Matt Bishop: Red Bull bi trebao razmotriti Magnussena

Izdvojeno

Dr. Helmut Marko je već izjavio kako razmatraju Nicu Hulkenberga i Sergija Pereza kao jedine ozbiljne kandidate ako Alex Albon ne zadrži nivo performansi nužan za ostanak u timu i 2021.

No, Matt Bishop, bivši direktor komunikacija u McLarenu, koji sada radi za W Series, misli kako bi Red Bull trebao razmotriti i Magnussena kao timskog kolegu Maxu Verstappenu. Za GMM je rekao kako je Magnussen imao “odličnu rookie sezonu” dok su zajedno radili u McLarenu 2014. i da “zaslužuje bolje prilike”.

“U Renaultu i Haasu, iako je bio bolji od svojih timskih kolega, nije imao bolid s kojim bi pokazao senzacionalnu pobjedničku formu za koju bilo tko tko ga je vidio kako je zasjao u Renault World Series 2013. zna da postoji, čeka, i spremna je da se oslobodi.”

Matt Bishop

“Vozačka postava za Red Bull u 2021. je zanimljiva. Nemam apsolutno nikakvog znanja ili informacija iznutra o trenutnom razmišljanju Helmuta i Christiana, ali je već rečeno da oni možda žele napraviti promjenu.”

Matt Bishop

Postoje i oni koji se brinu zbog potencijalne postave Verstappen – Magnussen i koji se pitaju hoće li navedeni dvojac i njihovi poznati očevi sukobiti se na stazi, kao i izvan nje.

“Pretpostavljam da bi Max i Kev bili briljantna postava za njih (Red Bull) – dvoje vrlo iskusnih, a opet još uvijek mladih, nevjerojatno brzih, ali i silno žestokih, izuzetno ambicioznih i sposobnih momaka koji bi jedan drugoga uvažavali i pobjeđivali u utrkama kada bi Mercedesova ‘mašinerija za pobjede’ zatajila iz bilo kojeg razloga.”

Matt Bishop

“Bi li se uvijek dobro slagali? Koga briga? Želite da vaši vozači povremeno razbaruše perje jedan drugome. A tu su i njihovi očevi, bivši vozači F1 koji bi bili u paddocku i to bi također bilo zabavno.”

Matt Bishop

Odgovor

7 komentara

  1. Kimi Raikkonen 7
    Kos Prikaži

    Je moš mislit, baš Helmutu treba da stavi Kevina pored Max, mislim da bi tu perje letilo svaku trku.



    15
    13

    2
  2. Mick Schumacher
    Ante Maras novinar Prikaži

    Em Magnussen ne isporučuje rezultate, em je naravi kao i Max, ako ne i žešće zbog čega bi bilo krvi do koljena nakon svake utrke. Ne isplati se Red Bullu nimalo Magnussen osim ako si žele priuštiti ultimativni mazohizam.



    11
    6

    5
    • Sebastian Vettel
      Pastor Prikaži

      Ma nebi on bio blizu Maxa na stazi. Ali zašto bi i to trebalo Red Bullu? Već imaju takvog u Albonu… Cilj je valjda da nađu nekoga ko će završavati utrke blizu Maxu.



      2
      2

      0
  3. Charles Leclerc 16
    Domach Donator Prikaži

    Jel ostavio mozda broj od dilera?…pitam za frenda



    7
    2

    5
  4. Lando Norris
    Zola Prikaži

    Iskreno nisam procitao clanak ali sam naslov mi je dosta. Za sta bi trebao razmotriti msgnusena? Crash dumija u testiranjima? Glavno smetalo na stazi?



    7
    4

    3
  5. Sebastian Vettel
    Pastor Prikaži

    Kakve ovaj gluposti piše, jbt. U Renaultu i Haasu bio bolji od svojih timskih kolega? U Renaultu je vozio sa Palmerom. Ne znam sad tačne brojke, ali bili su dosta blizu. Sa Palmerom, kojeg je Hulk uništio u tom istom Renaultu, čim je došao u ekipu. Sa Grosjeanom je isto tu negdje. Grosjean više griješi, ali je definitivno brži od Magnussena. I ovaj bi njega uz Maxa u Red Bullu? Veću glupost nisam čuo u ovoj silly sezoni.



    6
    6

    0
  6. Williams
    Webmaster Donator Prikaži

    Baš bi se pomogli sa panjem.



    1
    1

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.