Erjavcu na Spa-Francorchamps prva šansa za završetak priče u premijernoj sezoni F1 sRHR prvenstva

Esport / Izdvojeno

Dejan Fabris

Prije 4 godina 2 min 0 komentara

Najava Velike Nagrade Belgije

Spa-Francorchamps, mnogima jedna od najdražih, ako ne i najdraža staza u kalendaru Formule 1, može u narednih par sati postati odlučujuća što se tiče ukupnog pobjednika Divizije 1 premijerne sezone F1 simRacing Hrvatska!

Naime, do kraja su prve sezone, uključujući i Spa, ostale tri utrke, a što znači da će nakon današnje Velike Nagrade na raspolaganju biti još samo maksimalno 52 boda. Ukoliko Frane Erjavac (Racing Point), koji trenutno ima čak 30 bodova prednosti nad prvim pratiteljem Dariom Fotakom (Ferrari) te 32 boda nad Mihovilom Bubnjarom (McLaren), danas uspije osvojiti Veliku Nagradu Belgije, a ujedno se i rezultati njegovih najbližih pratioca poklope njemu u korist, postat će prvi pobjednik najelitnije Divizije 1 F1 sRHR prvenstva.

Da li će se to dogodili ili ne, ostaje nam za vidjeti.

Staza je to koju, kao što ste već i sami mogli primjetiti, krase brojni epiteti pa tako i onaj za najduži krug utrke od 7.004 m, a legendarni zavoj Eau Rouge vjerojatno je najslavniji zavoj na svijetu, ali i onaj na kojemu će biti potrebna ogromna hrabrost i koncentracija jer pri 300 km/h prkosi granicama fizike.

Ako vam gornje navedeno nije dostatno da vas privuče uz male ekrane, napomenimo i da je to staza sa jako prevrtljivim vremenskim uvjetima te da se vrlo lako može dogoditi da nam čitavu priču zakomplicira i kiša.

Spa-Francorchamps kao jedna od najuzbudljivijih i najneizvjesnijih staza u kalendaru, a u kombinaciji sa vrhunskim virtualnim vozačima F1 sRHR-a, definitivno ne može razočarati.

Osim današnje utrke PS4 Divizije 1, po ustaljenom se rasporedu vozi i ostatak utrka PS4 Divizija 2 i 3 te PC Divizija 1 i to:

  • PS4 Divizija 1 – Petak, 22.05. od 23h,
  • PC Divizija 1 – Subota, 23.05. od 19h,
  • PS4 Divizija 2 – Subota, 23.05. od 22h,
  • PS4 Divizija 3 – Nedjelja, 24.05. od 21h.

Sve gore navedeno popratite na službenom YouTube kanalu:

https://www.youtube.com/channel/UCeQhJfm536MmNHgOd22OcXw


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.