Raikkonen: Svejedno mi je jesam li 11. ili posljednji

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 4 godina 1 min 10 komentara

Kimi Raikkonen kaže da mu nije važno što je prošlu utrku završio tik do bodova jer bi mu jednako vrijedno bilo i da je završio posljednji.

Svjetski prvak iz 2007. nije osvojio ni boda još od VN Mađarske nakon ljetne pauze, a iako je u Americi neko vrijeme bio u bodovima – na kraju je ipak ostao bez ičega.

“Ako uspoređujemo s nekim utrkama nedavno – u Americi smo bili bolji. Ali, ako završite na 11. mjestu nećete ništa dobiti pa možete jednako tako biti i zadnji.”

“Imao sam OK prvi krug, ali nakon toga nisam imao brzine da ostanem na toj poziciji. Uspio sam proći Magnussena, ali mislim da nam je nedostajalo brzine. Također, moramo trošiti gume više od ostalih pa ni to nije dobro.”

“Barem smo vodili bitke, ali je razočaravajuće završiti na 11. mjestu.”

Raikkonenov timski kolega Antonio Giovinazzi dobio je potvrdu svog ugovora iako je još jednom u utrci pao iza Raikkonena.


Odgovor

10 komentara

  1. Kimi Raikkonen
    zoka Prikaži

    Uz jak mclaren, reno, i rp i solidan toro roso ne ostaje im puno sansi za bodove generalno
    I to sto imaju je previse



    2
    -4

    6
  2. Robert Kubica
    Mr0410 Donator Prikaži

    Prije par mjeseci je rekao da uziva kad vozi. I da ce voziti tako dugo dok uziva. Zato nam je toliko drag


    0
    0

    0
  3. Blue Flag
    dFixxx3r Prikaži

    ako je kimi bio toliko inferioran pored ne-više-tako-vrhunskog seba, gdje je onda ovaj giovanazi. i gdje je onda zapravo alfa po kvaliteti bolida ?
    :)



    7
    7

    0
  4. Ferrari
    07drogo Donator Prikaži

    I na zalsat zato i nisi pokazao nista u Ferrrariu… Osim nesto Mclarena i Lotusa ostalo ti je srednja zalost za talenta tvojeg kalibra



    1
    -7

    8
    • Niki Lauda
      wapi Pretplatnik Prikaži

      Ništa nije pokazao u Ferrariju – samo je osvojio tri zadnja naslova: 2007 vozački i zajedno s Massom, 2007 i 2008, konstruktorski :D, ali inače to je ništa.



      7
      7

      0
      • Ferrari
        07drogo Donator Prikaži

        Pa za nekog ko prati formulu trebao bis znati da je naslov dobio zbog srece, kvara iu Monzi i toga sta Massa nije isao kontra momcadi iako nije bio nista brzi dok u sezoni iza je Massa bio bolji koji nije neki ekstra kalibar. Sljedeci stint u Ferrariu mu je zalost jer su ga Alonso i grijesni Seb ispeglali 3 puta sa po 100+ bodova razlike itd. Na prste ruku mozes nabrojati pozicijeci utrke gdje je dobio konkurente zbog svoje brzine a ne zbog srece ili odustajanja istih i to tako zadnjih 5 god….



        2
        -1

        3
        • Ferrari
          Boris_CRO Prikaži

          Zato nikad nisam niti cijenio previše naslov 2007. Zadnji Ferrarijev naslov za mene je sezona 2004. To je onaj Ferrari kakav želim vidjeti.


          0
          -2

          2
  5. Dan Cooper Prikaži

    Nemreš ti tu ništ kad je bolid banana. Bio ti ili GIO 12, on 13 to su gluposti ako netko to uzima za mjerilo. Dok god jedan ili drugi niste u bodovima nebitno je tko je bolji jer od toga nema nitko koristi.


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.