Albon nakon sudara s Hamiltonom: Ovaj tip je tako loš gubitnik!

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 4 godina 1 min 68 komentara

Alexander Albon vjeruje da je danas imao šansu pobijediti na VN Austrije da se nije sudario s Lewisom Hamiltonom dok su se borili za drugu poziciju.

Albon je tijekom perioda sigurnosnog automobila ušao po najmekšu komponentu guma dok su dva Mercedesa ispred njega ostali na najtvrđoj.

Odmah nakon incidenta je na team-radio reagirao:

“Ovaj tip je tako loš gubitnik…”

Nakon utrke je smirio strasti i sagledao široku sliku pa komentirao:

“Zaista sam imao dojam da možemo pobijediti u toj utrci.”

“Naravno, Mercedes je danas po čistom tempu bio ispred nas, ali moji dečki su napravili sjajan posao sa strategijom. Iskreno, dok sam obavljao zaustavljanje pitao sam ih gdje smo na stazi i nisam znao što se događa.”

“Kad sam shvatio što se dogodilo – izgledalo je jako dobro. Znao sam da su na tvrđim gumama i u prvih pet krugova sam planirao obaviti pretjecanja. Vjerovao sam u bolid i dobro sam se osjećao.”


Odgovor

68 komentara

  1. Mercedes
    Har Kl Donator Prikaži
    x1

    A ti loše pretičeš ;)



    5
    -56

    61
    • Mclaren
      LH44 Donator Prikaži

      Hajmo napunit ovaj komentar minusima!!!



      8
      2

      6
    • Dan Gurney
      Crash Donator Prikaži

      I kolega nam je pod dojmom gresaka koje je LH napravio ovog vikenda..



      14
      14

      0
      • Mercedes
        Har Kl Donator Prikaži

        Uopšte ne.
        Lewis je završio utrku, kako je završio.
        S druge strane, Albon … :chill:

        Ma u pravu ste, super pretiče :rolf:


        0
        -31

        31
        • Dan Gurney
          Crash Donator Prikaži

          Ne valja ti Susie.. Sjest ce sve na svoje sljedeci vikend.. Ne sekiraj se..



          6
          6

          0
        • Sebastian Vettel 5
          Vettel-Ferrari Donator Prikaži

          Lewis je završio utrku, kako je završio.
          S druge strane, Albon …

          Ne mogu vjerovati da se tim možeš voditi.

          Vettel je završio ispred Hamiltona u Baku 2017-te i s duplo većom kaznom, po tvom bi to valjda trebalo opravdati potez zbog kojeg je ranije kažnjen.



          15
          15

          0
        • Mercedes
          Har Kl Donator Prikaži

          Samo da Draganu odgovorim. Lewisova situacija i ta Vettelova nisu iste. Osim ako ne tvrdiš da ga je Hamilton namjerno udario. Radilo o se trkaćem incidentu, u kojem se Hamilton nepropisno branio prema mišljenju sudija.
          Za to je dobio kaznu i ja nigdje nisam sporio da on nije trebao biti kažnjen.

          S druge strane da je Albon pretekao na način koji je to uradio LeClerc, danas bi ga slavili kao pobjednika utrke. I za to mu nije kriv Hamilton, već on sam. Imao je brzinu, brže gume bolji izlaz iz zavoja, sve je bilo u njegovim rukama, a on je odlučio da se nagurava.



          1
          -14

          15
        • Sebastian Vettel 5
          Vettel-Ferrari Donator Prikaži

          Nisu iste da, Vettel Hamiltona ni za jednu poziciju nije oštetio, dok je zbog Hamiltona Albon pao na kraj grida.

          Albon tu nije mogao prestići Hamiltona, jer mu ovaj nije dozvolio da ga ni pod koju cijenu prestigne, a bio je već dobrano ispred, a nije dozvolio, jer je loš gubitnik što je sam Albon sugerirao. Da je i uspio nekako izbjeći kontakt s Hamiltonom završio bi na pijesku.



          2
          2

          0
        • Mercedes
          Har Kl Donator Prikaži

          Ne znam kako možeš tako tvrditi? Jesi li ti gledao onboard?
          Od cijele replike jedina istinita tvrdnja je da je Hamilton loš gubitnik.

          To što je Albon pao na dno grida to je rizik koji je preuzeo kad je preticao. Mogle su se uloge i obrnuti.
          Ovo se pretvara u hejt prema Hamiltonu, iako cijela rasprava ne bi trebala se doticati Hamiltona uopšte.
          Rekao sam da Albon ne zna preticati, a ne da Hamilton nije ili jeste kriv.
          Ako kasnije nađem vremena postavit ću onboard.


          0
          0

          0
        • Sebastian Vettel 5
          Vettel-Ferrari Donator Prikaži

          Jesam gledao, postavi onboard ako hoćeš, što se mene tiče ne moraš, znam gdje ga mogu pogledat.

          Zbog činjenice što je loš gubitnik se jučerašnja situacija i desila, zbog čega je i kažnjen. Nažalost, Albon je mnogo veću kaznu pretrpio, slažem se s tobom da su uloge mogle biti obrnute i u tom slučaju bi Lewis sam sebe kaznio.

          Ako je tvoje generalno mišljenje da Albon ne zna prestizati, u redu, ali to na ovom članku se ne može isključiti iz jučerašnje situacije i Hamiltona iz rasprave, jer je prestizanje jučer bilo dobro do trenutka dok Hamilton nije zeznuo stvar i još jednom mu uskratio priliku da se popne na podij, a možda čak i da pobjedi. Naravno, zbog drugih okolnosti Albon bi vjerojatno opet odustao, ali to nema veze sa situacijom na koju se i odnosi ovaj članak.


          0
          0

          0
    • Sebastian Vettel 5
      Vettel-Ferrari Donator Prikaži

      Zapravo, Albon ga je već skoro pa prestigao, a Hamilton mu je zbog understeer-a uletio u putanju i izvrtio, da ga je Albon i uspio izbjeći završio bi na pijesku svejedno.



      2
      -5

      7
    • Alain Prost
      Alain Prost Prikaži

      Albon puno bolje pretječe nego što se Lewis brani, bar ovaj put, zato je ovaj i kažnjen, premazan je svim mastima, može s bolidom što hoće, nije prvi da isprovocira ovako nešto, ali ovaj put se zaj…, previše je pustio volan, drugi put će morati paziti više.



      14
      14

      0
  2. Charles Leclerc 16
    Catta Prikaži

    Po meni je ovo cist trkaci incident, Hamilton nije trebao dobiti kaznu. Albon je sam sebi kriv sto nije pobijedio ovu utrku, neiskustvo ga je kostalo, moga je sacekati i preci Hamiltona na sigurnijoj i boljoj poziciji.



    6
    -38

    44
  3. Alfa Romeo
    limitmaker1 Donator Prikaži

    …ako moram biti krajnje brutalan, lewis je danas spasio merc jer da nije izbacio albona nebi bilo pobjede…jest da je potez krajnje nesportski ali s obzirom na probleme s mjenjačem mislim da je spasio bottasa, a viđenim tempom mislim da gume čak i nebi bile faktor, nažalost dojma sam da je merc toliko ispred rb-a…



    27
    23

    4
  4. Dan Gurney
    Crash Donator Prikaži

    Svakako da je los gubitnik.. Nije prvi put pokaza.. Nekad bi mu ovo cak i proslo, vjerojatno je do RB Ringa i RBa, tu su oni glavni…



    19
    13

    6
  5. Marlboro
    AMG Donator Prikaži

    Da sam ja 6x svjetski prvak i da me prolazi netko kome bi ovo bio prvi podij, pustio bih ga bez obzira na sve – odnosno zelim reci, Lewisov potez je ljudski gledano supacki.

    No izmedju ostalog, Albon je bio previse zeljan i jednim dijelom je sam sebi kriv jer je mogao to pretjecanje odraditi puno lakse i tako mozda cak i osvojiti utrku, a opet ako je Lewis ovo uradio tako da bi spasio Mercedesu pobjedu (u sto bas i ne vjerujem) onda mu ja tu nemam sto predbaciti.



    9
    -6

    15
  6. Petronas
    robif Prikaži

    Zelen si još…



    10
    -14

    24
  7. Petronas
    robif Prikaži

    Albon samo si Hamsti sjbao utrku…..odustao si ko i kolega kamikaza



    5
    -33

    38
  8. Mercedes
    QFlash82 Donator Prikaži

    Koje laprdanje kad ti zasecerna voda da krila…Preuzeo je rizik pretjecanja s vanjske strane i pokusao drzati liniju koja bi to pri toj brzini i poziciji rezultirala ili sudarom ili jahanju rubnika i izlijetanju sa staze, sam je sebe zakucao o bolid Hamiltona.Osim toga bio je u danoj pozociji iskljucivo zbog SCa i svjezih soft guma a prica kako su cvrsto vjerovali u pobjedu, nakon dvi zalbe, tri safty cara…ajde nemoj me *ebat….Na kraju su oba RB krepala i jedini los gubitnik je sam Albon, koji je zapravo pokvario utrku Hamiltonu.

    Hamilton nije mjenjao putanju, kazna je totalna greska.Bottasu je ovo vjetar u ledja i drago mi je zbog njega, drag i skroman a ocito u rangu s Hamom po pitanju brzine.Hamilton je postao teski ego trip, go Bottas 3.0, ovo je tvoja godina.

    Mislim da i Merc navija za Bottasa, srusit ce cijenu Hamiltona za sljedeci ugovor ako postane prvak 2020, sto i hoce.



    11
    -24

    35
    • Monisha Kaltenborn
      monkeyseat Donator Prikaži

      Preuzeo je rizik pretjecanja s vanjske strane i pokusao drzati liniju koja bi to pri toj brzini i poziciji rezultirala ili sudarom ili jahanju rubnika i izlijetanju sa staze, sam je sebe zakucao o bolid Hamiltona

      Ti se zajebavaš? Lijepo ga je obišao više od pola bolida i da se gospodin Lanac samo pomaknuo par cm desno prošlo bi bez incidenta. Albon je bio brži i na bržim gumama.



      12
      10

      2
    • avalon Prikaži

      QFlash82 .. teška srca bi se složija sa tvojim komentarom … ovo “teška srca” je šala ;) mislim da si dosta objektivno opisa događanje . albon je talentiran ali i još zelen kako je primjetija robif . a i kako ne bi bija kad mu je ovo bila 22 trka karijere i čudim se neslaganju nekih sa komentarom robifa . ili ovim minusima tebi . jer izgleda da neki nisu vidili bar dio trke pošto nisu primjetili višekratni izlazak SC koji je iša na ruku vozačima poprilično zaostalim za mercedesom + šta je SC da mogučnost i za “besplatnu” izmjenu guma timovima koji su mislili da to trebaju obavit . da nije bilo zadnjeg izlaska SC pitam se bi li albon ( i tim ) čvrsto virovali u pobjedu . i jedan izlazak može uradit “čudo” , a tek 3 X :) pa jbte i latifi koji je bija čvrsto prikovan za dno poretka je zahvaljujući odustajanjima i SC na kraju završija 11 sa tek 31 s zaostatka za vodećim . nisam fan ni LH ni mercedesa da bi poteza na njihovu stranu , istina je da je LH loš gubitnik koji se često ponaša ka da ima pretplatnički blok na pobjede , da zna odigrat prljavo ali danas mislim da nije uradija ništa nedozvoljeno . gleda sam volan , nije bilo “trzaja” livo , uredno je drža putanju , albon sa lošije strane je bija valjda pola bolida ispred no mora se pod hitno “ugurat” ispred LH na izlasku iz šikane . bilo je ili to ili izlazak sa staze u šljunak . albon je odabra “uguravanje” i zadnjim desnim zakačija prednji livi kotač lewisa . je li LH moga “oslobodit” prostor da albon sigurno prođe trebalo bi pitat centrifugalnu silu . na you tubu postoji klip kontakta i lako je provjerit/vidit šta lewis radi sa volanom … ništa sumljivo ili nedozvoljeno . drago mi je i zbog bottasa za kojeg sam uvik mislija da je jako dobar samo ima peh da je kolega lika koji je od samog dolaska u mercedes bija favoriziran u odnosu na kolege . volija bi da VB jednom pokaže zube ( ka i NR ) pa makar mu to bila zadnja sezona u mercedesu …



      5
      -4

      9
    • Kimi Raikkonen 7
      Ciki-F1 Pretplatnik Prikaži

      Qflash82, stručnjak. Inace ovakvih preticanja ima u f1 koliko hoćeš samo treba da su 2 sportaša u dvoboju a ne hamilton .
      Imas u brazilu 2012 kimi i šumi. Kotac uz kotac-majstori.



      7
      5

      2
  9. Michael Schumacher
    Valentin17 Prikaži

    Čovjek sam pustio auto na Albona, dobro je i prošao na kraju.



    14
    14

    0
    • Bernie Ecclestone
      Dani Donator Prikaži

      Imaš onboard snimku koja te u potpunosti demantira. Činjenica je da je Albon imao bolju trakciju i brže je izašao iz tog zavoja, međutim u tom trenutku se nalazio na lošijoj strani za sljedeći zavoj i zbog toga počinje skretati na Hamiltona koji drži konstantno volan u desno. Rekao bi da je ovo splet okolnosti i čisti trkaći incident. recimo Vettel za zabijanje u Sainza nije dobio nikakvu opomenu, niti upozorenje.



      4
      -2

      6
      • Toro Rosso
        25_321 Prikaži

        On se ide stiskat u Albona koji ga je vec prosao. Prljavo, iskalkulirano udaranje i tu bi trebalo biti malo vise kaznenih bodova. Ali naravno svetoj kravi i maskoti F1 (za americko trziste) se gleda kroz prste.



        3
        -1

        4
    • Sor38 Prikaži

      Pa daj podjeli taj video onborda da i mi ostali vidimo to…jer izgleda da nemamo isti onbord od Hamiltona…ili si ti gledao neku drugu trku….


      0
      0

      0
  10. Honda
    zekohonda Donator Prikaži

    Šteta što je hamsta opet upropastio albonovu utrku. Mislim da je kazna opravdana i pravedna.



    32
    29

    3
    • Rolex
      nebum kopiral Prikaži

      premala…i prva i druga kazna



      25
      18

      7
    • Honda
      zekohonda Donator Prikaži

      edit: sad po prvi put gledam onboard hama…
      više nisam siguran za kaznu.
      fali mi albonov onboard.



      3
      -1

      4
      • Niki Lauda
        wapi Pretplatnik Prikaži

        Od gore se puno bolje vidi kako pušta auto lijevo umjesto da mota desno. Koristio je nepotrebno veliku širinu staze i time oduzeo mjesto bolidu koji ga je skoro prošao.



        4
        3

        1
        • avalon Prikaži

          znači pravu sliku ne pokazuje snimka onboard nego snimka od gore ma šta to značilo . nekakav normalni položaj ruku vozača na pravcu je gledano po “satu” 3 i 9 . na snimci se vidi položaj ruku LH …. 12 i 6 , čak bliže položaju 1 i 7 . ako je položaj ruku takav nije mi jasno šta ovo “pušta auto lijevo” . je li LH u šikanu uša “školski” tj uz rub desne pasice ? snimka kaže da . pošto se u trci bolida ne vozi baš malo “većim brzinama” normalno je da je izlazak iz šikane malo drugačiji nego je to kod normalnih auta pa je zbog toga nemoguće izači “usko” . trzajem volana više desno vjerovatno bi LH “izgubija” zadnji kraj bolida , zbog toga “pogodija” albona pa bi možda “instant” odustala oba . mišljenja sam da je albon odabra krivi trenutak , misto za preticanje i velika je mogućnost da je bija u mrtvom kutu pa ga lewis i nije moga vidit . kad seb odabere krivi trenutak da pretekne carlosa bude izvrgnut osudi jer je u nemilosti , kad to po meni uradi albon osudi bude izvrgnut lewis jer je valjda dopi*dija svima . ne treba zbog toga biti slip kod nadam se zdravih očiju pa ne vidit šta pokazuje snimka onboard LH . možda bi trebalo uspoređivat neke snimke maxa , njegove reakcije u sličnim situacijama i ovo sa LH . narađe bi i sam “osuja paljbu” po lewisu ali mi snimka to ne dozvoljava iako sam na prvu ( ne vidivši onboard snimku ) pomislija kako je LH opet kontra albona postupija kretenski . ovde su se namirili junak na junaka ( ne mislim samo na vozače nego na timove ) jer i merc i RB su najžučljiviji timovi kad treba cendrat oko nekakvih recimo diskutabilnih događanja na stazi . ni vozači nisu baš sveci … sitimo se maxa koji bi usprkos krivici napada druge , nikad ne priznajući svoju grešku . ili LH koji j e zn a odigrat tipa ” nisam te tija ali te nisam ni falija ” npr kad je kontakt sa kimijem okarakterizira ka “interesantnu taktiku ferraria” . o ovom “slučaju” volija bi čut mišljenje npr nekog ex vozača F 1 mada ni to ne bi ništa značilo ka ni u slučaju LH Vs SV kad se seb po sucima neoprezno vratija na stazu mada su ex vozači ( i ricciardo ka aktivan ) tu stali na stranu seba jer ljudi znaju “gradivo” za razliku od nas koje vode recimo emocije , navijačke strasti i puno drugih stvari ….



          4
          1

          3
        • Niki Lauda
          wapi Pretplatnik Prikaži

          Seb nije tema,.

          Jedan sudac ti je ex vozač F1 – Liuzzi.

          Prednji kotač LH je lupio u stražnji kotač AA. Samo ta činjenica je dovoljna za procjenu tko je kriv. Albon ga je prošao s 2/3 duljine bolida vozeći se uz sam rub staze, a LH je išao dijagonalno po stazi i zatvorio prolaz Albonovom stražnjem kotaču. LH je mogao napraviti koješta, ali odlučio je da ima urološke probleme, pa je adekvatno kažnjen.



          5
          4

          1
        • avalon Prikaži

          wapi … znam ja ko je i ko nije tema . ne virujem da nisi shvatija zašto spominjem seba jer si me “upozorija” da je jedan od sudaca bija ex vozač F 1 liuzzi pošto sam ja spominja da bi me zanimalo mišljenje ex vozača F 1 o ovom “slučaju” ;) mislim da bi se ti i ja jedino mogli složit da se ne slažemo . volija bi vidit neku snimku bilo kojeg vozača u “solo” prolasku kroz tu šikanu . virujem da su je svi prolazili ka LH . ulaz uz pasicu , izlaz najmanje po sredini staze ili još malo više livo od sredine . brzina uzrokuje centrifugalnu silu koja te “vozi ” , vuče vani i na klipu onboard se dobro vidi da LH vozi “školski” . “mota” desno i položaj ruku mu je više 1 i 7 nego 12 i 6 . da je želija istisnut , zatvorit albona valjda bi mu položaj ruku bija bliže poziciji 11 i 5 gledajući kroz položaj kazaljki sata . može onaj koji dolazi sa vanjske strane u trenutku bit ispred onog koji je na unutrašnjoj strani šikane ali to nije garancija da će i preteći jer ima “duži put” . naravno da je albon vozija uz rub staze ali meni snimka “govori” da je LH striktno vozija pravom putanjom kojom su vjerovatno ( vjerovatno jer nisam stučnjak zato me i zanimalo šta bi rekli ex vozači ) prolazili i svi drugi na isti način . ne možeš ti koji držiš putanju ( opet moram spomenut položaj ruku LH ) zatvorit prolaz nečijem zadnjem kotaču jer se bolid ne pomiče desno zar ne ? mišljenja sam da je albon prerano počeja skretanje desno jer se možda recimo preplašija ili ima osjećaj da će ako nastvi svojom putanjom završit van staze . mislim da smo ovako nešto viđali kod grosjeana kad bi svoj kotač za “uglavit” između 2 kotača vozača uz kojeg je vozija . mislim da je povodom toga hakkinen izjavija da RG ima problema sa procjenom gabarita svog bolida . otprilike tako nekako … ne mogu baš doslovno citirat miku . i baš me zanima šta je to koješta LH moga napravit ? možda drastično usporit pa bi lakše “odveja” bolid desno čime bi albon ima više prostora . to bi bilo OK da je LH zaostaja krug za albonom ali ovde je bila bitka za pozicije , a tada se to ne radi . kažu da slika ( u ovom slučaju snimka) govori više od 1000 riči , a meni snimka “govori” da je LH sve uradija po “zanatu” . tim više šta nisam fan ni LH ni mercedesa šta neki ( mnogi ? ) znaju i zato ne vidim razlog da branim “krivca” . dapaće , rado bi ga “napa” ali jbga …. nema aduta za napad . bar po mom viđenju snimke onboard .



          1
          -3

          4
        • Niki Lauda
          wapi Pretplatnik Prikaži

          POgledaj tam Hamov onboard, na njemu se vidi jedan bolid ispred kako prolazi kroz zavoj. pogledaj na kojoj točki taj bolid iscuri….. Osim toga vidi se da Ham vraća volan malo na lijevo dok prolazi kroz zavoj, a ne pokušava niti minimalno smotat desno…. Nije napravio niti minimalan pokušaj izbjegavanja sudar dapače napravio je suprotno i postavio se za taj zavoj da napravi točno to što je napravio, samo se nadao da će Albon odustati.



          2
          2

          0
      • Pascal Wehrlein 94
        Wehrlein94 Prikaži

        @avalon , ne znam kako toliko voliš braniti Hamiltona kada je jasno da bi u toj situaciji neki fini vozači tipa,ne znam,Pascal Wehrlein ajmo reći,prošli taj zavoj fino više udesno i ostavili prostora Albonu neka prođe kad baš mora tada,ali bi ga stisnuli odmah nakon prolaska zavoja i vratili poziciju.



        2
        2

        0
  11. Jenson Button
    Lotus Prikaži

    Lewis shebao Albonovo postolje 2.0



    10
    9

    1
  12. Ferrari
    GRID.N01 Prikaži

    Ako na Svijetu ima pravde, inda Lewis nikad neće stići do 7. naslova.
    Ionako je već osvojio 2-3 titule iz čiste dominacije Mercedesa, a nadam se da će mu se za ovu 7. vratiti sve ono što su mu suci i britanski lobiju “poklonili” kroz godine.



    11
    5

    6
    • Marlboro
      AMG Donator Prikaži

      Ali ako uzmemo u obzir da je trenutno najbolji vozac na gridu i ima najbolji bolid u rukama dzaba vam vasa “pravda”… a i pokazao je danas da ima prljavosti kao i neki ostali 7x prvaci ;)



      8
      0

      8
      • Ferrari
        nelinjo Prikaži

        Reci cu da je najbolji kad ga vidim u Renou ili ovakvom MCLarenu da uzima podijume i pobjede.

        Leclerc i Verstappen su trenutno najbolji vozaci na gridu. Hamilton ima najbolji bolid. Ali ubijedljivo najbolji bolid, tako da…



        3
        -1

        4
        • Sor38 Prikaži

          nelinjo
          A kaj Leclerc je redovito uzimao podijume s Alfom ili Verstapen s Toro rosom???



          2
          1

          1
        • Ferrari
          nelinjo Prikaži

          Leclerc je uzimao bodove sa Alfom skoro svaku trku. Zato je i zasluzio poziv Ferrarija. Da ne pricamo sta je bilo prosle sezone. A i ovu trku u Austrija, sa ovakvim krsem od bolida… 80% vas pripisuje sreci, okolnosti, ovako-onako… Ja znam da svi vi ovdje imate svoje vozace i navijate, to je sve rezumljivo, ali realnosti nigdje… Cast izuzecima. Treba biti realan. Decko vozi za 10. Tako zrelo… Po meni zrelije od Verstapena za klasu. Pogotovo njegova defanziva. Mene je klinac odusevio svojim voznjama. Ferrari ima biser od vozaca. Steta je sto nemaju konkurentan auto, velika steta.



          2
          2

          0
  13. Pirelli Hypersoft
    Einspritz7 Prikaži

    Ajde RedBullovci šta se pjenite , riknila vam oba bolida i sad vam je Hamilton kriv !
    A i hejteri Hamiltona jedva dočekali da mogu pljuvati , od trkaćeg incidenta stvorili ste dramu kao da je ne znam šta napravio .



    7
    -2

    9
  14. Sor38 Prikaži

    A koja je razlika između ovog sudara i prošlogodišnjeg…..
    Opravdanje za Verstapena je bilo da je kasnije kočio i da je auto išao prema vanjskom dijelu staze(nije mogao iskontrolirati auto)..I tu je prošao lišo..PA ŠTA NISI PRIJE KOČIO…a tu se lijepo vidi da je Hamsta drzak volan uvijek i skroz desno….mada je i on sam priznao krivicu..tak da je to ok….



    2
    -2

    4
  15. Honda
    plavi Prikaži

    Kazna za Hamiltona premala, nekada bi ovo bio trkci incident istina, ali danas ne.
    Dokle vise ?



    2
    -2

    4
  16. dejan_s Donator Prikaži

    Hm…….. čini se da naš Crnac ne dijeli moto “Yellow lives is matter” ….. : )



    4
    4

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.