Alexandru Albonu virtualna VN Brazila!

Esport

Luka Kolak

Prije 4 godina 1 min 3 komentara

Red Bullov vozač Alexander Albon uspio je osvojiti virtualnu VN Brazila nakon uzbudljive borbe s Charlesom Leclercom, koja se vodila od samog početka utrke. Leclercove šanse za pobjedu su pale u vodu nakon što je dobio kaznu od tri sekunde te je, zbog toga, na kraju utrke drugo mjesto morao prepustiti Wiliiamsovu F1 vozaču George Russellu.

Četvrti je završio najbrži u kvalifikacijama Stoffel Vandoorne, koji je na samom startu utrke napravio grešku te pao na sredinu poretka. Iza njega se smjestio momčadski kolega Esteban Gutierrez, dok je do šestog mjesta došao mladi F2 vozač ART-a Christian Lundgaard u Renaultu.

Drugi Ferrarijev vozač, Enzo Fittipaldi, završio je sedmi, dok su krug desetorice zatvorili Louis Deletraz u Haasu, Williamsov F1 rookie Nicholas Latifi te McLarenov Lando Norris, koji se uz dva zaustavljanja u boksu uspio domoći posljednjeg boda.

Uzbuđenja na virtualnim stazama se nastavljaju idućeg vikenda u Španjolskoj na stazi u Kataloniji. Snimku cijele utrke možete pogledati ovdje.


Odgovor

3 komentara

  1. Rolex
    nebum kopiral Prikaži

    utrka je bila fantastična…a borba između albona i leclerca nevjerovatna….zaista sam uživao kao da je prava utrka….u jednom trenutku se leclerc namjerno zabio u albona, koji je imao bolju strategiju i kažnjen je sa 3 sekunde…ali sve u svemu, bila je to odlična virtualna utrka sa po 3 izmjene vodećih u jednom krugu i tako je bilo 1/3 utrke



    8
    7

    1
  2. Blue Flag
    dFixxx3r Prikaži

    greškica prvi ulomak “na kraju utrke treće mjesto morao”. drugo mjesto je prepustio.



    1
    0

    1
  3. Sebastian Vettel 5
    dzalac Prikaži

    Tko bi rekao da virtualne utrke mogu biti zanimljive….da se razumijemo ja pratim i druga prvenstva u f1 igrama ali sad kad je sira publika otkrila da i ovo nije lose



    3
    3

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.