2. slobodni trening bi mogao odrediti startne pozicije

Izdvojeno

Marosh

Prije 5 godina 1 min 4 komentara

Iako su iz FIA-e potvrdili da će se kvalifikacije održati isti dan kada i utrka, sada se pojavila nova opcija. Tajfun će u subotu donijeti vrlo jako nevrijeme koje bi se moglo nastaviti i u ranim nedjeljnim satima, stoga postoji mogućnost da će se startne pozicije odrediti pomoću vremena nastalih na drugom treningu.

Suci VN Japana su se dogovorili da će rezultat drugog slobodnog treninga odlučivati o startnom poretku na utrci u nedjelju. Tradicionalno se na drugom treningu održavaju simulacije kvalifikacija, stoga ovakav raspored ne bi trebao predstavljati nikakav problem.

Valtteri Bottas i Lewis Hamilton krenuli bi iz prvog startnog reda, ispred Maxa Verstappena, Charlesa Leclerca i Sebastiana Vettela.

Rezultati 2. slobodnog treninga


Odgovor

4 komentara

  1. David Croft
    Frantic Donator Prikaži

    Znači Renaulti 17. i 18. :facepalm:
    Osim ako neko nema kakvih kazni….



    6
    6

    0
  2. Sebastian Vettel
    daisy Prikaži

    Ne slažem se da ne predstavlja nikakav problem. Nije isto na drugom treningu kad se nitko ne fokusira na to da mora biti prvi ili sedmi ili deseti i na kvalifikacijama kad znaš što radiš, zašto to radiš i što ti to donosi. kad svi rade kvalifikacijske krugove, a na drugom treningu ih mogu raditi u različito vrijeme i onda zapneš u promet dok neko vježba long runove što se uostalom Renaultu i dogodilo. Oke ako se neće moći voziti ni u nedjelju ujutro zbog vremena, jbg nekak moraju startati, ali nije baš da ne predstavlja nikakav problem.



    2
    2

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.