Anketa: Najbolji vozač prvog dijela sezone

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 5 godina 1 min 61 komentara


Odgovor

61 komentara

  1. Marlboro
    AMG Donator Prikaži

    Bilo bi nam jednostavnije da ste stavili samo Lewis Hamilton i Max Verstappen ?



    5
    -15

    20
  2. F1puls Portal
    Sarma Donator Prikaži

    Max definitivno.
    Treba uzeti u obzir da nema najbolji bolid, a vozi sjajno i to od sredine prošle sezone.



    10
    7

    3
  3. Master_F1 Prikaži

    Od prve 3 ekipe, Max je najviše pokazao. A od ostatka, vjerovatno Sainz



    16
    16

    0
  4. Charles Leclerc
    F12000 Prikaži

    Bilo je izvarednih vozačkih predstava ove sezone (Max, Ham, Sainz), ali i nekoliko dijametralno suprotnih poput Gaslyja, Grosjeana i Giovinazzija.
    Sve u svemu možemo biti poprilično zadovoljni s vozačkim postavama na gridu.



    7
    7

    0
  5. Niki Lauda
    wapi Pretplatnik Prikaži

    Ja sam glasao za Kimija iako mislim da je Max najbolji :)
    Netko treba i za njega glasati, a mislim da s obzirom na “materijal” radi fenomenalan posao.



    16
    16

    0
  6. Ferrari
    Boris_CRO Prikaži

    Ne volim Maxa jer je previše dizan od prve utrke i slijede navijači najgore vrste. Oni koji ne prate formulu 1 mimo Maxa i da se sutra povuče likovi nikad više ne bi pratili i jednu trku. Na svakoj utrci Max ima sigurniih 30-40 posto glasova za najboljeg vozača ma što god da napravi. Slično kao i HDZ kod nas, ali to je druga priča.



    10
    -1

    11
  7. Renault
    Renault_F1_team Pretplatnik Prikaži

    Max Verstappen, pa deset mjesta, pa neko drugi…



    7
    -2

    9
  8. Dan Gurney
    Crash Donator Prikaži

    Max..
    Sainz/Kimi/Lewis



    3
    2

    1
  9. Max Verstappen 1
    Multi 21 Prikaži

    Raikkonen vozi protiv lošeg kolege. Stavi ga opet u ekipu sa top vozačem, dobiti ćeš realno stanje. Zar mislimo da nakon 5 godina uglavnom loših nastupa sad odjednom dobio natrag svoju brzinu?



    9
    -6

    15
    • Gagi032 Prikaži

      A sto alfa je kao neki bolid, vozi covek kao car!!! A i vidim da se ovi u ferariju proslavise! Bolje sto je otisao, mirnija mu je glava!



      11
      9

      2
      • avalon Prikaži

        baš zato šta alfa nije konkurentan bolid i nema nekih velikih očekivanja kimi izgleda dobro . tim više šta mu je kolega giovinazzi koji je osvojia tek bod nasuprot kimijevih 31 pa sve izgleda još bolje . u ferrariu se nisu proslavili ali činjenica je da je lani u konkurentnijem ferrariu kimi posli mađarske ima 146 , a leclerc ove sezone 132 boda tj 14 bodova manje . ako se uzme u obzir konkurentnost SF71H s kojim se lani moglo borit i za titulu i ovogodišnji SF90 koji za to nije “spreman” te iskustvo kimija ( 271 trka početkom 2018. ) i leclerca ( 21 trka početkom ove sezone ) onda su 132 boda monegašanina odličan rezultat u komparaciji sa kimijevih lanjskih 146 . CL tako neiskusan i rookie u timu , a toliko bodova . osim toga kimi je tek 4 boda ispred kvyata koji je ima godinu pauze ;) 7 bodova više od početnika norrisa koji je 4 X odustaja … kimi nijednom . činjenicama ne negiram kimija ali da radi nešto spektakularno baš i ne . btw kad je iskusni kimi 2014. doša iz lotusa u ferrari posli mađarske ima je tek sitnih 27 bodova . trebala mu je prilagodba , a ni F14T nije bika dobar bolid . prilagodba je trebala i CL zar ne ? lakše je iz ferraria sjesti u kokpit alfe nego iz saubera u kokpit ferraria ….



        4
        4

        0
  10. Mclaren
    Fittipaldi Prikaži

    8 pobjeda od 12 utrka. Lewis Hamilton.

    Neki nemaju toliko pobjeda u cijeloj karijeri, a Lewisovi rezultati se uzimaju zdravo za gotovo iako su vanserijski u kontekstu cijele povijesti Formule 1. Nenormalno.



    11
    -6

    17
  11. Tricolore Gorila
    NoBreaks Prikaži

    mojim multinick hajterima za dodatno ispoljivanje unutrrašnjeg neurokognitivnog stanja…Tko je ono najbolji? da nije Max kojim slučajem?…ah je…kad su ino stručnjaci napisali nakog pomnih analiza ono što vam može biti poznato na ovim stranicama od nekih komentatora…



    6
    -1

    7
  12. Ferrari
    nelinjo Prikaži

    po meni ovo je redosled…
    1. Hamilton (opravdava ulogu favorita),
    2. Verstappen (najbolja sezona do sad),
    3. Kimi (bez pritiska ubija covjek),
    4. Leclerc (i pored nekoliko gresaka decko je opravdao ono zbog cega je doveden u najveci tim F1)
    ……………………………….
    ostali su predaleko ove sezone



    8
    -4

    12
  13. Ferrari
    VettelFerrari Prikaži

    Verstappen i Sainz su najviše pokazali ove sezone, tu su još Albon, Norris i Kvyat.
    Netko je glasao i za Kubicu :mrgreen:



    6
    6

    0
  14. Mclaren
    raca Prikaži

    sve mi je razumljivo, al da je netko dao glas Gaslyju, koji, usput rečeno, ne vozi loš bolid, a koji je imao hrpu grešaka ….



    5
    5

    0
  15. Rover
    zjurina Prikaži

    Izgleda & vidim i čitam da je nekima više stalo do podje*avanja i svađe nego ko je po njemu najbolji vozač sezone i kolko ko dobio glasova.

    Moj “ljubimac” i nije najbolji u ovoj anketi jer to i nije, a Max je i pokazao i uradio najviše ove godine u ovom prvom dijelu sezone, pa sam mu normalno i dao svoj glas, potpuno objektivno.



    7
    6

    1
  16. Mercedes
    Har Kl Donator Prikaži

    Max.

    Za sada ;)



    1
    0

    1
  17. Felipe Massa
    felipe_stipe Prikaži

    ja sam za kimija max mi nije drag premda je razvalija po sezone hamiltona netriba nit racunat on ce svejedno na kraju bit najbolji premda nisam za to



    3
    3

    0
  18. David Croft
    Dome_Senna Prikaži

    Počeo sam pratiti Formulu 1 od početka sezone 2017. Dok sam bio mlađi, tada mi to nije bilo zanimljivo, a i tata je znao pogledat pokoju utrku. Dakle nije aktivno pratio pa se nije niti kod mene stvorio interes. Međutim, kao pravi ljubitelj-ovisnik, od 2017. nisam propustio niti jedne kvalifikacije ili utrku. Naravno da sam znao za neka zvučna imena tada, Hamiltona, Vettela, Alonsa, Raikkonena. Međutim vrlo brzo sam naučio sve što sam mogao. Gdje tko vozi, gdje su prije vozili, kako stoje timovi u poretku, za što je čiji bolid sposoban. I toliko sam zavolio Formulu 1 da je to jedini sport koji aktivno pratim (ove ostale samo kad igra naša reprezentacija). Usudim se reći da sam je toliko zavolio da odkad je pratim nijedna utrka mi nije bila loša.

    I tada 2017. je bio veliki entuzijazam većine pratitelja F1 da napokon Vettel osvoji naslov. Nakon pobjede u Australiji 2017. svi su za njega navijali i nadali se da je napokon došao kraj Mercedesovoj dominaciji. Pa sam ja naivno pomislio da je oduvijek tako (svi navijaju za Vettela) pa sam se odlučio favorizirati Hamiltona misleći da je on underdog. Međutim, nakon par utrka sam dobio jasnu sliku kako zapravo stoje stvari. I ne samo tko kako vozi već i kakav je van staze. Kakav je u izjavama, kakav je na team radio uostalom. Pozitivna ljudina kakva je Vettel je prevladalo bez obzira na sve ostale faktore, iako je sezonu 2017. dosta dobro odvozio.

    Isto tako stvorila mi se odbojnost prema Verstappenu zbog svih njegovih poteza na stazi, micanja više puta na kočenjima, ne priznavanje kad je netko brži od njega, izazivanja sudara i uništavanja tuđeg truda i utrka.

    Međutim kako su stvari stajale prije ove sezone sam rekao, osvoji li Hamilton ove sezone naslov prestajem govorit i mislit loše o njemu i zaslužuje poštovanje. To je zbog toga jer je prije početka sezone sve izgledalo ravnopravnije nego 2017. i 2018. Želim reći da se poredak činio zbijenijim, a svi bolidi podjednako konkurentni (top 3 i onda zasebno ostatak). Za Verstappena će mi trebati malo više vremena i malo više njegove novonastale zrelosti da izbriše taj negativni dojam od prije.

    Tako da sam glasao za Hamiltona. Taj dvojac ove sezone zbilja briljantno vozi i zadnjih par utrka su napravili ono što kako sam skužio vama starijim fanovima upravo i treba. Utrke neizvjesne do zadnjeg zavoja zadnjeg kruga.



    14
    10

    4
  19. Adrian Newey
    zgrobnika Donator Prikaži

    Maxa Crashstapena sam pljuvao prošlih sezona, ali sad tvrdim da je sazrio i da je definitivno najbolji. Max skidam kapu.



    8
    8

    0
  20. Mclaren
    AlkY Donator Prikaži

    Kakvi Maxi i Lewisovi , samo Carlos i Smooooth Operatoooor !!!



    13
    13

    0
  21. Bernie Ecclestone
    Dani Donator Prikaži

    S obzirom da se može glasati za samo jednog vozača, glas sam dao Hamiltonu. Ipak je vodeći u prvenstvu. Jedina mrlja mu je Njemačka. Max bi dobio sljedeći glas, s zatim Sainz.



    4
    -2

    6
  22. Michael Schumacher
    HuMS32 Pretplatnik Prikaži

    Max mi je drag ravno 1%, ali je dosadasnji dio sezone odradio 100%.
    Moj glas ide njemu



    4
    4

    0
  23. Renault
    Renault_F1_team Pretplatnik Prikaži

    Komentar izbrisan od samoga forumaša :)



    1
    1

    0
  24. Ayrton Senna
    Hr1982 Prikaži

    LeClerc daleko ispred Vettla bome ovi napadi medija na Vettela urodili plodom
    Ak cemo realno grijesila su oba al je Vettel ipak puno vise pokazo



    1
    1

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.