Leclerc: Vettela neće puno destabilizirati to što nema ugovor

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 4 godina 2 min 2 komentara

Charles Leclerc ne vjeruje da će Sebastian Vettel biti “destabiliziran” zbog nedostatka novog ugovora ove sezone, te očekuje da će Nijemac biti “vrlo jak”.

Leclerc je pobijedio Vettela u njihovoj prvoj zajedničkoj sezoni, a za nagradu je dobio novi petogodišnji ugovor pa će u Ferrariju ostati do kraja 2024. godine.

S druge strane, Vettel je trenutno u posljednjoj godini trenutno važećeg ugovora i ispred njega su pregovori oko budućnosti.

“Sretan sam što sam u poziciji da imam dugoročan ugovor. Znam također kako je njemu jer sam ja prošle dvije godine vozio s jednogodišnjim ugovorima. Ne vjerujem da će ga to puno destabilizirati. On je vrlo jak vozač i očekujem da svejedno bude vrlo jak.”

Mattia Binotto je potvrdio kako je Vettel njihova prva opcija za vozačko mjesto, ali za tu poziciju uvijek ima zainteresiranih strana. Na upit želi li on da Vettel nastavi s Ferrarijem, Leclerc odgovara:

“Ja sam s njim vrlo dobar. Ali, poštovao bih Ferrarijevu odluku ako žele promjenu.”

“Prošle godine smo imali nekih nezgodnih trenutaka, ali odnos je ostao isti. Mislim da je to dobro. Obojica smo zreli dovoljno da odvojimo ono što se događa na stazi i van nje.”


Odgovor

2 komentara

  1. Dan Gurney
    Crash Donator Prikaži

    Ako se vec ne vozi, mozemo pocet sa mind games..
    Don’t rock the boat ☺️



    10
    10

    0
  2. Ferrari
    jura718 Prikaži

    Fan sam Vettela, ali on ce kad tad otici. A za njegovog nasljednika bih volio vidjeti Carlosa Sainza u Ferrariju. Jedan od najpodcijenjenijih vozaca, top klasa u mojim ocima, nesto tipa Ricciardo.



    10
    8

    2

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.