Formelaustria javlja da sezona počinje 5. srpnja!

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 4 godina 1 min 5 komentara

Austrijska stranica za Formulu 1, Formelaustria, na svojoj facebook stranici objavila je vijest da je ministarstvo zdravstva Austrije dalo zeleno svjetlo za održavanje utrke na Red Bull Ringu 5. srpnja ove godine.

To znači da je i službeno da sezona počinje za nešto više od mjesec dana. Za VN Austrije zakazane su dvije utrke, točnije 5. i 12. srpnja, što će biti po prvi put u povijesti da jedna F1 sezona svoj put započinje u Austriji. Ministarstvo zdravstva pregledalo je objekte oko staze i dalo zeleno svjetlo za održavanje utrke, naravno, bez gledatelja kako je i bilo najavljivano.

Jedino tko se još mora složiti s odlukom je vlada, no dobro informirani izvori kažu da će to biti samo stvar formalnosti.


Odgovor

5 komentara

  1. Mercedes
    Har Kl Donator Prikaži

    Nikad mi sporije nije prošla ova pauza između testiranja i prve utrke :cool:
    Drago mi je što će konačno krenuti. Mene jednostavno uopšte ne privlače virtualne utrke. Pokušao jednom da gledam i ugasio nakon 5 min.
    Reprize opet su mi bezveze, jer se sjećam utrka parcijalno. Obično se sjetim šta će biti u narednom trenutku pa nije to to.
    A ono što se ne sjećam, opet nemam ćeifa da gledam bez live timininga jer ne znam kako ko stoji na stazi, ko koga ganja itd :)



    10
    9

    1
  2. Nigel Mansell
    The Simpsons Prikaži

    Po meni trebali su krenuti kad i Bundesliga.
    Ovako me strah da ne odgode zbog eventualnog drugog vala i sl.
    Mjesec dana još je puno vremena i može se svašta u međuvremenu dogoditi.
    Nadam se da će krenuti kako su planirali i da neće biti prekida do kraja sezone i da napokon vidimo gdje je ko u performansama.
    Zimska testiranja standardno uglavnom ništa ne govore gdje je ko, a obzirom na ovoliku pauzu moglo bi biti jako zanimljivo i velikih iznenađenja. ;)



    2
    2

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.