Autosport: Aston Martin nudi ugovor Vettelu

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 4 godina 1 min 46 komentara

Britanski Autosport tvrdi da Aston Martin želi Sebastiana Vettela iduće sezone u svojoj ekipi.

Iako se činilo da će Nijemac napustiti Formulu 1 nakon ove godine – određeni izvori unutar ekipe Racing Pointa i iz tabora Sergija Pereza tvrde da je ponuda na stolu i da je na Vettelu da odluči želi li prijeći u ekipu koja će se iduće godine zvati Aston Martin ili ne.

Naravno, takvom novom brendu dobro bi došlo jedno snažno ime, a u svemu bi kraći kraj mogao izvući upravo Perez koji ima višegodišnji ugovor, ali i izlazne klauzule.

Podsjetimo, Toto Wolff je prije nekoliko mjeseci kupio dionice Aston Martina, a na mjesto šefa dolazi Tobias Moers, također čovjek koji je povezan s Mercedesom.


Odgovor

46 komentara

  1. Renault
    Renault_F1_team Pretplatnik Prikaži

    Ovo mi je više nelogično, nego logično.
    Logično zato jer je Vettel veće ime od Pereza i ovi ga radi imena žele u momčadi.
    A nelogično zato jer je Perez trenutno, a vjerujem i ubuduće dosta bolji vozač od Vettela.
    Da se mene pita Perezu bi ponudio ugovor na još 5 godina.
    Strolla ne spominjem, jer on naravno ima doživotni ugovor dok je ćaća tu.



    19
    -11

    30
  2. Tricolore Gorila
    NoBreaks Prikaži

    Opaa. Ipak bih volio vidjeti Seba u utrkama iako mi nije top ljubimac, ali svejedno, ni po čemu mi nije niti mrzak, osim kada se početnički syeee. I badava da se voza, bilo bi super za njega jer se baš nije isproslavljao u zadnje vrijeme i krivulja mu u slobodnom padu.



    5
    4

    1
  3. lukarak Donator Prikaži

    Strasno je koliko taj Stroll hoarda slodobno mjesto. Mislim ok nije Vettel neka sad sreca ak ne naprave auto bas po njegovom ukusu, onda je brz, al strasno je da moramo birati izmedju njega i Pereza.

    Osim toga, kaj nije Perez neku lovu sa sobom donio?



    3
    -5

    8
  4. Ferrari
    nelinjo Prikaži

    Ne mogu da vjerujrm sta citam! “Perez bolji vozac od Vettela!”!

    Hahahahahahahahahahahahahahahaha

    Vettelu “samo” treba dobar bolid! Ferrari je trenutno u Formuli 2 ?



    30
    14

    16
    • Fia
      Realista Prikaži

      Ne znam koje ti utrke pratis ako ti je izjava Perez bolji vozac od Vettela smijesna. Malo si pogledaj formu unazad dvije godine Vettela i Pereza, a to sto je Vettel osvojio 4x naslov mozes objesit macku o rep jer od stare slave se ne zivi(a znamo i zasto ih je osvojio-Red Bull daje ti krila). Prilicno sam siguran da je Perez dobio neku masireniju za postolje i pobjede, pomrsio bi racune mnogima, a to dokazuje i voznjama u osrednjim bolidima.



      22
      -8

      30
      • Jenson Button
        senad22 Prikaži

        To sto si ti napisao onda vazi za svakog prvaka ikada,cuj zivi na staroj slavi,onda i alonso takodje isto radi sl par sezona,dajte malo logike perez je odlican vozac nema sta ali pisati da je bolji od vettela je presmijesno,stavi pereza na sebovo mjesto ovih svih godina pa bi vidio sta bi napravio,prosjecan vozac dobar za midfield i po koji podium ali ne vozac koji ce se borit za naslove i pobjede,ako imalo pameti ima Aston Martin Vettela ce uzeti bez razmisljanja.



        18
        12

        6
        • Sergio Perez
          Ibarac00 Pretplatnik Prikaži

          Kako opce mozes reci da nije spreman se boriti za naslov, kad nije bio u situaciji?
          Jedino tko je trenutno u situaciji je boriti se za titulu je Lewis Hamilton i Valteri Bottas.
          U hibridnoj eri za naslov su se borili 2-3 vozača.



          16
          16

          0
        • Fia
          Realista Prikaži

          Tako je, vrijedi za svakog prvaka, samo što su ostali prvaci manje vise ostali na svojoj razini(Hamilton, Alonso, Kimi je malo pao s obzirom na slavne dane ali i dalje su pristojni nastupi).



          7
          -6

          13
        • Niki Lauda
          Vordas Pretplatnik Prikaži

          Hamilton da zbog auta i ekipe u koji vozi, Alonso ne znamo jer je vozio kante , Kimi više nije iako ga ja volimo kao vozača. Netrpeljivost prema nekome ne može biti objektivnost . Vetel pritisak vožnje za ferrari, koji je osjetio i Alonso, koncepcija bolida ali i vodstvo ekipe sa menađerom timskog kolege čiji je tatek ipak Šef . Uvijek sam “branio” stare mačke jer nisu zaboravili voziti, DC, Alonsa, Kimija, Laudu, Prosta, Schumia kad se vratio jer je danas sve podređeno mlađoj publici željnoj instant uspjeha gdje si sa 35 plus prestar. Možemo se vratiti na početak kad je Vetel sa prosječnim bolidom radio čuda, kao i Alonso, Schumacher. Smetaju 4 naslova Vetela zbog auta a što sa 5 od Hamiltona ili 5 od Schumachera u zvijerima od auta. I tako dalje …..



          8
          7

          1
      • Ayrton Senna
        OffLiberyMedia Prikaži

        Ajde opravdaj sebi nick… Dobro je poznato da su dva najbolja vozača na gridu Hamsta i Vettel. Iza njih ide drugi red u koji spasaju Max i Riči a iza njih zlatna sredina sa perezom botasom leclercom itd itd. To je realna slika. Niko ne izvlači iz bolida kao Vettel i Hamilton. Mrzi pojedince koliko god hoćeš ali to je stvarna slika. Govoris kako se nije proslavio u zadnje vrijeme? Ferrari je bio team no. 2 2018. godine, tada je Vettel imao šansu za tirulu. Da ga max nije ošinuo tri puta, da komponente nisu stradale tri puta i da on nije napravio JEDNU grešku bio bi šampion. Da su odgore navedenih (sedam) stavki dvije izostale Vettel bi te godine bio šampion. Da li bi tvoj miljenik Hamsta bio sampion te godine da mu se desilo isto sto i Vettelu? Da li bi Hamsta bio šampion 2019. da mu se to desilo? Ne! Ali protiv takvih stvari ne možeš. Ne možeš ti ludom maxu objasnit kako se prestiže. Isto tako ni tebi da su Hamsta i Vettel no. 1 formule 1. I drago mi je što će im se sledjeće godine i Alonso priključit u podjeli tog mjesta.



        11
        -8

        19
        • Kimi Raikkonen 7
          Kos Prikaži

          Vettel je možda prije 5 sezona bio uz bok Hamiltonu, sada stavljat njega uz bok Hamzi je više nego diskutabilno. Vidim Leclerca si stavio ispod Vettla a di ćeš ga stavit kad drugu sezonu zaredom našamara Vettla ko beba zvečku. S tim da će ove godine biti puno veća bodovna razlika između njih. Ja ne kažem da je Vettel loš vozač čak dapače čovjek je postavio visoke standarde svojedobno, ali činjenica je kako već duže vrijeme vozi ispod svoje razine.



          12
          -2

          14
        • Niki Lauda
          Vordas Pretplatnik Prikaži

          Našamaral ga je pogotovo zadnju utrku od dvije u drugoj sezone u koju mu je timski kolega.



          6
          1

          5
        • Ayrton Senna
          OffLiberyMedia Prikaži

          @kos drug moj Vettel je UBIO leclerca u prvom dijelu prošle sezone, leclerc je imao 0 od trkaćeg tempa prije svega zbog pregrijavanja i prevelikog trošenja guma, na šta je italijanska ekipa odgovorila NADOGRADNJOM i tek nakon toga i + Vettelovi psihički problemi sa FIA-om i ostatkom Ferrarija + sudari su doveli leclerca ispred vettela. Leclerc je vrijedna mašina za skupljanje bodova ali NIKAKO ne može da prismrdi Hamiltonu, posebno, kad se Hamilton nalazi u spejs šatlu a on u sakatom konju.



          7
          -5

          12
        • Kimi Raikkonen 7
          Kos Prikaži

          Off, ma ubio on il ne u prvom djelu Leclerca na kraju se mrtvi broje. Ali ok, nebi ja tu dalje. Nego ovaj članak govori kako Vettel pregovara sa Kopijom tj. Aston Martinom. Na kraju bu Sergio Perez izvisil, kojeg smatram i više nego dobrim vozačem ( da se razumijemo ne mislim da je bolji od Vettla ). Ja bi volio gledati Vettla još 5 sezona u F1 al ne na Perezov račun. Recimo volio bi vidjeti duo Perez – Vettel zajedno, to nebi bila loša kombinacija al to tatek nebu dopustil. A što se Vettla samoga tiče tu bi mogli romane napisati.



          7
          6

          1
      • Bernie Ecclestone
        Dani Donator Prikaži

        Kakva forma Pereza osim one u razbijanju bolida i svojih timskih kolega? Pa vrlo vjerojatno je cijena popravka tih bolida veća od sponzorskog novca koji donosi.


        0
        -2

        2
    • Jody Prikaži

      Bas tako. Hahaha. Perez bolji od Vettela!? Da nisam nesto prespavao i propustio.



      7
      -1

      8
  5. Fernando Alonso
    Brane FA14 Prikaži

    Zbog Ante bih volio da ovo nije samo još jedno spinanje oko Vettela..i ruku na srce, iako mi nije bio bas drag, ipak mi je drazi od Pereza..pa mi je cak pomalo i žao kako je sad na niskim granama…dakle, bilo bi dobro da ostane,..i bilo bi dobro da se njega i Pereza ne stavlja u istu rečenicu..po pitanju kvalitete…moje misljenje



    8
    5

    3
  6. Sergio Perez
    Ibarac00 Pretplatnik Prikaži

    Bit ću razočaran ako i jedan od njih ostane bez mjesta na gridu.



    9
    9

    0
  7. Ayrton Senna
    maurich Donator Prikaži

    Što reći?
    Ako je tako, drago mi je da ce Vettel ostati u F1, taj tim ce sigurno biti iz godine u godinu sve jaci. Ali mi zao Pereza. Vozi odlicno, sjecam se jos Saubera i onog drugog mjesta iza Alonso, nesretne sezone u McLarenu kada realno i nije imao neki bolid za borbu, a sada redovito mete pod sa timskim kolegom. Kao vozac sve zreliji, meksicki entourage s njim po utrkama, sa njima i meksicka lova… ali ocito da tati Strollu nije lova problem. Logicno poslovno razmisljanje i jacanje branda – jedno jako ime, cetverostruki svjetski prvak, koliko god mozda nekima smeta sto nije u formi kao nekada – dobro zvuci, i za medije i za sponzore. Mercedesov motor, prsti Tota Wolfa i jos nekih imena vec su debelo unutra, neka ofarbaju bolid u neku british racing green boju i spektakl zagarantiran… ?
    A Vettel bi sigurno tamo imao manji pritisak nego u Ferrariju. I nemojmo zaboraviti da se kreše budžet, a za Racing Point kažu da je najbolje posložen tin što se tiče omjera uloženo – dobiveno.
    I vjerujem da je to Sebu, ako ima još želje za utrkivanjem, privlačno.
    A zamislimo i okršaje Seb – Alonso u sredini poretka, i ja sam sretan. ?



    11
    11

    0
  8. Kimi Raikkonen 7
    Azavi Donator Prikaži

    Ovo je baš tragično za Pereza. Bolji si 3 puta od svog timskog kolege, napokon imaš bolid za velike stvari i dugoročni ugovor, mislis to je moja šansa. Kad ono patka



    12
    12

    0
    • Sebastian Vettel
      The Best F1 Driver Prikaži

      Na žalost da…

      I što je najgluplje Perez je za zbilja vrlo dobar vozač, ono realno daleko najbolji vozač za malu ekipu u ovom trenu…
      No realno izbor između Vettela i Pereza doslovce nije izbor, nema se tu kaj mislit svaka ekipa sa imalo pameti bi rađe uzela Vettela…
      Ali isto tako bez apsolutno ikakve dileme bi svaka ekipa kad je u pitanju izbor Perez ili Stroll bez ikakve dileme uzela Pereza…

      I tu nastaje problem…
      Jer Aston Martin sa Perezom i Vettelom bi već itekako bio ozbiljna ekipa koja je itekako redovito u stanju otimat bodove ovima na vrhu, te uz malo kapitala, pametnog vođenja i naravno sreće doć i do samog vrha…
      No ekipa Perez/Stroll ili Vettel/Stroll za to već doslovce nema šanse, jer je doslovce šepava na jednu nogu..



      7
      7

      0
  9. Kimi Raikkonen 7
    Hydroid prime Prikaži

    Mislim ono. Članak o Vettelu u aston martin-u a vi se natežete jeli perez bolji od Vettela. Tko je Hamiltonu uz bok a tko nije. Prvo, Perez nije loš vozač ali reći da je puno bolji od Vettela je smješno. Samo pogledajte statistiku. Nisam ljubitelj Vettela ali nije fer da ga se sada ponižava kao da je nekakav prosječni vozač. Ipak ne možeš sve te titule osvojiti samo tako. A Perez da je isplivao kao što to Noris sada radi vjerojatno bi nekakva velika momčad bila zainteresirana a do sada nije bila niti jedna. Očito i nije na toliko visokoj razini onda. Drugo, čitajući komentare vec neko vrijeme za većinu vas ovdje nitko od 2008 pa do danas nije osvojio titulu svojim sposobnostima nego je uvijek imao nadmoćan bolid i sve te puste titule ne vrijede ništa. Ako je tako zašto onda uopce pratite formulu 1? Prate atletiku gdje sve ovisi o spremnosti natjecatelja. Tipa Vettel ništa nebi bez Adriana osvojio. Hamilton ništa bez Fia-e i raznih smicalica i ne znam čega. Naporni ste. Navijao sam za ferrari nekoliko godina jer idem za vozačem a ne za momčadi i mogu samo reći da si je ferrari sam kriv jer nema titulu već jako dugo. Sramotno je da tako dugo nisu uspjeli osvojiti naslov s obzirom na vozače i hrpu para koje imaju. Imajte više poštovanja prema vozačima. Lako je kritizirati i pljuvati iz fotelje dok kopaš nos.



    20
    18

    2
    • Formula 1
      tomz Prikaži

      Flejmaju Vettela koji je u polu-konkurentnom Ferrariju jedini (izuzev Rosberga) svih ovih godina malo zaprijetio Hamiltonu u nadmoćnom Mercedesu. Tamo 2018. je još sredinom sezone bio i prvi u poretku dok Mercedes nije odmaglio s razvojem bolida do kraja sezone…

      Flejmaju Seba za 4 uzastopna naslova (a 2010. i 2012. je bilo gusto do samog kraja), dok za Hamiltona nitko neće ništa reći kako se praktički prošetao do većine naslova u hibridnoj eri (pa čak i ta 2018. mu je bila komotna na kraju…). Jadno i prejadno, ljudima su isprani mozgovi od strane medija koji uporno gaze Seba i nabijaju mu pritisak dok Luju dižu u nebesa.



      16
      10

      6
      • Jenson Button
        senad22 Prikaži

        Polahko skontati ce oni ove godine i kad mladi Verstappen bude kiksao kao i Seb a mozda i gore pa kad pocnu pricati kako puca po pritiskom ili nije dostojan bolida,vec se prica kako je on taj koji ce srusiti Mercedes i jedina prijetna Hamiltonu hmm,ljudi moji jos ne kontate koliko je mecka dominantan bolid napravila svih ovih godina pa i ove takodje,Vettel je se svih ovih godina borio za slabijim bolidom i izvlacio max zato i jest onolike greske pravio,ali vidjeti ce se sl par godina koliko je ustvari Seb davao nade Tifosima istim tim navijacima koji ga pljuju sad na svakom cosku,what goes around comes around sto kazu.



        6
        1

        5
        • Ayrton Senna
          Scuderia Prikaži

          Koji je to glupi argument da se borio sa slabijim bolidom, da je zbog toga greške pravio? Na gridu 18 vozača ima slabiji bolid od mercedesa, svi bi onda trebali radit greške. Kako se alonso u ferrariju borio protiv nadmoćnog red bulla bez da je ovoliko grešaka radio?



          6
          0

          6
        • Sebastian Vettel
          The Best F1 Driver Prikaži

          A kao Alonso nije radio greške ?
          Što bi to Britanski/Talijanski mediji napravili od Vettela da ovaj izgubi naslov zato što nije u stanju kompletnu jednu utrku prestič recimo jednog Nazzia u Alfi ???
          Helou ?

          Pa da je recimo toliko blesav ko Alonso u Silverstoneu da ide prestizat Kubicu van staze, pa se onda još radi lud i ne želi vratit poziciju, pa onda dobije kaznu prolaska kroz bokseve i gle ko za vraga ima peh da je sad izašao SC na stazu i ode utrka u tri pm…
          Pa se ide iz čista mira sa najbržim bolidom zabit u zid na FP3 u Monacu i skršit bolid do te mjere da si ubije kvalifikacije, a samim tim i utrku…

          Dobro jutro da je Alonso itekako radio greške i to hrpu njih, upravo iz istog razloga iz kojeg i Vettel…
          Jer Ferrrari prije svega nije imao ekipu kak se spada, za početak taktičara ali isto tako i po pitanju samog razvoja bolida i.t.d.
          No Alonso je za razliku od Vettela barem imao No1 status od samog starta i to bez dileme i bi/nebi fora di šefu ekipe treba pola sata da se odluči za najednostavniju moguću odluku na planeti da vozaču koji je na drugačijoj taktici kaže da propusti onog bržeg iza sebe nakon obavljenog boksa napred…

          Alonso i Vettel su vrlo slično popušili od strane iste nesposobne ekipe, samo je razlika da su mediji po Vettelu redovito pljuvali jer im je to ostalo u navici, dok po Alonsu eto nisu…
          I da prilično sam siguran da bi se i Hamilton jednako proveo u Ferrariu da sad dođe tamo, i to iako je trenutno u formi života i izgleda kao potpuno nedodirljiv…



          9
          8

          1
        • Ayrton Senna
          Scuderia Prikaži

          The Best F1 Driver prvo bih ti preporučio da malo pažljivije čitaš komentar kojem repliciraš prije nego što se kreneš pravit pametan. Nisam nigdje napisao da alonso nije radio greške, to je uostalom nerazumno tvrditi jer ne postoji čovjek koji ne griješi, nego da ih nije radio ovoliko koliko ih radi vettel. Vettel je u zadnjih godinu ipo dana napravio više grešaka nego alonso u 5 sezona u ferrariju. Kad četverostruki svjetski prvak krene raditi greške u kontinuitetu onda naravno da će ga mediji “pljuvati” , pa neće se praviti slijepi kao da je sve u redu.
          Što se tiče tvog aludiranja na dvoboj alonso petrov u abu dhabiu 2010e već sam prije par mjeseci s nekim raspravljao ovdje o tome pa ću sad samo u kratkim crtama. Ferrari je bio brži bolid od renaulta na toj utrci, ali renault je imao nakon mclarena vjerojatno najbolji f-duct sistem na bolidu i vrhunsku brzinu na pravcima, kad se na to nadodaju faktori poput nezgodne konfiguracije staze za pretjecanje, vrhunske vožnje petrova bez ikakve greške na kočenjima i činjenice da nije bilo drs-a, dobijemo malo bolji uvid u to što se događalo tu utrku. Naravno, najlakše se pravit lud i ponavljat ko papiga da alonso nije moga prestić petrova. Na kraju krajeva, mislim da je ispred bio i rosberg koji je bio mislim još brži, tako da bi i njega još mora prestić za titulu.
          Silverstonea i kubice se, moram priznat više ne sjećam.
          Što se tiče FP3 u Monacu 2010. istina bezveze se zabio u zid, samo neznam odakle ti da se zabio sa najbržim bolidom? Ako je to bio najbrži bolid, kako je massa, u tom najbržem bolidu, zaostao skoro pola sekunde za pole positionom marka webbera, kvalificiravši se na 4. mjesto? Na kraju je alonso opet minimalizirao štetu probivši se u utrci iz pit lanea do 6. mjesta.
          Nemojmo se lagati da Vettel nije imao status vozača broj jedan od početka. Imao je i to potpuno zasluženo, jer je pokazao da je dosta brži od kimija. Što se tiče prošle sezone, na koju se možda referiraš, itekako je u prvim utrkama imao bolji status od leclerca, kojem je odmah u australiji zabranjeno da napadne vettela. Dakako, kad su vidili koliko je leclerc brz onda su se nakon nekoliko utrka izjednačili uvjeti.
          Što se tiče pljuvanja po vozačima, sjećam se da je dosta ljudi, kako sada vidimo, neutemeljeno tvrdilo da alonso nezna razvijati bolid i da je to što je red bull tako dobar zapravo ogromnim dijelom vettelova zasluga. Ako je to tako, zašto onda ne može u ferrariju biti bar na tragu takvog razvoja bolida? Je li hamilton zadnjih godina odjednom postao majstor za razvijanje bolida s obzirom na ovu dominaciju? Prema tome, vidiš da se nije samo po vettelu pljuvalo, nego su i drugi znali biti na tapetu.
          Što se tiče toga kako bi se hamilton proveo u ferrariju, to ne znam. Lako moguće da bi puka kad mu u mercedesu stalno nešto smeta.



          3
          0

          3
      • Bernie Ecclestone
        Dani Donator Prikaži

        Misliš do Njemačke i greške tima i Vettela? I na toj utrci po suhom je ferrari bio bolji bolid.


        0
        0

        0
  10. Sebastian Vettel
    Pastor Prikaži

    Nije loša opcija. Još ako ih ne kazne za kopiranje, mogao bi Vettel sljedeće godine osjetiti u čemu je Hamilton imao priliku dominirati sve ove godine (taman dok se Force India u potpunosti upozna sa Mečkinim bolidom). A s obzirom da sljedeće godine nema nekih promjena, može se ekipa baciti na pravljenje bolida za 2022. A dobro znamo kako su uvijek izvlačili dosta sa malim budžetom. Mogli bi se oni najbolje snaći sa ograničenim budžetom, jer će ovi iznad njih trebati štedjeti. Dok će oni sa ulaganjima Strolla i ostalih još više napredovati. Već od lani prave novu fabriku, ulaže se u infrastrukturu, dolazi zvučno ime iz autoindustrije. To će privući i sponzore. Mogli bi vrlo lako postati top tim. A možda privuku i koje zvučno inženjersko ime. Ako Newey nije želio ići u Italiju, možda mu neće biti problem u komšiluku promijeniti ekipu…



    5
    3

    2
  11. Charles Leclerc 16
    CRooY3 Prikaži

    Da moram staviti ozbiljnu lovu na Vettela ili Pereza u istim uvjetima, uvijek bih stavio na Vettela. Svaka čast Perezu, ali mislim da je to klasična percepcija vozača u manjem timu koji kad napravi rezultat naveliko se piše o tome, kad kiksa to prođe manje zapaženo. Dok s druge strane kad si Vettel i kad voziš u Ferrariju dobri rezultati dođu kao nešto što se očekuje, a kad se kiksa odmah je pljuvanje. Tako da bez dileme Vettel > Perez.



    15
    13

    2
  12. Brawn Gp
    F1 Zagorec Prikaži

    Nadam se da je istina, jer prije 5 dana je Szafnauer odgovorno tvrdio da u njihovoj momčadi nema mjesta za Vettela budući da imaju dugoročne ugovore sa svojim vozačima……
    Nadam se da Perez neće izvisiti, bila bi šteta!



    3
    3

    0
  13. Michael Schumacher
    ruzinavi Prikaži

    Bilo bi mi drago da Vettel ostane, ipak je čovjek među iskusnijima i još definitivno nije za penziju. Ham je stariji od njega, prije je on za penziju. Reći da je Perez bolji vozač od Vettela je blago rečeno smješno. Perez ove godine ide dobro jer su kopirali bolid koji bi i ove godine bio top bolid. Za Rusella se reicimo veli da je bolji i od Albona i Landa a čovjek vozi Williams i ne može baš pokazati svoj talent i nitko ga ne spominje kao top vozača a čovjek je bio prvak F2.

    Vettel bi htio u top momčad, ali opcije su mu malobrojne. Merc 0 mjesta, RB možda i to je to.
    TL/DR: IMHO, Perez nije bolji vozač od Vettela, RP je za sad bolji auto od SF1000, Vettel bi trebao ostati makar i u Aston Martinu koji bi mogao nešto i napraviti sa Sebom i Binotto treba oti… pardon, otišao sam u drugu temu.



    7
    3

    4
  14. Diplomat_Unaf Prikaži

    A ja sam pročitao zanimljivu ideju da bi i seb i Perez bili vozaci Aston Martina ako bi stroll senior našao mjesta sinu u nekoj drugoj ekipi (ideja je Haas ako ostane u F1) uz koji milijun sponzorstva.



    4
    4

    0
  15. Michael Schumacher
    VRSV546 Prikaži

    Za ove sve sta kazu da je perez bolji od vettela imam pitanje botas ili vettel?


    0
    0

    0
  16. Mercedes
    Jester Donator Prikaži

    Tu ne bi trebalo biti nikakve dileme…Vettel unutra k Perezu, a mali na mjesto test vozača i nek vježba.



    3
    2

    1
  17. Brawn Gp
    F1 Zagorec Prikaži

    Ako se ova vijest obistini (da Vettel potpiše a Perez mora otići), to bi bila sjajna prilika za Williams da ugrabi odličnog i iskusnog vozača sa velikim sponzorskim novcima…..



    3
    3

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.