvu šansu.



    2
    2

    0
  4. Dan Cooper Prikaži

    On je već trebao biti u Mercedes ili Ferrariju. Ovi iz RB će ga upropastit.



    1
    0

    1
  5. Sebastian Vettel
    Pastor Prikaži

    Kakve gluposti čitam, da ga Red Bull ne zaslužuje, da će ga upropastiti… :facepalm:

    Zbog Red Bulla je u Formuli 1, a nije zbog Renaulta ili nekog trećeg… Red Bull je taj koji je ulagao svoje pare u njega, i dao mu top bolid nakon par sezona u F1. I dalje ulažu u njega i drže ga u F1. I ako misle ozbiljno sa Alpha Taurijem, a misle, kud će bolji vozač da predvodi ekipu. Imat će budžet do limita. Imat će na raspolaganju sve što ima i Red Bull. Tako da, najbolje mjesto za Gaslyja.



    2
    2

    0
  6. Blue Flag
    dFixxx3r Prikaži

    trebao je iskoristiti moment i dat perje


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.