Montreal zadnja stanica prvog dijela F1 sRHR prvenstva

Esport / Izdvojeno

Dejan Fabris

Prije 4 godina 2 min 0 komentara

Najava Velike Nagrade Kanade

Nakon velikih uzbuđenja prošlog vikenda i odvožene tri utrke F1 simRacing HR natjecanja, vozači su se ovaj tjedan pripremali za petu utrku sezone koja se od danas do nedjelje vozi u Montrealu na stazi Gilles Villeneuve za Veliku Nagradu Kanade.

Staza je to u mnogo čemu drugačija od one vožene u Catalunyi: vrlo brza i nudi mogućnosti za pretjecanja.

Legendarni dijelovi staze kao što su: Senna S kompleks zavoja, zavoj broj 10 od 180 stupnjeva te u nastavku dugačak DRS pravac koji završava dobro poznatim zidom prvaka, pružit će F1 sRHR vozačima velike izazove, a gledateljima nadamo se uzbudljive utrke.

Kanadski vikend kreće danas sa utrkom Divizije 1 od 23h.

Frane Erjavac, Ivan Drk i Mihovil Bubnjar trenutno predvode borbu za najboljeg i na gotovo polovici prvenstva, sa međusobnom razlikom od samo 12 bodova, najveći su favoriti za pobjedu i u Montrealu. No, u zadnjim su nam utrkama Ferrarijevi vozači Dario Fotak i Stefano Pandža pokazali da su u jako dobroj formi te nam ostaje za vidjeti mogu li oni, ili možda netko treći, zaprijetiti vodećem trojcu.

U subotu, 02.05. od 22h, se vozi i treća urka Divizije 2 u kojoj za sada dominira Bruno Radić iz Ferrarija. Nekoliko novih pridošlica u diviziju moglo bi zakomplicirati situaciju kako njemu, tako i ostalim pretendentima na vrh poretka.

Na kraju, druga utrka Divizije 3 na rasporedu je u nedjelju, 03.05. od 21h. Kako je natjecanje u toj diviziji tek krenulo, treba vidjeti tko se može dokazati u podjednakoj konkurenciji te istaknuti svoju kandidaturu za odlazak u viši rang natjecanja.

Sve tri utrke pogledajte u livestream prijenosima na F1 simRacing HR službenom YouTube kanalu:

https://www.youtube.com/channel/UCeQhJfm536MmNHgOd22OcXw


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.