Seidl: Racing Point ima najbolji bolid u sredini poretka

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 4 godina 2 min 4 komentara

McLarenov šef Andreas Seidl priznaje da Racing Point trenutno ima najbrži bolid od svih ekipa u sredini poretka, odnosno, iza Mercedesa i Red Bulla.

McLaren je treći u konstruktorskom prvenstvu, ali sa samo 2 boda ispred Racing Pointa. Tome je kumovala i utrka u Rusiji gdje je Sergio Perez bio četvrti, a oba McLarena su propustila osvojiti bod.

“Što se tiče čistog potencijala – mislim da je Racing Point trenutno najbrži bolid u toj borbi u sredini poretka. Tako je bilo još od testiranja u Barceloni, gledajući neki prosjek.”

“Renault je također napravio dobar korak unaprijed od Belgije. Uvijek smo blizu njih, a na nama je da napredujemo i pronađemo idući korak po pitanju brzine kako bismo nastavili ovu bitku.”

“Pozitivno je vidjeti kako se ponašamo kao ekipa, odnosno, na relaciji trkaće ekipe i društva u tvornici.”

McLarenovu utrku u Rusiji odmah je kompromitirao Carlos Sainz koji se zabio u barijere i odustao u prvom krugu. Lando Norris je imao nadogradnje na bolidu, ali svejedno nije uspio doći do bodova.

“Vrlo razočaravajuća nedjelja. Iz Rusije smo otišli bez bodova.”

“Naša utrka je bila gotova već nakon dva zavoja. Carlos je naišao na barijere, a Lando je pao na začelje jer je izbjegavao nered.”

“Važno je analizirati što se dogodilo, pogotovo zato jer je na Landovom bolidu bio novi nos. Važno je donijeti prave zaključke i onda pripremiti nadogradnje kako bismo nastavili borbu u sredini poretka.”


Odgovor

4 komentara

  1. Ayrton Senna
    LR7 Prikaži

    Good boy,ipak stiže meca pod haubu pa treba lijepo i o pinkiu govorit..Šalu nastranu,nije mi cool hvalit RP kada sve znamo pa ih niti ne doživljavam takmičarima..Inaće Seidl bravo za posao koji radi.



    5
    3

    2
  2. Juan Manuel Fangio
    veki66 Donator Prikaži

    Seidl od kad je dosao radi jako dobro i organizirano sve sto se treba radit….pratio sam ga jos dok je vodio Porsche…..covijek ima ono nesto…nebi uopce iznenadilo da vrati Mcl u vrh….uvijek nekako na zemlji,odmjeren u izjavama….



    4
    4

    0
  3. Lewis Hamilton
    smr201 Prikaži

    Ode Honda iz F1 na kraju sljedeće godine.!
    RB je u problemu velikom.
    Sad se moraju Horner i Marko pokunjeno vratiti Cyrilu ??



    1
    0

    1

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.