U siječnju izlazi dokumentarac “F2: Chasing The Dream”

Formula 2

Lovro Andraka

Prije 4 godina 1 min 0 komentara

Nakon što je Formula 1 u suradnji s Netflixom prošle godine snimila popularnu dokumentarnu seriju pod nazivom “Formula 1: Drive to Survive”, ove će godine svoju dokumentarnu seriju dobiti i njezina najjača juniorska kategorija, Formula 2.

Na F1 TV-u, službenoj video platformi Formule 1, objavljena je kratka najava za serijal naziva “F2: Chasing The Dream”, čija će prva epizoda na istoj platformi biti objavljena 2. siječnja.

Serijal će ukupno imati pet epizoda, no zasad nije poznato hoće li sve biti objavljene odjednom ili u određenom periodu. Također, zasad nema informacija o tome je li produkciju u cijelosti odradio FOM ili je riječ o suradnji.

Sudeći prema najavi, velik fokus serije će, očekivano, biti na tragediji koja je na veliku žalost svih pratitelja sporta obilježila sezonu 2019., a to je stravična nesreća na Spa-Francorchampsu, gdje je Anthoine Hubert smrtno stradao, a Juan Manuel Correa teško ozlijeđen.

Konačni rezultati Formule 2 2019.


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.